ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Snel verwijderde film op Facebook van nieuwe rellen aan de kust (toch opgepikt door ‘tScheldt) – 't Scheldt

Snel verwijderde film op Facebook van nieuwe rellen aan de kust (toch opgepikt door ‘tScheldt)

VRT en VTM zonden slechts 1 rel uit, maar er waren overal ten lande schermutselingen met allochtone jongeren. Hier niet uitgezonden beelden, opnieuw uit Blankenberge…

Featured Video Play Icon

Update 10 augustus 2020: 15.23u:

Wat aan de rellen voorafging:

15 reacties op “Snel verwijderde film op Facebook van nieuwe rellen aan de kust (toch opgepikt door ‘tScheldt)

 1. Wat mij verwonderde is dat onze statsizender in het nieuws van zaterdagavond vanuit haar rode minaret er met geen woord over repte. Enfin, wel beschouwd, diende dat mij niet te verwonderen. Moesten al dat bruin crapuul nu VB-ers geweest zijn…. ja dan….

 2. Bij het herhaaldelijk zien van deze beelden vraag ik mij eerlijk toch af welke opleiding de ordediensten ontvangen hebben om zo’n opstootjes te controleren:
  – heen en weer rennen van links naar rechts om “brandjes te blussen”
  – geen inzet van het beschikbaar materiaal
  Waarom wordt er niet effectief en éénmalig opgetreden door:
  – gebruik van de uitschuifbare wapenstok ipv er enkel mee te dreigen. Ik heb geen enkele klap zien uitdelen, waar dat wel gerechtvaardigd zou moeten zijn vanaf het ogenblik dat je iemand van de ordedienst fysisch bedreigt. Na zo’n klap heb je gegarandeerd geen zin meer om je hand nog op te heffen.
  – inzet van de politiehond die zelfs belet wordt minstens één “verstorend element” te neutraliseren. Laat die hond gewoon even zijn gang gaan, de rest van de meute zal dan wel respect krijgen.
  In feite komt het erop neer dat de politie wat “meer ballen” zou moeten tonen bij zo’n interventies.

  1. Dan ken jij de wet niet goed denk ik, ze zijn aan handen en voeten gebonden. En àls ze er dan eens eentje oppakken dan laat justitie ze binnen het uur weer los. Zó leuk is het in België om flik te zijn.

  2. John, ze moeten mogen ook niet waar, denk je niet dat er iets aan vasthangt als de politie te gewelddadig is? Eerst en vooral krijgen ze de media & politiek op hun dak en later de linkse kerk. Dan die ‘organisaties’ à la BLM, die veel aandacht krijgen om zoveel geweld en racisme van de ordediensten. Je moet een geduldige en brave mens zijn om deze ‘multiculturele verrijking’ in goede banen te leiden.

 3. Gratis reclame is altijd handig meegnomen voor het VB dat zo slapend rijk wordt. Gelukkig krijgen we in het najaar verkiezingen wanneer de onderhandelingen tot regeringsvorming definitief in een patstelling zullen vastgelopen zijn. Een Vlaamse haring en een Waalse forel kunnen immers niet overleven in één en hetzelfde water biotoop en een PoCo-compromis ; “brak water” zal beide soorten doen wegkwijnen…..

 4. Daarnet nog eens het nieuws op de radio gehoord waar men het weer had over dat geïmporteerd afval. Merkwaardig dat ze het woord “marokkaan” of “allochtoon” bij de BRT toch niet uit hun strot krijgen.. het zijn altijd “jongeren” (al 35 jaar trouwens in de media)

 5. Doet wat denken aan de vroegere Comedy Capers, of de politie die achter Charlie Chaplin aan zit;-). Zou er iets aan de opleiding schorten ? Of een noemenswaardige selectie (tja, er is nù al een personeelstekort en -verloop, burn-outs, depressies, enz je zou al voor minder, en voor elke tik of elke kogel een stapel paperassen invullen, motiverend is het niet…). Op elke trein, tram, bus enkele Gestapo-figuren met verregaande bevoegdheid, idem voor de stranden, parken, straten en pleinen, een soort Sicherheitsdienst om alles under control te houden, en een justitie die naam waardig (scherprechters). Kortom de orde en fatsoen, de stilte en rust van een kerkhof, meer moet dat toch niet zijn ?

 6. De enige adequate oplossing ter preventie lijkt me om eindelijk eens een meerderheid te vinden in de Kamer om “ethnic profiling” wettelijk te maken. Zo zou men kunnen vaststellen in welk bevolkingssegment het frequentst beschonken met de auto wordt gereden, in welk ander het vaakst geld wordt witgewassen en in welk nog andere het meest sacoches worden afgetrokken bij grijze dames , drugs verpatst, granaten gegooid en keet geschopt. Vermoedelijk gaat het om 3 verschillende “culturen”. Dewelke ? Dat mag men nog niet in openbaar zeggen maar “die Gedanken sind frei” en wat voorlopig nog PoCo-taboe is zou uit pragmatische redenen toch uiteindelijk Wet kunnen worden.

 7. Laat me eens raden waren de onverlaten veeleer “ouderen” of misschien zelfs…”jongeren” ??

 8. In de jaren 60 schoot men met scherp op mijnstakers en er vielen zelfs doden. Dit soort geïmporteerd crapuul is veel erger maar men laat het maar begaan en blijven onze blauwe helden en hun honden zedig op afstand. Dat komt er van als enkele politieke gekken de rijkswacht hebben afgeschaft en nog grotere idioten met een zwarte toga datzelfde afval maar blijven pamperen. Uiteraard wordt zoiets opgelegd door de lafaards die vanaf een zeker niveau justitie bevolken en waar ze een seniele oude dwaas aan het hoofd hebben gezet . Met zulke toestanden als zopas aan de kust moest men een bataljon para’s opvorderen (waarvoor dienen ze anders?) en er die laten op kloppen tot het elk bruin crapuul zijn laatste tand had uitgespuwd. Zonet om 11u nog een linkse trut op het nieuws gehoord “dat men geen ganse bevolkingsgroep mag stigmatiseren”. Godverdomme! ‘t is steeds met diezelfde bevolkingsgroep dat er OVERAL boel en ellende is. Maar ‘t zal beteren: gelukkig hebben we die Mechelse bolle van desintegratie…

 9. Waarom wordt geel t-shirt niet opgepakt? Toch overduidelijk dat hij? zij? de politie aanvalt? Ik vind dat de politie eigenlijk nog heel mild en heel braafkes is. Als je zonder masker oploopt, krijg je 250 eur boete, als je de politie slaat, mag je vrij uit gaan blijkbaar.

  1. Ik lees hier veel bla bla de helft kent de wet niet en de rest denkt dat ze alles weet. Ipv te oordelen en te zeveren doe zelf iets maar daar zijn ze te laf voor. Daarom permitteren die zwarte apen zich alles omdat ze wel de wet kennen en weten wat voor lafaard de Belg is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *