ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent ‘tScheldt HOT in Nederland – 't Scheldt

‘tScheldt HOT in Nederland

‘tScheldt is deze week de talk of the town in…Nederland. De parodie van Nederlands foute jongen Peter Jan Rens op de beruchte Kevin Spacey video vervulde Nederland met verbazing, afgrijzen en gegrinnik.

Featured Video Play Icon

‘tScheldt keek met verbazing, begrip én onbegrip naar de bizarre video van Kevin Spacey afgelopen maand. Omdat Kevin als ‘stoute’ jongen ‘stoute’ dingen zegt op YouTube zochten we een ‘foute’ jongen in Vlaanderen en Nederland om de video van Kevin Spacey te parodiëren. In Vlaanderen liepen er te weinig foute jongens rond die de uitdaging aandurfden. In Nederland struikelden de Nederlandse foute jongens over elkaars voeten om te mogen meedoen aan de ‘Spacey-challenge’.

‘tScheldt koos voor de beste ‘foute’ jongen, niemand minder dan Peter Jan Rens, de Grote Meneer Kaktus.

Omdat Kevin Spacey zijn monoloog deed in een keuken van een restaurant met het zachte gezoem van de klanten op de achtergrond, zocht de ‘tScheldt ploeg een gelijkaardige locatie en kwam terecht in het aangename Rooftop in Massenhoven. In de showkeuken van Rooftop bracht Peter Jan Rens een meesterlijke parodie op Kevin Spacey.

Dat resulteerde in een geweldige hype in de Nederlandse media. De Telegraaf maakte er zelfs speciaal een filmpje over!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *