ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent ‘tScheldt opnieuw ‘under attack’…. 600.000 pogingen om site binnen te dringen vanuit Iran – 't Scheldt

‘tScheldt opnieuw ‘under attack’…. 600.000 pogingen om site binnen te dringen vanuit Iran

Opnieuw stevige digitale aanvallen op ‘tScheldt…. voor het overgrote deel uit het zonovergoten Iran

De website van ‘tScheldt lag weer plat. Vakkundig buiten werking gespeeld door niet minder dan 1,5 miljoen pogingen om de website binnen te dringen. Van die anderhalf miljoen pogingen kwamen er 600.000 vanuit Iran, waar zoals U weet ‘tScheldt massaal gelezen wordt.

Na het versturen van een diplomatieke valies naar Hassan Rohani, de getulbande president van Iran sinds 3 augustus 2013, met het vriendelijk verzoek zijn ministerie van Moslimhackerij op de vingers te tikken werden de aanvallen afgeblazen en kregen we de website weer online.

De attacks, maar dat heeft er natuurlijk niets mee te maken, begonnen vannacht toen een redacteur van ‘tScheldt een verslag van het proces van Charlie Hebdo op de site plaatste.

U moet ons niet geloven, maar we voorspellen zwaar weer de komende weken en maanden. Niet alleen staat de vrijheid van meningsuiting onder druk in Vlaanderen van binnenuit, strak gedirigeerd door de excellenties Bart Somers en Vincent Van Quickenborne, maar ook van buitenuit, komende vanuit Nederland en langzaam afzakkende naar Vlaanderen.

***

De Vlaamse overheid gaf DPG Media (De Morgen, Humo, Het Laatste Nieuws) een digitale transformatiesubsidie van 1 miljoen euro (terwijl ze vorig jaar 129 miljoen euro winst maakten). ‘tScheldt krijgt uiteraard nul euro subsidies en moet de Iraniërs maar zien te bekampen met goedkope software en jonge hardwerkende IT-ers die elders nog een echte job hebben om in hun levensonderhoud te voorzien. ‘t Is goed verdeeld hier in België…. Steun ‘tScheldt, niet voor ons, maar voor Uzelf en Uw kinderen!

3 reacties op “‘tScheldt opnieuw ‘under attack’…. 600.000 pogingen om site binnen te dringen vanuit Iran

  1. Blij dat mijn objectieve satire site weer on line is , een diepe depressie lag op de loer ,Ik had al plannen om zwaaiend met een machete hier in pretpark borg-er-okko wat koppen te gaan snellen ,Enkele troyaanse paarden richting kebab land sturen was ,en is ,ook een optie ,soit ,de GEDAPO ligt overal op de loer, de fascistische Gouverneuse ontziet zelfs de Joden niet bij hun religieuze feesten , bij de Allahtonen ligt dat wel even anders daar geldt de positieve discriminatie, een links wangedrocht door satan zelf bedacht en ten uitvoer gebracht door zijn schandknapen en apostolinnen van de linkse kerk.
    De dictatoriale graaiende analfabeten die nu het land “besturen” (lees leeg rooft) weten dat ze geen volle termijn kunnen blijven stelen en laten hun opvolgers met een niet te overziene schuldenberg na , hopelijk hebben die uitstekende fraude controleurs om alles te ontmantelen en de bende voor lange tijd op te sluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *