ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Trial by media: typisch voor Regimepers, blanke die hondje doodt aan schandpaal, ‘verwarde’ politieschoppers blijven altijd anoniem – 't Scheldt

Trial by media: typisch voor Regimepers, blanke die hondje doodt aan schandpaal, ‘verwarde’ politieschoppers blijven altijd anoniem

Stel je wordt aangehouden. Door niet minder dan het Belgische Gerecht. En je hebt geen verkrachting, moordpoging of overval met geweld gepleegd. Je blijft dus aangehouden door mijnheer de onderzoeksrechter. Want je hebt een hondje vermoord, toen het beest je tijdens het joggen aanviel. Snel even aan het mes geregen. Running Rambo. Gedaan met die rotkeffer die niet aan de lijn liep. Snel verder lopen. En dan word je aangehouden, geboeid weggevoerd, nadat 23 agenten zich 48 uur ingespannen hebben om je te vinden. Want het ging niet om een overval of geweldpleging.

Gaat de Regimepers je identiteit dan geheimhouden? Want daar heb je recht op. Tuurlijk. Zo lijkt het. De ene krant geeft je initialen vrij (A.V.), schrijft dat je een ultraloper bent. De andere dat je bij een natuurvereniging bent. En wetenschapper bent. Gespecialiseerd in Klimaat. Nog een krant vond het nodig te verduidelijken bij welk Instituut je werkt. Rond welke thematiek.

Hoe lang duurt het dan éér je naam ‘ontdekt’ wordt? Wij van ‘tScheldt vonden je identiteit na 2 minuten. Bij dat Instituut vind je publicaties, met namen. Eén met de juiste initialen. Hop, naar de sportverenigingen van dat dorp. De atletiekvereniging. Worden daar geen huldigingen geörganiseerd? Voor de man die 24 uur meedeed aan een Loop-Je-Rot wedstrijd? Hop, dezelfde naam. Met foto. Bingo. Want je foto hebben ze ook gepubliceerd. Weliswaar met wat wazige oogskes (heb je nodig, want je bent een moordenaar).

Als je nu Mohammed heette, dan hadden we je nooit gevonden. Dan had de Regimepers zich wel anders gedragen. Initialen, meer niet. Niet bij welke moskee je zit, welke schapenkwekerij je bezoekt, wat je hobby’s zijn, waar je woont (Borgerhout is groot), ….

Wij hopen dat Albert Verhoefstraeten, Andy Vetzak, Alain Vandersmisse, Adhemar Verhofstadt, Arne Vinkenvanger of Arthur Verstraeten het wel stelt. Hondje dood doen is stout, ook al was het een kuitenbijtende keffer. Maar om daarvoor aan de schandpaal genageld te worden …. met dank aan de Regimepers.

***

Soms is er een tegendraadse stem nodig. Steun ‘tScheldt. Kies een abonnement:

13 reacties op “Trial by media: typisch voor Regimepers, blanke die hondje doodt aan schandpaal, ‘verwarde’ politieschoppers blijven altijd anoniem

 1. Hij mag blij zijn dat het mijn “keffertje” niet was , dit sujet kon de rest van zijn miezerige leven in een rolstoel zijn pampers zitten volschijten en nadenken over het feit dat hij mocht blijven leven ,zwakkeren aanvallen
  is eerder iets voor primaten en niefaniers .

 2. Daar zijn ze weer met hun regimepers.
  Al wie nog dieren en/of politieagenten mishandelt, voortaan met naam en adres in de krant, mijn gedacht!
  Ze zullen dan wel kalmeren.
  Of ‘t een professor uit Sint-Job is of zwarte Mo uit Molenbeek…

 3. Dergelijke tweezakkerij is immers politiek-correct en kadert in de PoCo-strategie van “Anderman’s volk eerst , Eigen Volk kan verrekken” middels de PoCo-alchemische truk ; “positieve actie”(sic) !

 4. Wettige zelfverdediging vanwege loper A.V. “Honden horen aan de leiband” en dus niet lost te lopen op het openbaar domein.

   1. Deze onverlaat zou nooit aangedurfd hebben uw ‘keffertje’ met zijn slagersmes te bewerken, laat staan te vermoorden. Hij valt geen vrouwen aan.
    ps: het artikel gaat louter over de manier waarop de media deze zaak ‘aanpakken’. In de hondenschool wordt er geen cursus begrijpend lezen aangeboden, inderdaad.

 5. Honden horen inderdaad aan de leiband, maar geef het dan het schop als het je lastig valt, maar steek het niet per se dood, trouwens wat doe met een mes op zak als je gaat lopen? Tenzij je natuur vrouw bent en in Molenbeek of Borgerhout gaat lopen. Maar het is inderdaad wel heel typerend dat als een misdrijf door een blanke man gepleegd wordt, naam, toenaam, beroep, adres en foto onmiddellijk in de pers komt. Gaat het om een misdrijf van een anders gepigmenteerd persoon, dan opeens speelt de privacy wel een “heel belangrijke rol in het kader van het onderzoek”. De gewone lezer of kijker weet dat nu wel, zeker na het misbruik maken van de woorden “jongeren” of “verwarde man”, maar wat de media niet beseft is het feit dat dit bij de bevolking een groeiend abces kweekt dat met de verkiezingen zich massaal zal uiten. Of de 11-11-11 coalitie het dan nog zal kunnen verbloemen blijft de vraag, want zelfs BDW met NVA durven zelden het paard bij naam te noemen.

 6. Vlaams ambtenaar Arne V. uit Lokeren (ik vraag me af of hij zelfs geen groene partijkaart op zak heeft, wat zijn functie kan doen uitschijnen) heeft inderdaad de pech dat hij blank is, ook al is het uitschot van eigen volk. Als het een geïmporteerde Turk, Marokkaan of dergelijke geweest was, werd zijn barbaarse daad door de regimepers wellicht zelfs vergoelijkt omdat honden “onrein” zijn volgens de islam.

 7. Die komt zijne meester nog wel tegen dan mag je nog zo snel kunnen lopen eens om bij stil te staan die verminkte paarden en die vleesballetjes met vergif in zo iemand is tot veel in staat als je het mij vraagt

 8. Honden aan de leiband ,mijn honden liepen NOOIT aan de leiband , een hond die vertrouwen krijgt geeft dat dubbel terug , enkel in de buurt van andere honden hield ik hem kort ,zeer veel mensen zouden geen dieren mogen houden wegens te lomp ! Als ge nu in de parken en natuurreservaten gaat kijken zouden ze de mensen beter aan de leiband houden , overal ligt stort en smeerlapperij ,geen kakzakjes vereist bij dat volk !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *