ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Straf waarmee allemaal gelachen wordt: de roede, de leuter en de piemel – 't Scheldt

Straf waarmee allemaal gelachen wordt: de roede, de leuter en de piemel

Zouden de beruchte Vlaamse BV’s misschien ook last hebben van een incorrecte penisinschatting?

Penile Dysmorphic Disorder, PDD, is echt wel een treurige aandoening. De getroffene die hieraan lijdt is ervan overtuigd dat hij een minimale penis heeft. Niemand kan hem verzekeren dat zijn bengel in de lengte der dagen ooit wel eens in pole position kan komen. Het laten uitrekken met gewichten, de Kama Sutra bedrijven met een muilezel, de elastiek-oefeningen in het nabije pilatespaleis, dat alles is helaas tevergeefs. Dit heikel probleem treft ook beroemde mannen en niets doet deze slachtoffers meer deugd dan aanmoedigingen als ‘Je bent precies van geen kleintje vervaard’ of ‘Kom wat dichter bij het scherm, gij dek-reu’. Begrijpelijk dat dergelijke twijfelaars bereid zijn veel te slikken.

Zouden de beruchte Vlaamse BV’s misschien ook last hebben van deze incorrecte penisinschatting? Nu we het daarover hebben; vanmorgen zaten we op een terras gezellig mee te luisteren naar een zestal jongeren dat het over bekend bloot op de sociale media had. U kent ons, natuurlijk gaan we steeds voor de nodige onderbroekenlol en in dit geval nog voor minder. We waren uit op gniffelende wauw-geluidjes, maar dat bleek tegen te vallen. Het ene meisje grapte: ‘Die gast van de radio deed dan zo van mmpffhhmpfpfhaaaa en toen kwam het er ineens uit. Dat was dus alles’. ‘Amaai, zielig’, kirden de andere meiden over deze held op sokken. Zelf lachten we niet mee, of toch niet langer dan 6 uur, want dan riskeerden we immers ‘de dwangsom’. De corona-lockdown was maar klein bier vergeleken met wat vandaag superverspreiders van beroemd bloot te wachten staat aan uitknijping.

Op de Deense televisie worden kinderen geconfronteerd met naakte mensen van alle maten en gewichten. Daar tonen onbeschroomde goedzakken hun onvolmaakt lichaam juist om de jeugd te beschermen tegen het fake ideaal van de pornosites. Kreeg dit nobel educatief streven eventueel navolging door blote BV’s die de Vlaamse jeugd wilden tonen dat het prima is om onvolmaakt te zijn? Dat zou pas een lovenswaardig streven zijn van die gezelligheidsgoeroes. Wij gokken er voluit op dat die Vlaamse topartiesten die het beste van zichzelf gaven echter tot nog veel beters in staat zijn.

***

Oeps je hebt nog geen abonnement. Kies een abonnement:

9 reacties op “Straf waarmee allemaal gelachen wordt: de roede, de leuter en de piemel

 1. Ik ben het echt wel beu om over mijn lid te struikelen telkens ik naakt de badkamer uitloop ; hem als een sjaal om mijn nek dragen doe ik niet meer , want dat geeft het gevoel van gewurgd te worden door een boa constrictor. Ik zou er natuurlijk een lang stuk kunnen van tussen laten halen, maar wie garandeert mij dan dat alles nadien nog stevig aan elkaar gelast kan worden en indien toch , zouden er dan ferme brandwonden resten ? Ik ben het in iedere geval kotsbeu noodgedwongen de liefde te moeten vieren met mijn vrouw, naakt boven aan te trap rechtstaand met haar rechterhand de leuning omklemmend, terwijl ik onderaan de trap met slechts de linker hand aan de leuning (mie) katoen aan het geven ben. Het is niet de eerste keer dat ik mijn luststaaf daarbij abimeer doordat mijn vrouw naar beneden dondert, daarbij haar beide handen ferm bezeert en daardoor geen soep meer maken kan ! Noodgedwongen sta ik dan een tijdje zelf in de keuken, met een verstuikt lid in de broek en een beschamend geschonden ego inborst. Het zal je maar overkomen “groot geschapen” geboren worden ter laaiende verschrikking van uw nog nahijgende moeder….;

 2. “Beter een lange plezante dan een korte ongalante”, die “spuwt” naar naakte dames ! Bezitters van een dergelijk lilliput-wormvorming aanhangsel (neen, ik bedoel geen appendix) dienen hem te disciplineren door hem een ferme tik om de stramme kop te geven zodat hij terug gaat liggen rusten op zijn “stro”.

 3. zouden de nu ondertussen wereldberoemde rukkertjes nier eerder aan het DGS syndroom lijden ?
  Death grip syndroom waar verkeerde ruk technieken kunnen lijden -of is het leiden- tot een verminderd genot en bloedverlies . Een aandoening waarbij frequente ruwe masturbatie met de hand de penis gevoelloos zou maken, of is it just for the money ? vanwege Canadese rug ridderclubs uit de endeldarm industrie ?

 4. Misschien een goed ideetje voor “Gert laat”. Hij kan al die snokkers eens op zijn boot uitnodigen. Dat is dan eens iets anders dan steeds hetzelfde incestgroepje dat het decor moet komen opvrolijken. Hij kan een wedstrijd “wie is de snelste rukker?” organiseren waar vriend James, een primus inter pares op die discipline, dan als scheidsrechter optreedt. Zodoende dienen de BV’s hun bicepsversterkende oefeningen niet via duistere internetwegen kenbaar maken, maar kunnen ze dat recht voor de raap (hihi) voor de TV camera zodat iedereen van hun prestaties kan genieten i.p.v. anders slechts een selecte groep zielsverwante bevoorrechten. Uiteraard wordt hen tijdens hun workouts op tijd en stond even rust gegund als ze hun trekoefeningen 7 minuten moeten onderbreken voor die andere shit, de reclame.

 5. Als jullie noch één keer lachen met mein cliënt Sean D’hond dan zal ik als advocaat niet nalaaten om jullie te dachvaardigen en in de gevangenis te laaten steken op water en brood de rest van jullie leven dat hoopelijk noch lang zal duren en ik zweer u ik zal dat doen want ik ben advokaat. Begreepen?

  1. bibber en beef want de koele ridder is in aantocht. Gebruik skilt en frind om uw mensen te kennen. Wat frans (Waals) is, vals is. Sla dood de vermaledijde (heb ik het goed). Schijt het hoofd van het liggaam. Want schijten doet lijden. En wij zullen triomfanteren. Einde discetusie.

 6. En wat is er mis met “een kutbrommer” of een “zuurtegraadmeter” of willen jullie het zo uit de boekjes “het voortplantingsorgaan” ha ha nu dachten jullie dat ik jo Durand ging achterna doen he. Neen die ken ik niet. Maar ik hou het liever bij ” liever een kleine plezante, dan een grote ambetante”. Maar voor velen is het “een trekzak” gezien de garage altijd gesloten blijft. want daar ligt altijd andere rommel in.

 7. Die vrouwen van deze reclame rukkers wil ik wel eens zien? Dit is toch erger dan een buitenhuis date? Als je je piemel zomaar durft doorsturen naar een onbekende dat ben je toch op zoek naar iets of dan ben je toch bewust je vrouw aan het bedriegen?
  Misschien moeten deze vrouwen die er weinig kunnen aan doen hun rukkers lik op stuk geven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *