ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent “Stop deze lockdownvakantie”… Els Ampe, kandidaat-voorzitter Open Vld glijdt uit over coronaschil – 't Scheldt

“Stop deze lockdownvakantie”… Els Ampe, kandidaat-voorzitter Open Vld glijdt uit over coronaschil

Het is niet makkelijk om door te dringen tot het spotlicht als elke beurzel licht wordt afgeleid naar een pandemie. Zo nu en dan slaagt er iemand in om de spots naar hem of haar toe te trekken. Vandaag was het de beurt aan Els Lampe

Featured Video Play Icon

Het is niet makkelijk om door te dringen tot het spotlicht als elke beurzel licht wordt afgeleid naar een pandemie. Zo nu en dan slaagt er iemand in om de spots naar hem of haar toe te trekken.

**

Eergisteren waren het twee proffen van de UGent die de politie begroetten met “Sieg Heil!”, gisteren was het Adil die tegen een politiecombi knalde terwijl hij vluchtte voor een andere combi, vandaag is het Els.

Elsje Ampe is 41 hoewel ze er jonger uitziet. Haar leeftijd en functies zouden moeten wijzen op verstand. Zo is ze Schepen in Brussel, Vlaams Parlementslid en zelfs Deelstaatsenator, hoewel geen kat weet wat dat laatste betekent, het is allicht een soort cumulfunctie om iets bij te verdienen.

Els is kandiaat-voorzitter van de Open Vld.

Ze wil Gwendolyn Rutten opvolgen als baas van de liberalen in Vlaanderen.

Corona moet iets vreemds doen in de breinen van de communicatie-experten van de politieke partijen. Nadat Bart De Wever al op een zitbank was geplaatst voor een warrige Facebookadvertentie, Theo Francken formeel twitterde dat we beter af waren geweest indien corona was ontstaan in Amerika in plaats van in China, heeft zo’n expert bij de Open Vld gedacht dat het een goed idee was om 1 dag voor de Veiligheidsraad Premier Wilmès onderuit te halen met de slogan “Stop deze lockdownvakantie“.

Els Ampe speelt zichzelf in deze tenenkrommende sociale media film van de Open Vld en denkt dat ze de mening van een kwade bevolking vertolkt. Een kwade bevolking die dan zogezegd op “lockdownvakantie” is. Het zal allicht zo zijn dat Els Ampe als politica thuis zit en van niets doen een beklemmend tijdverdrijf heeft gemaakt. De échte mensen in deze wereld zitten natuurlijk niet thuis met het gecumuleerde loon van 7 mandaten!

De échte mensen houden nu de wereld draaiend door de opa en oma van Els te verzorgen in de rusthuizen, het vuilnis op te halen voor de deur van de woning van Els, de supermarkt open te houden voor de foie gras van Els, de electriciteit te produceren voor Els haar electrische voertuig, leningen proberen te krijgen van banken die helemaal NIET medewerkend zijn, leningen proberen te krijgen van familie en vrienden, de winkelrekken te vullen, thuislessen te geven, computerproblemen op te lossen voor scholen, en zelfs de doden te begraven. Allemaal doden doordat de bevolking een lockdownvakantie houdt.

Wij bij ‘tScheldt zullen Els Ampe herdenken als de bezemsteel die aan het grote Open Vld doek hing toen deze politieke partij in 2019 op Nederlands grondgebied een spandoek wilde ophangen om te zeggen dat Vlamingen ‘doeners’ zijn. Als we zo’n doeners moeten zijn als Els Ampe passen we liever.

*

***

Om de totale idiotie van vele politici te bevechten hebben we Uw steun nodig. Kies een abonnement:

 

 

4 reacties op ““Stop deze lockdownvakantie”… Els Ampe, kandidaat-voorzitter Open Vld glijdt uit over coronaschil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *