ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Tast toe! Je zal maar lerares zijn op een katholiek college in migratiestad Antwerpen – 't Scheldt

Tast toe! Je zal maar lerares zijn op een katholiek college in migratiestad Antwerpen

In een katholiek college aan de Antwerpse Zuiderleien is een alternatieve vorm van het hippe MeToo-fenomeen ontstaan. Bronstige gebronsde belhamels doen er aan seksuele zelfbediening bij de leraressen.

In een katholiek college aan de Antwerpse Zuiderleien is een alternatieve vorm van het hippe MeToo-fenomeen ontstaan. Bronstige gebronsde belhamels doen er aan seksuele zelfbediening bij de leraressen. Flauw dat die geëngageerde dames dit niet weten op smaak te brengen. Tenslotte heeft de directie overschot van gelijk dat die gastarb.., pardon, gasten een testosteronoverschot te compenseren hebben. Grensoverschrijdend gedrag door figuren van over de grens. Wauw. Wat ze niet begrijpen, grijpen ze.

De kansen die Hilde Crevits en Lieven Boeve hen aanreiken doet ze zeiken van gelach. Het gelag wordt betaald door de achtergebleven blanke scholier die ook wel eens iets wou bijleren over de vaderlandse cultuur. Helaas. Asociaal gedrag wordt in de nieuwe samenleving opgediend met een sociale uitkeringssaus. Lijdende leraressen zijn een prooi van het ‘verrijkende’ pooiersproletariaat. Zuigzoengeluiden en oerwoudgejoel vrolijken de restlessen op. Angstgeur walmt op uit de kleedkamer. Collegiale steun is ver te zoeken, want iedereen wil immers zijn pensioen nog halen en dat in de hoop dat de boel na hen maximaal ontploft. Wie kan ze ongelijk geven? Idealisten wier ideaal is ontvreemd door vreemde elementen. Ach, die moeilijk ter wereld gekomen welpjes, hun leed wordt met de mantel der liefde bedekt terwijl onze lesgeefsters vrijwel worden gedekt.

Anneleen De Bruyne

***

<a class=”word-lid-midden” href=”/lidmaatschap”>Dat leraressen lastig gevallen worden door jongens ‘uit de periferie’ zal U helaas nergens anders meer lezen. Steun daarom ‘tScheldt!</a>

2 reacties op “Tast toe! Je zal maar lerares zijn op een katholiek college in migratiestad Antwerpen

 1. What’s new ? ,Toen ik jaren geleden twee Limburgse zusjes bij mij ‘op kot’ had thuis dus , gebeurde het al
  Bij een van de twee , diegene die voor lerares studeerde aan de Artexis hogeschool op het frivole zuid was
  verplicht !! om na de lessen bijscholing te geven aan licht getinte spijbelaars in de blokken op de linkeroever.
  .Zij was verplicht haar schoenen uit te doen en met de half analfabeten aan de tafel bijles te geven , de knaapjes luisterden van geen meter en zeiden haar “dat hun grote broers weldra thuis kwamen en die met haar wel zouden spelen “de moeder van het tuig zat ergens gedwee in een hoek onderdanig te wezen ,en had geen vat op haar addergebroed.
  Toen de stagiaire haar directie hierover inlichtte en nog weigerde te gaan ‘zou ze het wel merken aan haar uitslag i.v.m. haar diploma !! Linkse po-co benoemde directies overal in de scholen ,of hun diploma’s echt zijn heb ik mijn twijfels en hun objectiviteit al helemaal !!.
  Mijn interpellatie hierover bij de schepen voor onderwijs leverde mij het volgende antwoord op “het is aan de leraressen en NIET aan de stagiaires om bijles te geven ,die worden ervoor VERGOED ” ! ,Op mijn vraag of er voor die Leraressen sancties zouden volgen bleef hij het antwoord schuldig ,Mijn logé is al lang terug naar Limburg en wil hier absoluut geen les meer geven , Antwerpen verloren stad ,met dank een 60 jaar socialistische corruptie en” positieve discriminatie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *