ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Vanuit haar 78 miljoen € kostende leeratelier lekte volgend beeld naar buiten – 't Scheldt

Vanuit haar 78 miljoen € kostende leeratelier lekte volgend beeld naar buiten

8 reacties op “Vanuit haar 78 miljoen € kostende leeratelier lekte volgend beeld naar buiten

  1. Kritiek kan je altijd spuien, maar doe het dan op die stukken onbenullen van de federale regering, en niet op iemand die eindelijk die onkunde daar beu is en terecht iets doet aan het probleem om de mensen te beschermen. In plaats van hier onnozel te doen, sorry, klaag al die anderen dan aan voor “slagen en verwondingen”, eventueel met de dood tot gevolg. Nieuwe wetten zijn hiervoor niet nodig, ze bestaan allemaal.

  2. Zijn dat geen discipelen van kameraad Van Ranst ? Alhoewel, een trui-met-rolkraag i.p.v. in V-vorm, het is toch wat verdacht. Of zijn het ‘prospect-leden’ of hoe heet dat, stagiairs dus, bij de nieuwe motorclub The Berx Crew, een soort religieuze Outlaws, Heavens Angels, Surrenders, Bandidos, enfin de 1%-ers (geen kiesdrempel, die is nog altijd 5 % dacht ik), maar dan de alternatieve, politiek-correcte versie ? En die flashy leren vessies (niet vergelijkbaar met de Gele Hessies, leven die nog ?), zijn die niet in Bangla-Desh gemaakt door kinderhanden, aan kinderlonen, in mensonwaardige omstandigheden ? Of is het gewoon Made in China, zo nep als de CD&V zelve, vragen allemaal vragen. Ter staving van de echtheid (échte ezels, recht uit de partij en de mantel (!)organisaties, zouden we allemaal eens moeten komen voelen (aan haar vestje bedoel ik !), teneinde al deze mogelijke mis(s)verstand(en) uit te sluiten. Die Mao-vestjes van indertijd vond ik toch wel militanter, zelf droeg ik in tempore suspecto van die Beatles-jasjes, nooit een vuile kraag (er was er geen !), maar haar-tot-over-de -oren, dat was steeds een ouderlijk twistpunt (tot de Twist van Chubby Checker in goede aarde viel, soit). Maar terug naar het trio ‘prospects’….Laten ze zich eens omdraaien….of op hun rug de ‘colors’ aangebracht zijn, zoals elke motorclub er heeft, met daarop hun insignes (Satudara forever, Hells Angels Chapter I, Outlaws till Death, en weet ik veel). Bij de Berx-Crew zal het allicht zijn “Province Opportunists”, of “The smaller the better”,…. Als dat Maggie DB maar niet op ideeën brengt….(met op de achterzijde van de leren jacks in grote letters “HEAVY” en daaronder in kleine letters ‘metal’;-).
    En dan volgen ongetwijfeld (want polletiekers kijken loensend naar elkaar en de gebruikte actie- & propagandamiddelen) de in rood-leer getooide “Conner-maffia”, en dan de bio-motoren van “Greensleaves”, met de lesbo-afdeling “The Pol Pot(ten)”. Ja, de concurrentie in de leather-wereld annex motoclub walhalla wordt immens, allemaal dankzij een trendy provincie-opperhoofd, en ik die dacht dat die vrijwel uitsluitend af en toe een lintje moesten doorknippen, tussen 2 champagnski’s door. Niet dus !

  3. Men moet niet bashen op die madam (zij heeft tenminste nog verstand) maar op échte onbenullen zoals het tekenfilmfiguurtje Beke en die volgevreten wandelende onderkin die een massa doden op hun geweten hebben. Dat eerste schlemiel omdat ze hem ergens gedropt hebben waarvan hij niet het minste benul heeft en er maar wat zijn tijd zit te versch…n in afwachting dat ze hem iets beters in de nek zullen gooien (men “moest” dat uitgerangeerd sujet toch érgens een troostprijs geven…) en de tweede wegens verregaande en bijna misdadige incompetentie.

  4. Die stukken onbenullen werden en worden uitgebreid aan de tanden gevoeld door parlementaire commissies e.d., blijkbaar zonder resultaat tot nu toe…. De enige verantwoordelijken zijn de (long)-artsen, en de wetenschappers, niet voor niks gaat Mevr. Vlieghe forfait geven op de vergaderingen en mogelijk nog ontslag ook. Eigenlijk zou heel de wetenschappelijke expert-crew z’n ontslag moeten indienen, breken met de ganse ‘regering'(en), geen overleg meer, enz, gewoon een soort staking, een ‘lockdown’ zeg maar. En als alternatief samen communiqués uitgeven, na grondig overleg), in de pers, en rechtstreeks aan de burgemeesters, dan doen die maar wat ze moeten doen. En indien niet, volgende verkiezingen….. Simple comme bonjour..

  5. Bemerk : de gozertjes links én rechts hebben, in tegenstelling tot de middenste (het middenveld !), het al iets verder geschopt, ze hebben iets op hun hoofd (boter ?), of zijn het alle 3 geadopteerde Noord-Koreaantjes onder de hoede van Cathy B., wie zal het zeggen. Neen, het katholicisme is nog lang niet dood. Het provincialisme ook niet trouwens;-)

  6. Moto is het motto….. : wat heeft jouw reactie nu met het onderwerp te maken…. Je maakt jezelf belachelijk net zoals de federale politikers. Schrijf liever een briefje naar jouw moeder om hoe laat je mag komen eten. Ze heeft visjes gebakken

  7. Michel Van Cottem, ontmaskerd als de bodyguard van C.B., maar met een hekel aan federale politiEkers, die stukken onbenul dus, en bijgevolg aangeklaagd voor ‘slagen en verwondingen, met de dood tot gevolg’, met de bestaande wetten zelfs…. Succes toegewenst, Michel, en als er nog wat viskes over zijn, zijn ze voor u !

  8. La Rancune….het woord zegt al genoeg. Het is duidelijk dat je niet het niveau hebt om dingen écht te kunnen of te willen begrijpen, eerlijk wilt zijn in de informatie en een “Trumpachtige” gedachtengang wilt volgen. Ik ga hier dus niet verder op in, het zouden parels voor de zwijnen zijn….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *