ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent SPIONITIS – 't Scheldt

SPIONITIS

In de pers waarschuwde de Staatsvuiligheid (S.V.) het publiek voor toenemende spionage‐activiteiten (er werd o.a. verwezen naar het gebruik  van drones). Dit wil zeggen dat de S.V. in feite tegen zichzelf waarschuwt, want een paar maanden geleden gaf de minister van justitie Geens publiekelijk “carte blanche” aan de S.V. om zelfs ILLEGALE MIDDELEN te gebruiken…

In de pers van 9/3/’19 waarschuwde de Staatsvuiligheid (S.V.) het publiek voor toenemende spionage‐activiteiten (er werd o.a. verwezen naar het gebruik  van drones). Dit wil zeggen dat de S.V. in feite tegen zichzelf waarschuwt, want een paar maanden geleden gaf de minister van justitie Geens publiekelijk “carte blanche” aan de S.V. om zelfs ILLEGALE MIDDELEN te gebruiken om informatie te werven. Methodes dus die de echte politie (eigenlijk) niet mag gebruiken.

Wellicht om spijtige misverstanden te vermijden werd aan de ordonnantie toegevoegd: “BEHALVE MOORD EN FYSIEK GEWELD”! Oef! Er rest gelukkig nog een ruimschoots voldoende arsenaal aan kunstgrepen die ook gewone misdadigers plegen te gebruiken. Daar het natuurlijk voor ’t goed des mensen en van ’t vaderland is – alhoewel dit laatste in de solden staat – wordt van ieder rechtgeaard ‐ dus politiek correct ‐ burger zijn omzichtige bijdrage aan het algemeen veiligheidsgevoel verwacht, door alle verdachtigheden met bekwame spoed aan de politionele overheden door te sluizen.

Dat het aan dergelijke plichtsbewuste Rijksonderdanen niet zal ontbreken kan zowat geëxtrapoleerd worden uit de opkomst voor een S.V.-rekruteringsexamen waarbij zo’n 6000 kandidaten opdaagden. Er wordt uitdrukkelijk de voorkeur gegeven aan kandidaten met kennis van oosterse talen, Allah moge weten waarom.

Afin, uw privacy is in goede handen, trouwens, voor wie niets te verbergen heeft is privacy overbodige en asociale luxe!… Of niet soms?

VAVA

1 reactie op “SPIONITIS

  1. De staatsvuiligheid of wel de nieuwe Stazi ,genoemd naar het knalrode commie afluisterkliekje dat met zeer gevoelige richtmicrofoons menig vergadering door gesloten muren afluisterde ,deze uitverkorenen plaatsen nu “bugs” en mini drones vermomt als insecten om de “privacy” van de gevaarlijke rechtsmens te schenden ,om zo op “staatsondermijnende “gesprekken te kunnen anticiperen.
    Als verwoede rechtsmens en fanatiek beschermer van mijn nageslacht kan ik over hun praktijken een boekje opendoen waarbij het menstruatie boekje van Anunatje de bever een kleurboekje lijkt ,De Gedapo dus deinst er bijvoorbeeld niet voor terug om bij een anti koning betoging , demonstranten tussen een hoop opgevorderde kleutertjes te jagen in de hoop dat de “betogers” enkele van deze minimensjes zou vertrappelen of verwonden waardoor hun fascistisch (dat van de gedapo dus) gedrag gelegitimeerd zou worden ,ook betalen ze graag pinten aan rechtmense militanten om alzo hun staats oor aan het luisteren te leggen over eventuele aanslagen tegen het inteelt clubje te Laken ,een idioot die er in trapt.
    Bijzonder is hun lafheid om fysiek te reageren op aanvallen van de linkse gutmensch en vooral hun geïmporteerde licht getinte kansenparels wanneer die weer een aanslag hebben uitgevoerd of een vechtpartij hebben uitgelokt ,dus de hoge waardeloosheid van dat gespenst is hiermee een feit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *