ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent ‘tScheldt beschermt onze mensen: geen kwaal is ons te banaal – 't Scheldt

‘tScheldt beschermt onze mensen: geen kwaal is ons te banaal

Onze nieuwe medewerkster Hannelore Truffelmans is gekwalificeerd tot aan het gaatje. Ze is psychotherapeute/ compassietrainer/ yogadocente/ Master Neuro-Linguistic Programming/ stemdialoog-coach/ cranio-sacraal hulpverlener/ Shiatsu-metgezellin/ focus-wandelgids in stiltemeditatie/ dieet-professional…

Onze nieuwe medewerkster Hannelore Truffelmans is gekwalificeerd tot aan het gaatje. Ze is psychotherapeute/ compassietrainer/ yogadocente/ Master Neuro-Linguistic Programming/ stemdialoog-coach/ cranio-sacraal hulpverlener/ Shiatsu-metgezellin/ focus-wandelgids in stiltemeditatie/ dieet-professional/ Mindfulness, Body and Mind-connector/ brainspotter/ knuffelboom-druïde/ opruim-adviseur/ vroedvrouw-specialiste in vulvaspoelingen/up to date- gezondheidspromotor en zoenconsulente. Voor minder kom je niet binnen bij ‘tScheldt.

Hannelore is al in aanraking gekomen met delicate aandoeningen zoals recent nog een expliciete stoelgangproblematiek in Sint-Genesius-Rode. Daar was iemand boven haar kunnen plots premier geworden van dit operettestaatje. Is Sophie Wilmès het politieke tussenwerpsel dat het woord ‘euh’ is in linguïstische zin? Niemand kent een geschikter persoon dan haar om België de existentiële onbeduidendheid in te katapulteren. Zelfs haar echtgenoot had in zijn bedrijf geen affiche die groot genoeg was om haar invulbaarheid weer te geven. ‘Wie is dit vrouwtje nu weer?’, moet de koning gedacht hebben zo kort na het feestje van zijn dochter. Dat daar alle N-VA’ers obstinaat waren weggebleven moet de prinsessen binnen de partij pijn hebben gedaan. De elkaar scherp in het oog houdende Vlaams-nationalistische diva’s weten immers een tikkeltje glamour wel te waarderen. Ook hen heeft onze Hannelore al talloze keren moeten opvangen. Hysterisch narcisme, het is me wat. Onze kranige collega klaagt echter nooit.

Zo onderdrukte Hannelore hoogst professioneel haar afgrijzen voor de penispukkels bij deelnemers aan Temptation Island. Ze werkte aan een oplossing voor het steeds weer na 5 minuten beginnen ontwikkelen van een besmettelijke afwezigheidspolitiek tijdens Raden van Bestuur. Ze beraadt zich momenteel over schaamhaarongedierte in lasersalons net als over ongewilde ‘oempf’-geluiden bij veganisten na een overdosis gezond voedsel. Hinderlijk blijft wel de acute doofheid die optreedt na journaals gepresenteerd door Goedele Wachters. Eveneens een klassiek probleem is Tindertreurnis bij de meerwaardezoekers met een buitensporig verwachtingspatroon. Hannelore is zelfs persoonlijk gaan lijden aan de beruchte en meestal ongeneeslijke Gert Verhulst-allergie die al zoveel Vlamingen spiritueel heeft ondergraven. Psychisch leed bij bedienden van de Nationale Bank valt nauwelijks te stelpen. Die mensen moesten aan observatie in het veld gaan doen om vast te stellen hoeveel de Belgen spenderen aan prostitutiebezoek. Rondwandelen in de Rosse buurt deed de onderzoekers van de Bank duizelen en kokhalzen. Voor 1 miljard euro werd er vorig jaar aan vreemdvogelen gedaan. Die mensen krijg je nooit meer klaar, meende Hannelore. Ze was dan ook opgetogen dat Open VLD-voorzitter Gwendolyn Rutten haar leven als voltooid is beginnen aanvoelen en ijvert voor een wettelijk euthanasiekader daarvoor. Niet alleen een aantal andere oudjes reageerde enthousiast maar het maakte ook de onderzoekers van de Nationale Bank hondsdol van blijdschap.

Tenslotte heeft mevrouw Truffelmans bij de instanties geijverd voor meer parkeerplaatsen voor oorlogsinvaliden uit Syrië, heeft ze meegewerkt aan een campagne die mensen aanzet om niet langer te lachen met clini-clowns en startte ze een inzamelactie voor een Heidi De Pauw-gebit, want het wordt tamelijk zwaar voor kinderen om zich te focussen telkens zij in beeld verschijnt. Druk-druk. Gelieve dus voorlopig even geen verzoeken tot geestelijke bijstand van Hannelore te zenden. Dank.

Trui De Swaffelaere

1 reactie op “‘tScheldt beschermt onze mensen: geen kwaal is ons te banaal

 1. Bijster vrolijk kan een mens niet worden van het bericht dat een secreet als premier
  van het steeds corrupter wordend onland mee aan de graaitonnen mag aanschuiven.
  Menigmaal kon het serpent haar walg ten overstaan van Vlamingen niet verbergen ,mijn
  kotsgevoel onderdrukkend hoop ik dat ze eens flink geganbangt wordt door een resem besneden pukkel penissen – kwestie van contact met haar volk .
  Dé remedie om een Gert Verhulst allergie te vermijden is nooit naar pulp TV te kijken ,
  de kindjes ver weg houden van plopslaland ,en de commercie er rond te negeren .
  Gwennie de sprekende trut hoort thuis in een kooi tussen andere primaten om haar IQ wat op te vijzelen zodat ze haar Grootoosten bazen beter kan plezieren .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *