Spaanse dokter speelt spelletje even niet meer mee en vertelt waarheid over corona in hospitaal – 't Scheldt

Spaanse dokter speelt spelletje even niet meer mee en vertelt waarheid over corona in hospitaal

De Spaanse media kreeg het Spaans benauwd van een dokter die niet meeging in de hype over de zogenaamde tweede coronagolf.

Featured Video Play Icon

De Spaanse media kreeg het Spaans benauwd van een dokter die niet meeging in de hype over de zogenaamde tweede coronagolf.

2 reacties op “Spaanse dokter speelt spelletje even niet meer mee en vertelt waarheid over corona in hospitaal

  1. Er worden meer mensen gedood door allochtonen (roofmoord, aanvallen, blind geweld, aanslagen, aanrandingen …) als door het corona-virus. Als de overheid het vreemdelingenprobleem even hard zou aanpakken als de corona-epidemie, zou er nauwelijks nog criminaliteit zijn.

  2. Als je oud bent en nooit meer buitenkomt heb je geen weerstand tegen niks , een gewone griep ontaard in een longontsteking , water in de longen en gedaan met zingen , je stikt en zo is het mijn vader vergaan 16 jaar geleden op 82 jarige leeftijd , toen was er geen sprake van corona en covid etc . en toch is hij aan hetzelfde gestorven ! gestikt ! heeft zelfs voor het sterven zin zijn doodsstrijd zijn tong afgebeten ! wat is het verschil 16 jaar geleden en nu ??? misschien is het virus gemakkelijker overdraagbaar omdat we allemaal weekdieren geworden zijn , super hygienisch en superbang om bij het minste kuchje ziek te zijn ?? wil je werkelijk weten hoeveel extra doden er nu zijn ?? VRAAG HET AAN DE BEGRAFENISONDERNEMER , hij zal je het exacte getal geven van dit jaar vorig jaar en de jaren ervoor ! dan weet je de waarheid !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *