ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Terwijl Vlaanderen voor wetenschappen gezakt is tot het niveau van Kazachstan (!) – 't Scheldt

Terwijl Vlaanderen voor wetenschappen gezakt is tot het niveau van Kazachstan (!)

Drama…. de Vlaamse 10-jarigen zijn gezakt van de 13e plaats in 2003 naar de 35e plaats in 2019 voor wetenschappen, met Kazachstan (!) op de 36e plaats…

Featured Video Play Icon

Zijn schuldig aan de dramatische terugval van de onderwijskwaliteit in Vlaanderen:

Frank Vandenbroucke (1955)(sp.a), minister van onderwijs: 20 juli 2004 – 13 juli 2009
Pascal Smet (1967)(sp.a), minister van onderwijs: 13 juli 2009 – 25 juli 2014
Hilde Crevits (1967)(CD&V), minister van onderwijs: 25 juli 2014 – 2 oktober 2019

Zijn mede-schuldig aan de dramatische terugval van de onderwijskwaliteit in Vlaanderen:

Alle ministers en staatssecretarissen verantwoordelijk voor migratie de laatste 20 jaar

**

Wiskunde en wetenschappen

We herhalen even zodat het goed doordringt bij iedereen:

De Vlaamse 10-jarigen (4e leerjaar) zijn gezakt van de 5e plaats in 2003 naar de 17e plaats in 2019 voor wiskunde.

De Vlaamse 10-jarigen (4e leerjaar) zijn gezakt van de 13e plaats in 2003 naar de 35e plaats in 2019 voor wetenschappen, met Kazachstan (!) op de 36e plaats.

Eindtermen

‘tScheldt kan hierover zeer kort zijn. Elke minister van onderwijs die meent dat de oplossing ligt in de eindtermen, heeft niet goed opgelet in de les.

**

Video: 9 december 2020: in Amerika experimenteren SpaceX en NASA met nieuwe raketten om naar Mars te vliegen. In Vlaanderen vliegen we tegen de lamp.

***

Voor wie het nog niet door heeft, er is meer ‘tScheldt nodig om Vlaanderen terug op de kaart te zetten, want als we zo voort doen valt binnen enkele jaren Vlaanderen finaal van de kaart. Steun de tegendraadse stem van ‘tScheldt. Kies een abonnement:

 

11 reacties op “Terwijl Vlaanderen voor wetenschappen gezakt is tot het niveau van Kazachstan (!)

 1. Het is inderdaad zo dat men aan iedereen, zelfs dezen die geen woord Vlaams spreken, per se een diploma wilde geven. gevolg de normen moeten omlaag en steeds meer geld moest in het systeem gepompt worden met als piek het M decreet, dat jaarlijks met tientallen miljoenen moet gespekt worden. Het resultaat is enkel dat de normale leerlingen erop achteruit gingen, dat migranten om niet te moeten leren ook een diploma kregen, maar daarom niet aan het werk gingen. Maar het ergste is dat de verantwoordelijken er nog fier op zijn ook.

 2. Jullie graven niet diep genoeg !
  1981-1992 Daniël Coens, wijlen papa van Joachim.
  De Grote Hervormer : Vernieuwd Secondair Onderwijs. VSO = Het begin van het einde !
  Vergeet ook zijn belangrijke cabinetsmedewerker gedurende al die jaren niet : Geertrui Windels, echtgenote van jawel, Herman Van Rompuy, onze niet verkozen Europees president !
  En om de toekomst te voorspellen, lees : LEREN IN MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN ONDERWIJS (basisinzichten voor leraren nu en in de toekomst) van Jan Elen en Andy Thys.
  De handleiding om de onwetende jonge twintigers die leraar wensen te worden het collectivisme en al het andere poco-gedachtengoed in te lepelen, of beter gezegd in te pompen.
  Helaas,
  LEVE MAO ! (Macht Aan Onderwijs)
  Beste conservatieven : deze oorlog is reeds lang verloren………

 3. Dit is werkelijk dramatisch. Dat kan bijna niet anders dan gepland zijn.
  Ik hoop oprecht dat er hier een Trump komt die al die clowns en stamp onder hun gat geeft, zodat ze nooit meer terug komen. West Europa is herleid tot een gemeenschap van derde wereld schurkenstaten, geleid door Kwak, Boemel en vooral Anatool.

 4. Och, zolang we maar politiek-correct blijven wanen dat deze ultieme PoCo-propaganda slogan blijft gelden ; “Diversiteit is een verrijking” waar de neergang heu…teloorgang van ons Onderwijs het 99999999999999999999999999999999999999999999ste bewijs van is !

 5. Geagte,

  Ik vint het niet eerleik dat ge mij beschuldigd. Ik was een goede miniester van onderweis, en die rezultaten kloppe nie!

  U gelieve deze beschuldigink in te trekke !

  Hoogachtent

  Frank Vandenbroucke

  1. Frankske ge zijt nen brave jongen, die alles altijd veel beter weet maar waarom hebt ge er dan toch even aan gedacht om dat smeergeld op te stoken. Ligt het nog steeds in uw garage in die jutte patattenzak ? Deel het toch met de Leuvense Lowie, de Limburgse Willy en de Antwerpse koshere Fred, ge moet niks aan de 3 Waalse Guys geven daar gaat al genoeg Vlaams transfergeld naar derde wereld staat Wallonistan.

 6. Men wil gewoon domme, niet nadenkende mensen. De jeugd zijn de volwassenen van morgen en op die manier wil men de mensen in de hand houden. Ben Weyts, NV-A, doet ook zijn best. Nog enkele honderdduizenden euro’s in projecten stoppen om de jeugd tegemoet te komen, maar niets terug eisen.
  Goe bezig.

 7. De indoctrinatie is al twee decennia bezig , vooral in de Karel de Grote Hogeschool , broeinest van een links politiek benoemde directie en leraars/essen .De malversaties en doctrine is van die aard dat Mao rode kaken zou krijgen ,afwijkende meningen betekend uitsluiting !!en dat is nog maar één school ,dit onland is dank zij sujetten als een Crevits in snel tempo aan het islamiseren richting derde wereldland ,het niveau moet naar beneden om op gelijke voet te staan met het woestijnvolk dat helemaal niet geintresseert is in ons onderwijs , de Koran is hun leidraad en ook hier gaan de schuldigen vrijuit.

 8. Elitaire Profiteur uit het machtigste, rijkste en invloedrijkste bevolkingssegment Lobby schreef:

  Hoe dommer wij het nationaal schools plebs kunnen houden en hoe meer primitieve, asielkolonisten we kunnen importeren, hoe meer we dat zootje ongeregeld van sukkels later zullen kunnen doen paren om knechten te fokken die slaafs onze zakken zullen komen vullen want “ons behoren de rijkdommen der aarde” immers ! DAT is de motor achter de strategie !

 9. Diploma’s staan in solden ; “Twee krijgen en maar voor drie betalen”, tijdelijk met gratis Teflon pan, waarvan beperkte voorraad “op is op”

 10. Allez, dat is slechts nieuws, ik kan geen “buizen” meer verpatsen want ze laten iedereen er toch door om er toch maar van af te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *