ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent De meest indrukwekkende video van 2020 (terwijl in Vlaanderen het niveau voor wetenschappen zakt naar dat van Kazachstan… dank U mevrouw Crevits) – 't Scheldt

De meest indrukwekkende video van 2020 (terwijl in Vlaanderen het niveau voor wetenschappen zakt naar dat van Kazachstan… dank U mevrouw Crevits)

De enige grondstof die we in Vlaanderen hebben is de grijze stof in onze hersenen…

Featured Video Play Icon

De enige grondstof die we in Vlaanderen hebben is de grijze stof in onze hersenen. In plaats van de ambitie te hebben om met deze grondstof Vlaanderen naar de top van de wereld te brengen in domeinen waar je alleen deze grijze grondstof nodig hebt, verliest Vlaanderen zich in politiek geneuzel, politieke postjespakkerij, politieke navelstaarderij, politieke afrekeningen, politiek getreuzel en politieke bangmakerij.

De jongens en meisjes van Boston Dynamics werken ondertussen onverdroten verder aan een nieuwe maatschappij. Dit is hun Nieuwjaarsvideo.

Dit had in Vlaanderen kunnen zijn…

Boodschap van Boston Dynamics: “Our whole crew got together to celebrate the start of what we hope will be a happier year: Happy New Year from all of us at Boston Dynamics. www.BostonDynamics.com.”

***

Oeps je hebt nog geen abonnement. Kies je abonnement:

10 reacties op “De meest indrukwekkende video van 2020 (terwijl in Vlaanderen het niveau voor wetenschappen zakt naar dat van Kazachstan… dank U mevrouw Crevits)

  1. Veel geld weg gegooid aan het M decreet, en het resultaat is er inderdaad naar. Daar en tegen zijn er honderdduizenden kansparels afgestudeerd met een hoger diploma dan dat ze ooit waard zullen zijn, en krijgen aldus hogere uitkeringen. Wie durft nog zeggen dat Crevits en haar voorgangers niet aan ontwikkelingshulp deden? En waarom dit niet in Vlaanderen kon gerealiseerd worden, een robot dansen op muziek? Eenvoudig: geen toelating van een organisatie die gewone mensen pest om subsidieslurpende van eigendunk riekende “artiesten” en politieke partijen rijkelijk van fondsen te voorzien: Sabam.

  2. Maar zeg nu niet dat wij daar niets kunnen aan doen. Wij stemmen daar toch voor. Het is niet enkel grijs. dat is de plaats waar vroeger de hersenen zaten, maar dat kopje is ook nog LEEG. Wie kiest voor een lege grijze doos. Kan moeilijk verwachten dat je daar nog iets van krijgt (ook geen seks). En toch, wij roepen maar maar wij doen echt niets. Zijn wij dan veel beter. Het is niet omdat ge slecht praat over iemand, dat ge beter zijt. Integendeel, het toont aan hoeveel slechter ge wel zijt. Kies volgende keer voor een gewone mens, die het klappen van de zweep kent. niet voor de mooipraters.

  3. Dat het naar het niveaus van Kazachstan zakt is te wijten aan het multicultureluurs wanbeleid de PoCo onverlaten !

    1. Ja, dank zij het door links aangezogen en dus ook massaal binnenvallend puikje (allemaal hoogopgeleiden volgens kamerolifant Almaci) glijden we traag maar zeker af naar het niveau van een derde wereldland. Dat zien we nu al aan het studieniveau (want de ganse klas moeten zich immers aanpassen aan de capaciteiten van onze overheersers die onze taal niet of nauwelijks spreken). En die hoog opgeleiden… daarvan heb ik me en tijd geleden in het Noordstation voldoende een beeld kunnen vormen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *