ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent ‘tScheldt begrijpt nu waar besparingen in cultuur en VRT voor nodig waren… – 't Scheldt

‘tScheldt begrijpt nu waar besparingen in cultuur en VRT voor nodig waren…

Vanaf vandaag krijgen de kinderen van 4 IS strijders een dwangsom cadeau van 5.000 euro per dag per kind omdat de Belgische overheid heeft nagelaten de door justitie opgelegde moeite te doen om 10 IS kinderen naar België te halen…

Vanaf vandaag krijgen de kinderen van 4 IS strijders een dwangsom cadeau van 5.000 euro per dag per kind omdat de Belgische overheid heeft nagelaten de door justitie opgelegde moeite te doen om 10 IS kinderen naar België te halen.

**

10 x 5.000 euro, dat is 50.000 euro PER DAG die de Belgische Staat op een geblokkeerde rekening moet plaatsen voor deze kinderen. Als ze 21 zijn mogen deze kinderen het geld hebben.

Zo gaat dat hier in België tegenwoordig…

Als U vandaag in Vlaanderen 10 kilometer per uur te snel rijdt, en U wordt geflitst, denk dan even aan de goede daad die U verrichtte. Nadia, Jessie (herkenbaar op de foto), Sabah en Adel, allemaal ouders van deze gefortuneerde kinderen, danken U voor Uw vrijgevigheid.

1 reactie op “‘tScheldt begrijpt nu waar besparingen in cultuur en VRT voor nodig waren…

  1. Ik veronderstel dat er toch wel ergens één iemand bij het parket zal zijn die tegen zo’n linkse smeerlapperij uitgesproken door een nog linksere rotzak met een witte bef verzet zal aantekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *