ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Testosteronverzachter – 't Scheldt

Testosteronverzachter

Hoe saai moet dat zijn geweest, die AVVVVK-overtuiging op de voorpagina van De Standaard, balken de tengere tokkelaars van vandaag in de refter van hun kwaliteitskrant. En dat dan nog op dagelijkse basis. Zoveel beter was het uitpakken op de cover met de erogene zelfbediening van Eva Daeleman. Deze Bekende Vlaminge kwam uit een dal, volgde yoga en spreidde haar vleugels. Een getuigenis om duimen en vingeren mee af te likken. Het was voor haar ongetwijfeld niet evident om een en ander in beweging te krijgen

Hoe saai moet dat zijn geweest, die AVVVVK-overtuiging op de voorpagina van De Standaard, balken de tengere tokkelaars van vandaag in de refter van hun kwaliteitskrant. En dat dan nog op dagelijkse basis. Zoveel beter was het uitpakken op de cover met de erogene zelfbediening van Eva Daeleman. Deze Bekende Vlaminge kwam uit een dal, volgde yoga en spreidde haar vleugels. Een getuigenis om duimen en vingeren mee af te likken. Het was voor haar ongetwijfeld niet evident om een en ander in beweging te krijgen.

De Standaard weet dergelijk staal van moed te smaken. Overmoed, gnuifden sommige kwaadsprekers. Neen, dat AVVVVK-gedoe was pas hautain, lispelde een freelancer die zonder bagage was binnen gehesen door de idealistisch geparfumeerde hoofdredacteur. Wie Eva zonder Adam de nodige calorieën hoopte te zien wegpeuteren, was eraan voor de moeite. Helaas geen bijgevoegde DVD, zelfs niet voor de abonnees.

In Het Laatste Nieuws kwam die dekselse Bieke Ilegems dan weer met het laatste nieuws over haar lichamelijk verval. “Zonde, zo’n schoon meiske”, glunderden haar mogelijke fans. Bekkenbodemspieren van olympisch niveau om het gutsen tot bedaren te brengen én wilskracht om de cellulitis-terreur te fileren. Pff.. wie doet haar dat na ? Toch spijtig dat Mia barones Doornaert enkel op basis van inhoud het Letterenfonds mag gaan leiden. Zo voorbijgestreefd. Wellicht. Maar wie keizerskleren draagt, hoeft zich helemaal niet bloot te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *