ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Tinne Van der Straeten, Uw minister van Verloren Energie – 't Scheldt

Tinne Van der Straeten, Uw minister van Verloren Energie

Minister van Verloren Moeite en Energie Tinne Van der Straeten is opgenomen in een instelling. Haar waanbeelden maakten haar normaal functioneren in de maatschappij overbodig…

Houd dit beeldfragment goed bij want tijdens het Kerstfeestje, pardon Winterfeestje van 2025 met Uw familie wordt dit filmpje de running joke van de avond.

Verzameld rond Uw met een dieselgenerator aangedreven flatscreen TV in de living zal er die avond met heimwee teruggedacht worden aan de jaren dat er energie in overvloed was, de jaren dat men een strijkijzer op eender welk moment van de dag kon insteken in het stopcontact en het groene lampje ging branden, de jaren dat er nog wagens rondreden, de jaren dat kinderen niet bij kaarslicht moesten studeren in de winter, de jaren dat er nog straatverlichting brandde in Vlaanderen… want die jaren zijn dankzij het vooruitziende intellect van Tinne Van der Straeten voorgoed voorbij…

***

Niet alleen een lamp brengt licht in de duisternis. Ook ‘tScheldt heeft die eigenschap. Kies een abonnement op het enige medium dat als ‘pillamp’ dienstdoet in steeds vreemder wordende tijden:

5 reacties op “Tinne Van der Straeten, Uw minister van Verloren Energie

  1. Het is erg, “iel eirreg” dat in dit land de eerste de beste imbeciel minister kan worden. Het begint er zowat op te lijken dat een gestampt onbenul zijn, de grootstse vereiste is om aan de royaal gedekte staatsruif te mogen aanschuiven.

  2. Zot van glorie en te dwaas om te helpen donderen, dat is zowat samengevat het intellectuele niveau van deze groene troela. Het is erg dat een dergelijk politiek onbenul haar idiote groene visies – wat een toepasselijk pleonasme – zomaar op de maatschappij kan loslaten. Het is dan ook enkel mogelijk in een operette land als dit België.

  3. Dat er vroeg of laat een NOODZAAK zou gecreeerd worden voor gasverbruik, stond in de sterren geschreven. De algemene naiviteit van een groen beleidslid is de ultieme camouflage voor uitvoering van dit al zeer lang en uiterst goed voorbereid smerige plan. Zonder namen te noemen kunnen we even stilstaan bij volgende woorden: Da Joenk, De Klucht, gastankers, haven-investeringen, Oekraine, EU. Dit gaat niet over wat kleingeld voor een goeie fles of zo, maar over vele miljarden welke de Europese burger zal moeten ophoesten. Dat feest gaat dus per definitie door. Ook spreekt groen het woord ‘aardgas’ al niet meer uit, maar het gaat tegenwoordig – iets subtieler – over ‘gas’. Terwijl Tinneke er niet bij zegt dat het wel degelijk ‘schaliegas’ is waarover het gaat. Hetzelfde soort gas dus wat door alle groens wereldwijd verfoeid werd en als het meest milieuschadelijke omschreven. Vermoedelijk wordt bij de winning ervan een ander soort water verspild dan waar er wereldwijd zoveel tekort van is en bij de verbranding ervan komt een ander soort CO² vrij. Dat zal ze dus bedoeld hebben met ‘het stof’ waar je even mee zit bij een verbouwing. Dat ‘even’ moet je dan wel lezen als ‘minimaal 25 jaar’. Kwestie van elkaar niet verkeerd te verstaa.

  4. ‘s Winters warme gifGroene geitenwollen sokken dragen verschaft warme voeten, zodat de chauffage lager kan, minder uitstoot en dus batig ter bijdrage aan onze dwangneurotische obsessie ; “Het Heilig Leefmilieu”, afgodin der gifGroene Kolder Kerk !

  5. Dat omhooggevallen wicht gaat in haar hallucinatie voorbij aan het feit dat zij dan al lang geen minister meer is , ook het feit dat het weer geld moet kosten om sterk vervuilende gascentrales – waar er in ongerepte gebieden naar gas geboord zal worden – op te starten ,de schade aan het milieu en het onzekere debiet van gas zal tot een nooit geziene catastrofe leiden , wat gaan deze ecofascisten dan als repliek brengen ? Wir haben es nicht gewust ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *