ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent ‘tScheldt gehackt na oproep Piet Vanthemsche om website te boycotten – 't Scheldt

‘tScheldt gehackt na oproep Piet Vanthemsche om website te boycotten

Zo cynisch hebben we het in Vlaanderen nog niet gezien. Op vrijdag 10 april lanceert Piet Vanthemsche, topman bij de overheid, de oproep om ‘tScheldt te boycotten. Op zaterdag 11 april 2020 om 7 uur publiceert ‘tScheldt de bizarre oproep van Piet Vanthemsche in een kritisch artikel op haar website. Om 8.45 uur wordt de site gehackt…

Zo cynisch hebben we het in Vlaanderen nog niet gezien. Op vrijdag 10 april lanceert Piet Vanthemsche, topman bij de overheid, de oproep om ‘tScheldt te boycotten. Op zaterdag 11 april 2020 om 7 uur bekritiseert ‘tScheldt de bizarre oproep van Piet Vanthemsche op haar website. Om 8.45 uur wordt de site gehackt… 

**

Zo functioneert de overheid dus vandaag… de overheid organiseert een zoveelste taskforce om corona te bestrijden. In dit geval de ERMG, de Economic Risk Management Group. Co-voorzitter van de crisiscel: Piet Vanthemsche, ex-baas van de Boerenbond.

Eerste beslissing van de crisiscel: alle tuincentra terug open…. vooral alleen diegene die AVEVE heten.

Gevolg: oorlog in tuincentrumland. Alle grote tuincentra moeten verplicht toe blijven, alleen de tuincentra van AVEVE mogen open. AVEVE is… een volle dochter van… de Boerenbond. Handig gespeeld van de ex-voorzitter heet dat dan. Momenteel is AVEVE een goudmijn. Door haar quasi monopoliepositie is zij de enige die plantgoed kan verkopen… en dat in het begin van de lente… BINGO!

‘tScheldt wordt op de hoogte gebracht van deze scheeftrekking op de markt en publiceert enkele kritische artikels, onder andere over de toch wel heel aparte linken tussen Vanthemsche, ERMG, Boerenbond en AVEVE.

Op vrijdag 10 april 2020 wijdt Piet Vanthemsche een volledige paragraaf in zijn dagelijkse Facebookdagboek aan dat duistere stoute satirische ‘tScheldt. Hij roept op om ‘tScheldt te ontvrienden.

Op zaterdag 11 april 2020 neemt een redacteur van ‘tScheldt de Facebookoproep van Vanthemsche over in een kritisch artikel. Het artikel verschijnt om 7 uur.

Om 8.45 uur wordt de website ‘tScheldt gehackt en krijgen de lezers een scherm met code te zien. Specialisten verzamelen de bewijzen voor verder onderzoek en brengen de website weer online om 11.45 uur.

tScheldt zou naar de rechtbank kunnen gaan, maar dat gaan we dus vooral niet doen. We gaan Piet Vanthemsche en zijn entourage met nog grotere belangstelling volgen.

**

Lees ook:

Piet baron Vanthemsche vraagt Facebookvrienden ‘tScheldt te ontvrienden…

Tuincentrum lokt PV uit om oneerlijk systeem aan te kaarten dat alleen AVEVE’s open mogen zijn…

Alle tuincentra toe! (behalve die van AVEVE)

De AVEVE MAFFIA

***

Foto: Piet Vanthemsche, co-voorzitter crisiscel overheid… “kritische media? die schakelen we gewoon uit…”

***

We zien het hier al aankomen, we gaan nog meer onderzoeksjournalisten nodig hebben en we gaan voorzieningen moeten aanleggen voor advocaten. Kies een abonnement zodat U te weten komt door wie U werkelijk bestuurd wordt in dit land:

 

5 reacties op “‘tScheldt gehackt na oproep Piet Vanthemsche om website te boycotten

 1. Nu hebben jullie inderdaad de maffia gevonden. Doe eens heel goed onderzoek naar alle ondernemingstentakels van de organisatie (Boerenbond zelf, Acerta, KBC, ….) en naar alle mandaten van de bestuursleden ( Serv, Ziekenhuizen, …). Zelfs Minister Schauvlieghe moest luisteren en hun CDenV rechters. Dit is de machtigste organisatie van Belgie, die geen intimidatie schuwt van protesterende buurtbewoners door dreigementen met massale fiscale controles op hun vennootschappen. Want zelfs in Kabinetten zitten mensen van hun clan. Hier mag een “Me Too” beweging opgezet worden. Zelfs al ware het maar voor de landbouwers zelf, want ze zijn de enige sector waar de grondstofleverancier het armst blijft.

 2. AVEVE en consoorten is pure maffia. Corruptie tiert welig in Belgié. Niet alle Belgen zijn dus gelijk voor de wet.
  GEZONDHEID PRIMEERT NIET BIJ HEN, LAAT DE KASSA MAAR RINKELEN. Dit is zuiver vriendjes politiek!!!
  Heb dit vandaag nog ondervonden in onze regio, waar de burgemeester van DENDERLEEUW één handelaar
  toestaat om bloemen te verkopen op het voetpad (straatverkoop is nochtans verboden) maar daar maakt hij één uitzondering voor.
  WAAROM VERENIGEN WIJ ONS NIET OM EEN PROCES AAN TE SPANNEN WEGENS ONEERLIJKE CONCURRENTIE, MAATREGELEN DIENEN DOOR IEDEREEN OPGEVOLGD TE WORDEN!!!!

  SAMEN STAAN WIJ STERK!!!

 3. Gisteren ook ‘t Scheld niet kunnen lezen. Kreeg een bericht van een sinister geval dat vertelde dat ik een nieuw bestand nodig had en dat ik dat bij hen moest downloaden. Bericht narr ‘t Scheld gestuurd en nu weet ik wat er aan de hand was!

 4. Boerenbond en aanhangenden, een zoveelste ZUIL in ons politiek landschap. Achter de schermen trekken zij en de andere ZUILEN aan de touwtjes. Waarom blijft dit apenland aan elkaar hangen denkt ge ? Al deze gasten hebben inspraak in – banken – syndicaten – ziekenfondsen – justitie – pers – media – en uiteindelijk zijn onze politiekers maar de façade van deze kliek. Een onafhankelijk Vlaanderen mogen wij daarom op onze buik schrijven, behalve indien er eens een “Che Guevara ” zou opstaan en dan nog….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *