ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Theo van Gogh (23 juli 1957 – 2 november 2004) vandaag 16 jaar geleden vermoord op straat… – 't Scheldt

Theo van Gogh (23 juli 1957 – 2 november 2004) vandaag 16 jaar geleden vermoord op straat…

4 reacties op “Theo van Gogh (23 juli 1957 – 2 november 2004) vandaag 16 jaar geleden vermoord op straat…

  1. Ze zijn anders al goed bezig ,enkele Aziatische Psychopathische ‘Imams’ roepen hun schandknapen op om in heel Europa willekeurig menden te vermoorden , en de fascist Erdogan verklaarde “Heel Frankrijk mag in angst de straat opgaan wat het zal nog erger worden ” !! van Gogh was dus een realist vermoord door een geitenneuker gesponsord door het establishment , en de EU maffia Commissie kijkt de andere kant op , die van de NWO en WHO .flow the money .

  2. Voltaire : “Je ne suis pas d’accord avec ce que vous dites, mais je me battrai jusqu’au bout pour que vous puissiez le dire.”
    Niet meer en niet minder.

  3. Maar wij weten niet beter want wij baseren ons terroristisch wangedrag op de Koran Hate Speech verzen tegenover “ongelovigen” die in ELKE Koran te lezen zijn voor wie geen politiek-correcte censuur paardenbril torst. Intussen BLIJFT de masochistische Staat immers gelukkig toch nog onze religie/maatschappijmodel subsidiëren !

  4. En heel de 5e colonne geiten- en kamelenneukers die zich de voorbije 35 jaar heeft gevormd wacht slechts op 1 vingerknip van stapelzotte imams of andere godsdienstwaanzinnige baardapen om iedereen in het westen de keel over te snijden. En de politieke lafaards en de fascisten van Unia met hun boegbeeld Bart S. keken er naar en zeiden dat het goed is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *