ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent “Seks”, “seks”, “seks”, riepen de lievelingsinwoners van Bart Somers naar de blanke vrouwen op het perron… – 't Scheldt

“Seks”, “seks”, “seks”, riepen de lievelingsinwoners van Bart Somers naar de blanke vrouwen op het perron…

25 juni 2020: het perron van Knokke. De trein van Knokke – Brugge van 21.21u staat klaar om te vertrekken. Een van de wagons zit vol met bewoners uit het Utopia van Bart Somers en Sihame El Kaouakibidinges… en ze willen maar 1 ding van alle blanke vrouwen in de buurt: “Seks!”, “Seks!”, “Seks!”…

ID: 58781 Achterzijde N.M.B.S-station, Maurice-Lippensplein 26, Knokke (Knokke-Heist)

25 juni 2020: het perron van Knokke. De trein van Knokke – Brugge van 21.21u staat klaar om te vertrekken. Een van de wagons zit vol met bewoners uit het Utopia van Bart Somers en Sihame El Kaouakibidinges…

**

De meer dan 20 exponenten van de Black Lives Matter Movement roepen naar de blanke vrouwen op het perron en in de trein “Seks!”, “seks!”, “seks!”…

Een van de vrouwen die ook de trein wil nemen vindt dat het te gortig wordt en begint aan iets waar een ‘normaal’ mens aan zou denken, namelijk ‘de politie verwittigen’…

Begin alvast te lachen beste lezer, blanke vrouwen die op deze manier benaderd worden door een troep heilsbewoners uit het samenlevingsmodel van Bart Somers… dat is ECHT GEEN PRIORITEIT voor de politie…

Dus zegt de politie tegen de dame die durfde bellen: “Wij hebben niet genoeg manschappen mevrouw om daders te identificeren voor het overtreden van de seksismewet en daarvoor PV op te stellen”.

Terwijl de politie zegt niet te kunnen of te willen komen, ziet de vrouw 2 controleurs. Ze spreekt hen aan. Ze wil eigenlijk niet met die bende in één trein gaan zitten. De controleurs willen hun leven niet wagen en suggereren de vrouw om vooraan in de trein te gaan zitten ver weg van de bende die op zoek is naar seks.

Tijdens de treinrit bedaren de gemoederen niet en belt de vrouw naar de 101 om hen te verwittigen dat er een bende op de trein naar Brugge zit die vrouwen lastig valt. Bij aankomst te Brugge staat er 1 agent op het perron. Hij was opgeroepen om een dronken reiziger van de trein te halen. De bende…. bleef ongemoeid.

Het enige wat de dame nog kon doen was een klacht sturen naar het intern toezicht van de politie in Knokke met de vraag waarom er niet werd overgegaan tot verbaliseren. Ze stuurde de klacht ook naar burgemeester Lippens, die nu nog zijn bril aan het zoeken is om de klacht te lezen en naar Anthony Wittesaele de bevoegde Schepen van Toerisme.

Moraal van het verhaal… begin maar al plannen te maken om te verhuizen naar een land waar figuren als Bart Somers en Sihame El Kaouakibidinges het niet voor het zeggen hebben.

***

Foto: treinstation Knokke

***

Help ons ‘tScheldt uit te bouwen als platform voor het Gezond Verstand dat tegen de schenen stampt van iedereen die van Vlaanderen een vluchtelingenkamp wil maken. Kies een abonnement:

11 reacties op ““Seks”, “seks”, “seks”, riepen de lievelingsinwoners van Bart Somers naar de blanke vrouwen op het perron…

 1. Moraal van heel de historie ; trek ne zak over je kop ! en nen ‘ boer’ kini aan … met een machete onder verborgen voor in t geval van … als ‘zwarte ‘ piet zou bovenkomen KAPPEN !!

 2. Het is duidelijk dat het hieraan voorafgaand stuk zonder meer tendentieus en bijgevolg naar content, ook seperatistisch bedoeld is. Er wordt hier niet het echte probleem aangeklaagd (onderbezetting en gebrek aan gepaste training van het politiepersoneel, wel worden hier mensen en groeperingen geviseerd die een samenleving leefbaar wensen te maken binnen het wettelijk en legitiem kader zoals een echte empathische beschaving past.
  Tegen seksisme, aantasting van de eerbaarheid en stalking dient gepast opgetreden te worden, niet tegen goedbedoelde initiatieven.
  Typisch voor extreemrechts is de doorgedreven verrotting van situaties zoals in het stuk hierboven beschreven. In mijn respons ligt dan ook een te overwegen oplossing.
  Ik wens verder geen emailberichten, noch langs andere weg.

  1. Dat is wel sterk…. zo Uw mening neerschijven en eindigen met de mededeling dat er verder niet mag gereageerd worden… Het ondergraaft elk woord waarin U energie stak. (‘tScheldt)

  2. De wereld is geplaveid met goedbedoelde initiatieven ter bevordering van een empathische beschaving, de verrotting van situaties is soms een natuurlijk, onomkeerbaar proces, en te overwegen oplossingen soms nogal ‘flou’, wazig in ‘t vloms. Overigens, voor elke oplossing is er een probleem meestal. Maar bon, als we maar ‘content’ zijn, niet seperatistisch bedoeld; we zouden niet durven ! Toch niet binnen het wettelijk en legitiem kader, damned ! I rest my Kees.

  3. Is het mogelijk om je reactie even te willen vertalen in verstaanbaar Nederlands… Wat bedoelt U eigenlijk? Ik heb de indruk dat U dit gedrag normaal schijnt te vinden en dat het te situeren is binnen een wettelijk en legitiem kader dat een empatische samenleving zou uitmaken. En dat “seks seks seks” roepen naar vrouwen een goedbedoeld initiatief is… of ontgaat er mij iets? Tenslotte nog een kleine doordenker…Zou U het ook normaal en gepast vinden als je moeder of je zus op deze manier bejegend wordt?

 3. Stel u even (eventjes maar) voor dat een meute blanke jongeren hetzelfde zou doen tegenover een verzameling moslima’s….. Dan stond België in brand van Knokke tot Charleroi, UNIA in spoedzitting, en alle VRT-duidingsprogramma’s terug uit congé, parlementen idem dito, de messen geslepen en de kalasjnikovs geladen in de kansarme, kwetsbare wijken…. Ja, de witman moet toch maar eens een toontje lager zingen, surtout wanneer hij een steeds kleiner % vormt van de wereldbevolking, een beschermde (?) diersoort op termijn.

 4. Hola, achtung baby ! Alles berust op een taalkundig misverstand : die gozers riepen niet in koor ‘seks’, ‘seks’, ‘seks’ maar integendeel ‘werk’, ‘werk’, ‘werk’….., dus driftig (…) op zoek naar een (blow?)job, een arbeidsplaats dus, gemotiveerd als ze zijn om onze pensioenen te kunnen betalen in de toekomst, dat is algemeen geweten.
  En zo kan een nederlands woord indien slecht gearticuleerd tot enorme misverstanden en ergernissen leiden.
  Moest het nu zijn ‘seks op het werk’, ja daar zijn we al wat breeddenkender in, als er maar gewerkt wordt;-). Zo spreekt men ook van ‘sexwerkers’, die nu ook mondmaskers als geile attributen hebben volgens ingewijden. En die handgel, die komt allicht van pas, al is het maar om de handen te reinigen;-). En nu terug aan het euh werk.

 5. Binnen kort gaan wij de Knights of Flanders op treinen en stations staan en in geval van nood niet op de politie wachten ! Wij gaan actie ondernemen overal waar nodig ! wij hebben er genoeg van ! nu word er terug geslagen ! Hou ons maar in de gaten ! En iedereen die ballen aan zijn lijf heeft en een Vlaams hart heeft is welkom .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *