ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Sleepy Joe en de linkse natte droom – 't Scheldt

Sleepy Joe en de linkse natte droom

Sleepy Joe Biden, de neo-dementerende kakkebroek die de corona-crisette op Trump wil afwentelen, komt als de wentelteef die hij is nog nauwelijks buiten…

Als wij in Amerika zouden wonen, dan wisten we het wel. Sleepy Joe Biden, de neo-dementerende kakkebroek die de corona-crisette op Trump wil afwentelen, komt als de wentelteef die hij is nog nauwelijks buiten. En wat gebeurt er? De extreemlinkse Democraten en hun koelies tot in Europa, juichen dat toe. Zo vond men het hier blijkbaar niet populistisch toen een Democratische dame kwam toelichten dat haar totaal gezonde echtgenoot toch aan VOVID-19 bezweek omdat hij in Trump geloofde. Joe is voorzichtig en dus toppie. Is dit een leider? Vanuit zijn woonzorgcentrum zendt hij melige filmpjes de wereld in met als enige boodschap dat Trump de slechterik is in deze film. Wie waarschuwde echter voor China? Trump. Wie deed de economie boomen voor het Chinese virus toesloeg? Trump. Wie nam het op voor Amerikaanse tradities toen opgehitste beeldenstormers voor de verandering eens geen bitch maar de geschiedenis kwamen verkrachten? Trump. Wie komt er tijdens de campagne nog onder de mensen zoals tijdens het oude normaal? Trump.

Nu zelfs Kamela (uit te spreken als Pamela zoals die babe uit Baywatch) Harris niet zwart genoeg is in de ogen van de verongelijkte zelfhaatclub die het ‘progressieve’ discours overheerst, volgt de vraag: wat nu? Vroeger betekende ‘progressief’ dat je vooruit wilde: vandaag houdt dat een achteruitgang in. Waarom? Omdat je dan even lomp bent als ons, meent de zwarte straatadel. Dan pas ben je cool. Dan pas ben je authentiek. Wauw. Democratische kiezers geven in een peiling aan dat 56 procent op Biden stemt eenvoudigweg omdat hij Trump niet is. Wat een score! Op de Democratische Conventie, die plaatsvond in een soort café waar 300 apegapers de ingeblikte babbels op een televisiescherm konden volgen om daarna uit te barsten in een debiel applaus, vond zelfs huiszender CNN de sfeer wat slapjes. De plompe Michelle Obama die enkel mager oogt in de blik van de beate volgers, kwam waarschuwen dat alles nog veel erger wordt indien Joe Biden-die zich laat leiden door zijn geloof(?)- niet verkozen raakt. Zij was de ster van de avond, oordeelden niet zo diverse commentatoren van bij ons. Zalig hoe een zwarte met een blank aanvoelend fortuin de sympathie van de schuldbewuste progressist weet op te wekken. Michelle zou een megadanseres zijn geweest op Connner’s feestjes.

***

‘tScheldt is de literaire aspirine tegen hoofdpijn en politieke correctheid. Kies een abonnement:

6 reacties op “Sleepy Joe en de linkse natte droom

 1. Die Trump is toch een grappige kerel. Zoals dié zijn mimiek bestaat er geen tweede want elke keer dat hij zijn zegje doet is het net alsof hij door zijn aars spreekt.

 2. Black Lives Don´t Matter To Democrats!

  Dit filmpje (zie link) doet het op Twitter zelfs beter dan de toespraak van de gewezen First Lady, Michelle Obama, die we uitvoerig mochten bekijken en beluisteren op de VRT, vergezeld van het béate handgeklap van een handvol supporters van de Democ Rats, bedoeld om de indruk te wekken bij de kijker dat heel Amerika achter hen stond tegen de vermaledijde Trump, het vlees geworden monster voor al die globalisten.

  Wie had het anders verwacht, in tegenstelling tot de toespraak van de Michelle Obama, kreeg het campagnefilmpje van Klacik in de reguliere media niet de minste aandacht. As usual, zou ik zeggen. Daarvoor was het ook te duidelijk in het nadeel van de DemocRats, bovendien gebaseerd op feiten. En dat doet altijd zeer. Ook wat zwarten te vertellen hadden over een en ander, leek niet wenselijk om te laten horen.

  Maar de MSM zijn wel onpartijdig in hun berichtgeving, althans zo zeggen ze zelf, de VRT op kop, gevolgd door de cafezender VTM, die straks weer onze dag gaat kleuren. Hoe toepasselijk. Alleen, hebben ze ook daar ooit iets anders gedaan dan hun kleur opdringen?

  https://youtu.be/7S_Xl2eOeeY

  En dat is dan de uitverkoren man van heel die linkse meute, hun grote voorbeeld, in een vernietigende video van Trump over Joe Biden. Ofwel zijn de Democ Rats en het mondiaal linkse journaille stokdoof en stekeblind, ofwel is hun beoordelingsvermogen ernstig aangetast. Het zal wel een beetje alles samen zijn, zo te zien. En zo leven die lui verder in hun linkse bubbel van het eigen grote gelijk. Één troost: ze zullen God zien, als het waar is wat daarover wordt gezegd.

  https://youtu.be/oYZvj7uUsgw

 3. Hoe men het ook draait en keert, Trump is GE-NI-AAL zeker in contrast met partij die de misleidende benaming “Democrats”(!) torst en die Trump’s democratisch overwinning middels het kiesmannen systeem niet konden vereteren. “Keep on Trumping !” In Europa hebt wij meer één even competente President en dat is Orban in Hongarije.

 4. En op dergelijke rotzooi zou ik een duur abonnement moeten nemen? Neen bedankt en stop me dergelijke zever te sturen.
  Gegroet. Gilbert van Gils.

 5. Hoewel het element business as usual wel terug zal gaan spelen onder Joe Biden , vond ik het Trumpiaans incident een schandvlek voor de democratie , groot woord voor het systeem dat het enige is dat mag bevraagd worden en daardoor overvraagd wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *