ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Sodom en Gomorra aan de Schelde – 't Scheldt

Sodom en Gomorra aan de Schelde

Het ging er dit weekeinde gewaagd aan toe in de Antwerpse Waagnatie. Tijdens de zomermaanden bieden diverse eettenten de passanten daar op het Eilandje aan de Schelde culinair genot aan. Soms vindt er een beurs plaats, een Spaans feest of een Bierfest op zijn Vlaams. Nu was het tijd voor ordinair genot. De internationale leather gay-‘gemeenschap’ kwam er gemeen doen.

Het ging er dit weekeinde gewaagd aan toe in de Antwerpse Waagnatie. Tijdens de zomermaanden bieden diverse eettenten de passanten daar op het Eilandje aan de Schelde culinair genot aan. Soms vindt er een beurs plaats, een Spaans feest of een Bierfest op zijn Vlaams. Nu was het tijd voor ordinair genot. De internationale leather gay-‘gemeenschap’ kwam er gemeen doen. Onze reporter wist niet waar eerst kijken: vrijdag kwamen er zo’n 1000 en zaterdag zo’n 2000 flipperfluiten nesten. Dresscode: leer, latex of naakt en dat aan 70 euro entree. Muziekliefhebbers die naar een popfestival hadden gewild kwamen op een poepfestival terecht. Vreemd genoeg klonk er niet De Toverfluit van Mozart maar een hels boenk-boenkgedreun waardoor zelfs je oor-openingen niet veilig bleven. In het donker waren duistere figuren elkaar oraal aan het bevredigen dat het een niet zo lieve lust was. Echt een feestje waar men de mond van vol zou hebben. Indien een naakte intellectueel daar het boek ‘Sodoma, het geheim van het Vaticaan’ van Frédéric Martel had willen lezen zou hij wel een immense leeslamp hebben kunnen gebruiken.

Onze verslaggever klotste richting dansvloer en was onderweg getuige van een menselijke ketting elkaar penetrerende belhamels. Een bebaarde Duitser met een piemelpiercing, een Britse queer met een open achterdeur, een Nederlandse liefhebber van Balzac, een Vlaming die gebouwd was als een hangbuikzwijn met goesting om het varken uit te hangen, ze waren er allemaal. Al goed dat men dat in fundamentalistische kring niet wist, want dat had nog best explosief kunnen worden. Het Rode Kruis zag er op toe dat niemand een rood kruis opliep. De security verbood mogelijke spelbrekers de toegang en hield in de gaten of er niemand de gaten filmde. Uiteraard was het Men Only. Men in Black om zo te zeggen. Vreemd dat er ook politiemensen deelnamen aan het festijn. Die mensen waren ongetwijfeld niet van dienst, want ze droegen geen uniform. Flikken en flikkers verschilden niet zo veel in hun voorliefde voor een flinke knuppel, zo bleek. Antwerpen als een bruisende stad in haar imitatie van het decadente oude Rome. Voor een satirisch blad was er maar een ding spijtig: het is waar wat je daar zag wegzwelgen in de Waagnatie. Dit keer geen Oktober Bierfeste in Lederhosen, wel hozende leren heren.

Jef Van As

***

<a class=”word-lid-midden” href=”/lidmaatschap”>Hoe kan ik zoiets lekkers als ‘tScheldt steunen? Klik hier!</a>

***

3 reacties op “ Sodom en Gomorra aan de Schelde

 1. Mijnheer,

  In plaats van zo met ons te lachen, ….U bent in de vestiaire uw vibrator vergeten (U weet wel, het kleinste model dat er is, de MicroLul ). Tevens lag er nog uw drinkbus. Gevuld met azijn. Het is maar dat je het weet. Uw vals gebit (dat klem zat rond de Ronny zijn Prins Albert) hebben we in ‘t Scheld gegooid. Arme vissen.
  Als u nog eens komt, zullen wij eens met u lachen, ok ? Onder een leren string draag je GEEN onderbroek. En vaseline gebruik je VOOR je aan de slag gaat. Je kende er niets van. En van honden blijf je gewoonweg af. Ze zijn enkel aanwezig om ons te likken. De arme Pitou kan ocharme niet meer gaan zitten, hetgeen voor een pekineesje gewoon weg een ramp is. Capice ? Tot nooit meer. Vetzak !

  zonder groeten,

  Piet Uyttenbroeck
  Van het Organisatie- en Penetratiecomité

 2. Mijnheer,

  De organisator van dit “event” is ene Jeroen van Lievenogen. Inderdaad, de echtgenoot van ene Muyters, Korpschef van het Antwerpse flikkerige korps…. die liep daar ook rond. Verkleed als Latex Bambi, met maskertje, vandaar dat uw journalist hem niet herkende. Zijn gezicht toch niet.

  Groetjes,

  Vasi Line

 3. De teller van het aantal Flurken likkers en endeldarm toeristen bedroeg na drie zwetende nachten en lekkend lichaamsvocht 4.623 s(t)uks ,aan 70 € per ticket is dat een mooie bijverdienste , zeg maar een extraatje voor de dorst
  De arm er wet zowel als de jongens met de lange slang die brandjes moeten blussen waren ruim vertegenwoordigd op
  deze kunst manifestatie ,de enige parade bestond uit het voorzichtig schuifelen in de verduisterde ‘darkroom’ wegens een gladde vloer en dat was niet van gemorste cola ,Wat er in de V.IP. room gebeurde was niet uit te vlooien wegens enkel voor
  “gespecialiseerde ondernemers” wie dat mogen zijn ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *