ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Terwijl de islam massaal haar schaapjes slacht…. ziehier de christendemocratie – 't Scheldt

Terwijl de islam massaal haar schaapjes slacht…. ziehier de christendemocratie

7 reacties op “Terwijl de islam massaal haar schaapjes slacht…. ziehier de christendemocratie

 1. Na het culturele “weg met ons” heerst nu het “weg met ons tout court” ! Want we zijn met 800 000 besmetten ! Bewijs volgt later.
  Eventjes geduld.

 2. Euthanasie voor de kristen-democratie, dolletjes. Want voor abortus is het meer dan een eeuw te laat….
  Tja, voortschrijdend inzicht grosso modo. Of dat bij andere religies (u weet wel….) ook zo is of zal zijn….?
  God only knows, maar die zwijgt in alle talen.

 3. En nu nog een grotere ramp (cf Nieuwsblad) : de ‘Grootste Vlaming’ (1,98 m) = Pater Damiaan, zou ook al van zijn sokkel moeten, als prototype van het kolonialisme, alstublieft zeg ! Op den duur zijn de (lege) sokkels in de solden, in afwachting van de Lumumba- , Mandela- , Guevara- en andere standbeelden… Of de martelaren van Daesh (I.S.), al is het daar nog iets te vroeg voor, alles op zijn tijd. Eerst repatriëren, deradicaliseren, integreren en vervolgens rehabiliteren. Recidiveren is dan voor nog later, als de kinders groot zijn.

 4. Oikofobie-adept, bompa Lode zaliger zal zijn rechter arm terug opsteken maar deze keer met gebalde vuist en terecht.

 5. Dat de toestand met die gekken (die nog steeds in de middeleeuwen leven) zulke proporties heeft kunnen aannemen mogen wij danken aan de medeplichtigheid van de lafaards in de Wetstraat met uiteraard op kop de socialisten en de groene neo-nazi’s die onze waarden en tradities één voor één overboord gooien om dat ene stemmetje meer, zodat ze gulzig en terend op het zweet van hun eigen bevolking, gulzig uit de staatsruif kunnen blijven vreten. En nu de sossen bijna naar de kiesdrempel verwezen zijn, komen blauwe incivieken in the picture om ons te verraden: de wandelende onderkinnen en die bolle van destintegratie uit Mechelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *