ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Terwijl iedereen vermiste #Ilias zoekt, is Heidi De Pauw, CEO Child Focus, bezig met een cartoon van ‘tScheldt… om hem te verbieden – 't Scheldt

Terwijl iedereen vermiste #Ilias zoekt, is Heidi De Pauw, CEO Child Focus, bezig met een cartoon van ‘tScheldt… om hem te verbieden

Sommige dingen kan je zelf niet verzinnen. Wij werden vandaag verrast door Heidi De Pauw, de CEO van Child Focus.

Sommige dingen kan je zelf niet verzinnen. Wij werden vandaag verrast door Heidi De Pauw, de CEO van Child Focus. Heidi begont te twitteren naar ‘tScheldt. Ze beschuldigde ‘tScheldt ervan een naam van een professor niet te hebben vermeld in een artikel op ‘tScheldt, en dat dat ‘intellectueel oneerlijk’ was .

Wij, die volgens de Regimepers kompleet rot achter de oren zijn, en sinds de CCC het grootsts gevaar van België, staarden even wezenloos naar de tweet van deze duur betaalde CEO.

Twee dingen schoten door ons hoofd:

 1. WTF… was er niet een kind al bijna 48 uur spoorloos in Antwerpen? Wat doet die Child Focus poppemie op Twitter op dit moment?
 2. WTF… is die blond of zo? De naam van die professor staat gewoon onder het door haar geviseerde artikel.

 

Wat gebeurt er opeens? Een ex-cyber politieman valt op datzelfde moment ‘tScheldt op Twitter aan en beweert dat een recent gepubliceerde CARTOON waarin Egbert Lachaert zijn gesprekspartner Joachim Coens ‘langs achter neemt’, niet mag gepubliceerd worden volgens de nieuwe wet tegen sexting. Niet ongevaarlijk, deze politieman stuurt zijn tweet ook door naar minister van Justitie Koen Geens én de FOD Justitie. Altijd prettig vertoeven op Twitter met dergelijke mensen.

Wat gebeurt er dan? Ons aller Heidi De pauw beantwoordt de tweet van de politieman met… APPLAUS!! (vele klappende handjes)

Dus we onthouden van deze mooie zaterdag… een stel van de pot gerukte mensen die door de Staat worden betaald willen een CARTOON verwijderd zien en rapporteren de CARTOON aan justitie. Plus, een omhooggevallen CEO die in plaats van naar een vermist kind te zoeken, lustig zit te twitteren over een CARTOON.

Zal ’t gaan ja?

**

Heidi De Pauw stuurt een tweet naar ‘tScheldt terwijl er een gigantische zoekactie naar een kind bezig is

De tweet van ex-cyber politieman Tim Cools (die steeds zijn tweets tekent met een lachend gezichtje, maar in werkelijkheid zijn tweets doorstuurt naar FOD Justitie)(niet grappig dus)

De gewraakte cartoon waarvan de politieman en Heidi De Pauw menen dat Justitie hier tegen moet optreden

***

Steun ‘tScheldt zodat we weer een voorschot kunnen bij elkaar sparen, voor weer een advocaat. Kies een abonnement:

4 reacties op “Terwijl iedereen vermiste #Ilias zoekt, is Heidi De Pauw, CEO Child Focus, bezig met een cartoon van ‘tScheldt… om hem te verbieden

 1. Ja… in dit Absurdistan heerst er door een overwerkte en onderbezette justitie (enfin dat zeggen ze toch) en een gebrek aan (competente) magistraten straffeloosheid, maar werd er blijkbaar toch nog voldoende tijd gevonden om zich met zulke onnozelheden bezig te houden. In dit apenland weet men tenminste zijn prioriteiten te stellen. Allelujah!!.

 2. Babylonbee: “Hollywood Elites Rush To Normalize Pedophilia Before They’re All Outed By Ghislaine Maxwell”

  https://babylonbee.com/news/hollywood-rushes-to-make-pedophilia-acceptable-before-theyre-outed-by-ghislaine-maxwell

  Satire is truth in clown world.

  Tja, wie gelooft er nu nog altijd dat Dutroux het enkel voor zichzelf deed???
  Remember pink balletten…

  https://www.standaard.be/cnt/dmf16062007_007

  Ze bewijzen noch maar is hun overbodigheid, die van de Roverheid.
  Net zoals de mondmaskers eerder door de markt geleverd werden dan door de staat, zo wordt de zoektocht naar een vermist kind beter gedaan door de prive initiatieven dan door de staat.
  En wat justitie betreft, ook dat wordt ondermaats geleverd door de staat, herdenken we Julie van Hespen maar. Vigilante justitie had Bakie al lang onschadelijk gemaakt. Mischien hebben die mohammedanen wat dat betreft wel gelijk met hun eerwraak. Ne touche pas à nos femmes et filles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *