ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Superverspreiders moeten geëuthanaseerd worden volgens het nieuwe ministerie van Gezondheidszuiverend Handelen – 't Scheldt

Superverspreiders moeten geëuthanaseerd worden volgens het nieuwe ministerie van Gezondheidszuiverend Handelen

Men moet superverspreiders naar Japans voorbeeld verplicht isoleren in een hotel en vervolgens euthanaseren, vindt Cathy Berx, hoofd van het ministerie van Gezondheidszuiverend Handelen…

Soms vraagt een mens zich af of er niet iemand is die de complete lezersbrievenrubriek van kranten en nieuwssites in zijn of haar eentje opvult. Zo iemand die over voldoende vrije tijd beschikt en die financieel weinig te kort komt.

Een gouverneur zou een prima voorbeeld kunnen zijn. Is het enigszins mogelijk dat pakweg Cathy Berx uit de door haarzelf geteisterde provincie Antwerpen zulke vuige streken uithaalt? Geef nu toe, het is niet ondenkbaar. Haar afkeer van gewoon volk is alom bekend. Van haar ondemocratische visie op democratie walgen we met z’n allen. Haar enge kijk op veiligheid heeft weinig van doen met verminkende criminaliteit, vreemdelingenoverlast of marginale etniciteit. Haar door zelfhaat ingegeven haat naar levensgenieters kreeg door de coronakermis extra ‘petrol’. Het afmaken van de horeca en het religieus verplichten van bedekkende kledij moet haar deugd hebben gedaan, dat zag je tijdens haar extatische mediaoptredens.

Berx boomt, Berx beslist, Berx bestaat.

Ziekelijk hoe ziekte misbruikt kan worden om een politiestaat te ontwerpen, die dan nog door 83 procent van de bevolking wordt gesteund, als we tenminste de peiling van Het Laatste Nieuws mogen geloven. ‘Ze zouden voor mijn part allemaal corona mogen krijgen, die 83 procent’, opperde een stamgast uit onze bruine kroeg, ‘Kijk, 7000 besmette mensen per dag, dat zijn er 50.000 per week, dus 200.000 per maand! Allee, wie gelooft zoiets?’. Berx gelooft zoiets en grijpt haar kans om haar nutteloze ambt van potaarde te voorzien. Haar recentste streven? Het actief opsporen van superverspreiders. Men moet die lui naar Japans voorbeeld verplicht isoleren in een hotel, vindt Cathy doodleuk. Eventueel met een beloning, gunt ze die opgejaagde genetisch onschuldigen nog. In de lezersrubrieken roept men intussen bijna om een spoedige executie van die mensen. Is dat de wereld waarin we zijn beland? Een soort gezondheidszuiverheid die onzuiveren uitzuivert? Echt? Had men ons na 1945 niet een proportioneel ‘koel hoofd en warm hart’ beloofd? Recent in Duitsland protesteerden manifestanten tegen mensen die de coronamaatregelen hekelden. De angst van links plus de hunkering naar nog meer staat fnuikt grondrechten die net veiligheid moesten garanderen.

***

Neem ‘tScheldt bij je aperitief als was het een succulente olijf. Kies je abonnement:

 

7 reacties op “Superverspreiders moeten geëuthanaseerd worden volgens het nieuwe ministerie van Gezondheidszuiverend Handelen

  1. Superverspreiders moeten in een hotel geïsoleerd worden zegt die azijnzeikster. Wie gaat de opvang van al die zwermen “jongeren” (zo noemen de poco’s en de regimepers zij voor wie geen enkele wet geldt) in de hotels betalen?? Zij zelf? Hahahaha, we mogen al eens lachen.

  2. De overbodigheid van de “Provincie” als tot op de draad versleten instituut, met de verkozen”Provincieraad” en verkozen”Deputatie” maar met een ONverkozen Gouverneur, een levenslang politiek-benoemd “ambtenaar”, uitgerangeerd als politicus, die zelfs op een chauffeur met dienstwagen getrakteerd wordt , blijkt telkens weer een dolle verspilling van ONS belastinggeld.

  3. Juicht belgjes juicht ! De almachtige waakt over het welzijn , niet zozeer uw mentaal welbehagen maar wel haar enorm egoïstisch superioriteits gevoel dat de klok rond moet gestreeld en behaagd worden .
    Jan met de pet weet meestal zelfs niet wie die heks is en wat ze doet (of niet doet) alhoewel hij de dupe is van haar fratsen uit haar grote heksenboek ,nu is het uitkijken wanneer ze op haar bezem op patrouille boven de provincie haar spreuken komt rondstrooien !

  4. Mijn zuster is als een hond uit het St.Augustinus gasthuis, je kent dat wel van die eens gelovige gasthuiszusters, met totaal uitgezaaide kanker buiten gezwierd voor corona, totaal onverantwoord. Wij ons best maar doen om, zonder enige bijstand, alles in orde te krijgen zoals ziekbed = 240 euro, een rollator voor de paar stapjes die ze nog kan doen en een personenalarm. dat personenalarm sloeg ‘goed’ tegen want het leek meer op een bak uit de jaren ’50 maar het werkt niet met..Scarlet. Wel met het véél duurdere Telenet, Proximus en Orange…begrijpe wie kan. Tijdens de lockdown voelde mijn zus zich al niet goed maar kon nergens geraken…op de duur gaf ze het op. Nu is ze terminaal. Dat is wat het plan achter die zogezegd virus is…de ouderen eruit…de eugenetica uitvoeren en de schreibtischtäter kennen we, ze staan in de rij aan te schuiven. Wat eraan zit te komen zal niet mooi zijn voor de gewone m/v maar Klaus Schwab en zijn bende weten het wel…de droom van 1940-1945 wordt door de elite nog steeds als voorbeeld genomen! Ik hoop dat Van Ranst en Erika Vlieghe en hun bende ‘profeten van de angst’ goed slapen maar dat zal wel…ze komen tenslotte op tv en zovele Vlamingen bewonderen deze knoeiers, onbegrijpelijk. Ondertussen besef ik méér dan ooit dat al die jonge gasten die op de franse stranden bereid waren om voor onze vrijheid het ultieme offer te brengen verraden zijn door de huidige elite..die we nog zelf verkozen hebben ook!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *