ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent #Stadstol (cartoon van Wout) – 't Scheldt

#Stadstol (cartoon van Wout)

4 reacties op “#Stadstol (cartoon van Wout)

  1. Waar wacht Vlaanderen op om hetzelfde te installeren en met de opbrengst de Vlamingen die naar Brussel moeten rijden te compenseren? Iedereen betaalt, behalve de Vlamingen.

  2. Ja Beke zei ” geen beschermende kledij, voor de oudjes die hebben toch niet lang meer te leven”. En nu krijgen ze het 1ste pikuurtje, hopende dat ???. En dan komen de 65 plussers, en wonder boven wonder is dit toch wel met het slechtste vaccin goed voor 60 – 90% bescherming. Ja da’s natuurlijk niet toevallig dat de grootste kost “de gepensioneerden zijn” dus het slechtste vaccin, hopende dat… En de industrie ligt al te graaien, geen grondstoffen meer dus duurder medicament. En over de flesjes zijn er ook al problemen, maar Coca-Cola heet dat goed opgelost, die wassen de flesje uit. IPV ze dan in de vuilbak te werpen zouden de vaccin bedrijven een recuperatie van deze flesjes doen en zo de berg afval kleiner te maken. En dan ik, ik hoor tot die groep gepensioneerde. als er een lampje defect is aan mijn wagen moet er onmiddellijk een nieuw in, veiligheid weet je wel. En nu moet ik voor mijn veiligheid mij met iets laten inspuiten dat maar 60% werkt. wat wil zeggen, dat ik 40% kans heb om ziek te worden. Neen, ik wil 100% veiligheid, en daar zorg ik zelf voor.

  3. sorry mijn tekst behoort tot bij de cartoon oven de veiligheid van medicatie. geziet dat ik mijn naam KALFvo niet gestolen heb he.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *