Trending op sociale media in Nederland #Marokkanenprobleem – 't Scheldt

Trending op sociale media in Nederland #Marokkanenprobleem

Premier Mark Rutte stelde in het Nederlandse parlement expliciet dat Nederland geen #Marokkanenprobleem heeft. Hij werd op hoongelach onthaald en het woord ging viraal…

Featured Video Play Icon

In Nederland is een wel heel bijzonder woord viraal aan het gaan #Marokkanenprobleem

Het was premier Mark Rutte die de kat de bel aan bond door in het Parlement expliciet te zeggen dat Nederland geen Marokkanenprobleem heeft. Volgens Rutte heeft Nederland geen #Marokkanenprobleem, wel een #Mocromaffia-probleem, maar geen #Marokkanenprobleem.

Aangezien er overval in Nederland de laatste dagen rellen zijn, veroorzaakt door allochtonen van veelal Marokkaanse afkomst, worden de woorden van Rutte momenteel op hoongelach onthaald.

Tweet van de politie over rellen in Den haag

Politievakbond ACP Zeeland-West-Brabant
@ACP_ZWB – · 14 aug.
In #DenHaag worden al 2 dagen op rij agenten belaagd. Ze worden bekogeld met stenen, glaswerk & vuurwerk met als gevolg letsel en soms zwaar letsel. Achter dit uniform zitten zonen, vaders, moeders, dochters, broers, zussen, beste vrienden of vriendinnen. Mensen. Stop het geweld!

Het gaat niet alleen om rellen in Den Haag, maar ook in Zandvoort, Overvecht, Utrecht (Kanaleneiland)…

Rellen in Utrecht (video)

***

Een abonnement op ‘tScheldt is de beste garantie dat de overheid op de hielen gezeten wordt als ze verder gaat met het voortrekken van een bepaalde groep jongeren. Kies een abonnement:

 

 

 

14 reacties op “Trending op sociale media in Nederland #Marokkanenprobleem

 1. Dat smalle kaaskopje is een van de zovele politieke lafaarden die het licht van de zon ontkennen. Hier loopt er ook zo’n hoop laffe ruggengraatloze mossels rond, obligaat van groene en de rode signatuur.
  Alhoewel er nu ook een (zogezegde) blauwe (komende uit een Mechels collaborateursnest) is die zich daaraan bezondigt: ene pafferige B.S. patroonpolitieker van al wat vreemd is en hier binnen stuikt, maar die kwal is was dan feitelijk meer de appelblauwzeegroene handpop van Kalf(o).

 2. ‘Marokkanenprobleem’ is een tendensieuze en gevaarlijke uitdrukking, wat te vergelijken met ‘die Judenfrage’ in tempore suspecto…. Niemand kan me ervan verdenken een ‘Marokkanenvriendje’ te zijn, verre van, overigens ben ik niemand’s vriendje en vice-versa, een voor mij al bij al comfortabele situatie, maar soit.
  Kijk, een populistische truk is de veralgemening, gebruikt door rechts én door links. Pars pro toto of iets van die strekking. Om met de deur in huis te vallen (in politie-stijl;-) : problemen zijn er met een deel van de Marokkanen (én dat zijn dan nog voor het merendeel Berbers, ook met de Marokk. nationaliteit maar een totaal ander ‘ras’ al is dat niet het juiste woord, maar met een eigen taal, eigen cultuur, Amazigh is de wetenschappelijke term, wonende vnl in het Riff-gebergte, én al eeuwen onderdrukt en misprezen door de ‘NIET-originele’ Marokkanen, de Arabieren dus (details à volonté).
  Voorts zou het onbetamelijk zijn alle ellende toe te schrijven uitsluitend aan ‘de Marokkanen’, in de Lage Landen, en de omringende landen. Tuurlijk, die 600 Marokk. jeugdige draaideurkriminelen alleen al in A’dam spreken tot de verbeelding, idem dito met de mocro-maffia en hun extreem krimineel gedrag, mààr er zijn ook nog…. de Antillianen, de Surinamers, de Molukkers (vroeger toch…), de Jamaicanen, etc en als we het toch op de religieuze (islam)toer willen gooien de Albanezen, de Afghanen, de Irakezen, de Eritreeërs, de Soedanezen, de Nigerianen, en last but not least de Tsjetsjenen, zo extreem geweldddadig dat volgens kenners zelfs de Marokkanen en Albanezen ervoor in hun broek schijten, dan weet je het wel…
  Nu, kwantitatief spelen de Marokkanen dus de eerste viool, maar in Duitsland zijn dat bv de Turken (2 à 3 miljoen), in Engeland massa’s Pakistanen, Bangla Deshi’s, etc maar ook hier en overal : slechts een minderheid (gelukkig !) is krimineel of semi-krimineel, en/of moslimextremistisch, enz… Dat die gozers overal 10 keer harder mogen aangepakt worden dan nu het geval is, à la bonheur !
  Ook zeker te vermelden : een behoorlijk aantal ‘loopjongens’ (inbegrepen zeer jonge huurmoordenaars) zijn van Marokk. origine, maar de ‘grote vissen’ zijn zeer dikwijls ‘witte Hollanders of Belgen’, soms uit de euh ‘zeer hoge regionen’, zeer machtig en verbonden met de ‘officiële’ politieke, justitiële, politionele en bedrijfswereld…. Misschien nog niet zo als in bv Latijns-Amerika, maar het gaat toch de gevaarlijke kant op, en dat is niet ik die dat verkondig maar officiële instanties…Tja, als er miljarden euro’s op het spel staan, zijn de onzichtbare figuren die aan de touwtjes trekken quasi ongrijpbaar, binnen en buiten Europa….
  Wat betreft de ‘ordinaire’ jeugdkriminaliteit, de straat- of winkelovervallen, dat zijn inderdaad veelal ofwel lichtgetinten of donkergetinten, m.a.w. Maghrebijnen of negers. In Frankrijk hebben ze daar bv weer een ferm overschot/uitschot aan Algerijnen (vroegere kolonie…), of Tunesiërs, in sommige west-europese landen een flinke hoeveelheid Roma-zigeuners, waarvan ook weer een deel (een deel dus) niet al te koosjer. Maar wat te zeggen over het blanke gespuis uit onze Lage Landen, de doodrijders onder invloed, de hooligans, de agressievelingen, de kickboxers van verdacht allooi, de herrieschoppers, enz enz ?
  Verschillende straffen naargelang het ras, de huidskleur, de religie, de leeftijd, de nationaliteit, het legaal of illegaal zijn, enz nee toch ? Laten we het simpel en eenvoudig houden : een streng en doortastend regime (voor mijn part een militaire junta…., met beroepsexperten op economisch, sociaal, medisch, enz vlak), met militaire of al zeker politie-rechtbanken, waar ieder voor staat te bibberen, de rijken en machtigen eerst, en ongeacht ras, religie, afkomst, ouderdom, geslacht, enz enz. Is de meerderheid Marokkaans, of Chinees, of Turks, of West-Vlaams, tant pis, pech voor hen…. Maar omelet maken zonder eieren te breken, ‘t is onmogelijk. Overigens, een draconische aanpak (wetten in bloed geschreven, Draco) werpt al snel vruchten af, ieder denkt dan wel even na voor hij/zij over de schreef gaat, en indien niet….: bingo !
  Simple comme bonjour, in theorie….

 3. Het zijn “jongeren”(ge weet wel !) echt waar, vraag het maar aan Tomàs de Torquemada Reincarnatus, de Orwelliaanse Big Brother Inquisiteur van het tricolore Internet Censuur Repressieapparaat. Dat ik in 1990 te Brussel door allochtone jeugdcriminelen met een mes bedreigd, niet verwond maar wel bestolen werd onder het krijsen van autochtonofoob racistische kreten op rijm (dus niet ter plekke uitgevonden) ; “Salaud, Pâlot” en “Connard, Pied Noir” en niet in het Berbers of Arabisch, dat was louter “toeval”(sic). Want met de gebruikelijke politiek-correcte paardenbril op om toch maar niet objectief-correct te moeten constateren, waren en zijn het steeds ….”jongeren”(ge weet wel !!!!!) . Wie dit vermeend “veralgemeend stigmatiserend”(sic) betwist, die is een “fascistische, racistische, discriminerende nazi” elke gelovige van de “Linkse Kerk” kan dat beamen !

 4. Wij, politiek-correcte struisvogelpolitiekers steken liever onze struisvogelkop diep in het politiek-correcte zand zodat de “idealistische activisten”(sic) van IS hem gemakkelijker zouden kunnen komen halal bewijs amputeren.

 5. “Helaba, waar is mijne djellaba” ? Vergeten aan te trekken allahverdoemme ! Zo in mijnen blote ambras maken kan niet want dat is immers “haram” volgens onze Pedoprofeet met zijn kindbruidje Aisha bint Abu Bakr (geen taarten bakker)

 6. Vandaag in Het Laagste Nieuws : een ‘chat’groep van 600 hufters die holebi’s in elkaar slaan of erger, en dat uitgebreid filmen, Criminal Jusitice heet de groep, en bestaat vnl uit….Tsjetjenen (wat heb ik gezegd ?!), Marokkanen,….. Zie de filmkes uit diverse steden, o.a. laatst in Leuven…. Laten we begaan, holebi of niet ?
  Ach, we hebben hier nog geen doodseskaders zoals in El Salvador, Brazilië, de Filippijnen, etc maar dat is slechts een kwestie van tijd vermoed ik, ooit geraakt het geduld op van de gemiddelde autochtoon, en als dàn de vlam in de pan slaat, olala…..

   1. Ha, was dat ‘t filmpje in Leuven ? Wist ik niet, ik dacht weer een klassieke fait divers, er waren ook geen onderschriften;-). Ja, als de klassieke media achterop hinken kunnen we dat alleen maar toejuichen. Zolang de zaak maar niet toegedekt wordt, de conclusies trekt Jan Modaal zelf wel, die is niet dom…

 7. Nog meer op HLN : een man met 2 kindjes in Lanaken stapt ijssalon binnen, werkstudente maakt hem er attent op mondmasker te dragen, de man gaat door het lint, breekt de boel half af en stapt met de kindjes gewoon naar buiten richting Aldi. Politie tilt zwaar aan de zaak, zoals gewoonlijk ?;-). Zoals te zien is de dader van het Skandinavische type, het tegendeel zou verbazing wekken….

  1. Na HLN nu te zien geweest in het VTM-nieuws…. Ja, op den duur kan het zonlicht niet meer ontkend worden, een flinke stap vooruit natuurlijk, al mogen we ook niet weer té optimistisch zijn…

 8. Er is een maro…en probleem ik Europa ( ps puntjes om geen klacht aan me been te krijgen sommer en unia en den viroloog lezen mee )

 9. Volgens die paling met schoudertjes heeft Holland geen Marokkanenprobleem. België en Frankrijk trouwens ook niet. En de aarde is plat en de zon geeft geen licht. De enige “kwaliteit” die men nu nog moet hebben om een vooraanstaand politicus te worden is dat men harder kan liegen dan een paard kan schijten.

 10. @ Corona-ice: Dat crapuul in dat ijssalon wordt nu ijverig opgespoord zei de commentator van dienst. Zó ijverig wellicht dat ze daarom zijn bakkes onherkenbaar hebben gemaakt.

  1. Hij zou deze week al via snelrecht berecht worden naar verluidt, benieuwd of we er nog iets van gaan horen. Zijn gezicht onherkenbaar ? Jà, dat zou het zijn als ie onder mijn handen moest komen;-). En met hem nog wel een reeks anderen (die Company Justice bv of hoe heet dat geteisem ? Al goed dat ik niet bij de politie werk, ‘k zat rapper in den bak dan dat geteisem denk ik;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *