ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Sean Dhondt en Stan Van Samang verliezen naaktfoto’s: Advocaat Sean Dhondt tikt ‘tScheldt op de vingers voor feiten die nog moeten plaats vinden… – 't Scheldt

Sean Dhondt en Stan Van Samang verliezen naaktfoto’s: Advocaat Sean Dhondt tikt ‘tScheldt op de vingers voor feiten die nog moeten plaats vinden…

Gisteren ontving ‘tScheldt een anonieme mail waarin naaktfoto’s en video’s van Sean Dhondt en Stan van Samang worden aangeboden…

Het is me wat, dat Vlaamse BV-wereldje.

Gisteren ontving ‘tScheldt een anonieme mail waarin naaktfoto’s en video’s van Sean Dhondt en Stan Van Samang worden aangeboden. Gezien dat niet echt tot het satirisch curriculum van ‘tScheldt behoort is dat niet meteen ‘tScheldt materiaal. Maar ‘t is leuk te beseffen dat ‘tScheldt minstens HLN-niveau heeft bereikt in de Vlaamse perswereld.

Bovendien rapporteerde het Twitter-team van ‘tScheldt aan diegene die bij ‘tScheldt doet alsof hij hoofdredacteur is dat er een lawine aan berichten op Twitter verscheen van overwegend wilde jonge vrouwen en Vlaamse MILF’s dat zij gelekte naaktbeelden en ‘dickpics‘ van Sean Dhondt hadden doorgestuurd gekregen van hun vriendinnen, respectievelijk dus wilde jonge vrouwen en Vlaamse MILF’s.

Dat vinden wij dan weer niet leuk, dat ‘tScheldt materiaal tegen betaling wordt aangeboden dat blijkbaar al gelekt is.

De verkopende partij kwam echter terug met veel meer details over de foto’s en video’s, in keurig geschreven Nederlands, en met vraag om een bod te doen.

We laten U meegenieten:

***

Fri 04/09/2020 01:19
To: redactie tScheldt

Heb de filmpjes doorgestuurd gekregen van vriendin die in de seks industrie werkt. Heb nog nergens in de media iets knn vinden van de opnames. Het gaat om 2 selfie foto’s en 1filmpje van Stan van Samang en 4 foto’s en 3 filmpjes van Sean Dhondt. Van Samang ligt naakt op de zetel met hoge voetbalkousen en zijn geslachtsdelen naar de camera gericht. Daarna zit hij naakt gehurkt op zijn keukenaanrecht met andere sokken aan. Waarschijnlijk soort van kousen fetish? In het filmpje is zijn gezicht in close up en hij lacht en likt zn lippen. Lijkt er erg op dat hij masturbeert……………

…………. CENSUUR…………. Hier stond een stuk tekst dat is weggehaald door de redactie van ‘tScheldt…..De advocaten van Sean Dhondt hebben bij een rechter een éénzijdig verzoekschrift neergelegd. ‘tScheldt heeft deze beschikking tot op vandaag NIET ontvangen. De advocaat van Sean Dhondt heeft alle gevoelige details in de beschikking zwart gemaakt en zo per mail naar ‘tScheldt gestuurd. Deze advocaat beweert dat de rechter de volgende passage in dit artikel verwijderd willen zien. Uit voorzichtigheid verwijderde ‘tScheldt volgende passage. 1 ding staat vast, Sean Dhondt en zijn advocaat hebben een volkomen leugenachtig verhaal voor een rechter gebracht, die éénzijdig, dus ZONDER enige verdediging van ‘tScheldt blijkbaar een oordeel heeft geveld. Wat Sean Dhondt en zijn advocaat hier doen kan niet anders dan omschreven worden als maffiapraktijken………… CENSUUR………..

 

Heb nog niets toegezegd, uitgezonden aan derden, maar wel enkele keren een bod gehad.

Wat zou u hiervoor willen bieden?

X

***

Het Twitter-team van ‘tScheldt vroeg daarop aan enkele wilde Vlaamse vrouwen op Twitter of ze die foto’s echt gezien hadden en van wie ze afkomstig zouden zijn.

Als een donderslag bij heldere hemel ontving ‘tScheldt daarop een stevige tik op de vingers van een…. advocaat, die blijkbaar het Twitter account van ‘tScheldt nauwkeurig volgt.

We laten U meegenieten:

***

Kristof Neefs <[email protected]>
Fri 04/09/2020 08:21
Redactie ‘tScheldt
Geachte redactie,
Ik verwijs naar uw tweet van gisteren over mijn cliënt Sean Dhondt.
Ik zal daar geen verdere commentaar op geven, maar ik wil u er wel op wijzen dat het tonen, beschikbaar maken of verspreiden van de betrokken beelden strafbaar zou zijn (artikel 371/1 §1, 2° Strafwetboek).
Vriendelijke groet,
Kristof Neefs

***

Voor alle duidelijkheid, ‘tScheldt is nooit ingegaan op het aanbod om de foto’s en video’s te kopen, noch was ‘tScheldt zinnens om deze foto’s en beelden te publiceren.

Indien er wilde jonge Vlaamse vrouwen zijn die wél beschikken over de foto’s en deze met onze redactie willen delen, dan stellen wij ons daar graag voor open, want ons Bieke, van de receptie, de efficiënte blonde juf met grote cupmaat, zou graag de foto’s van Sean Dhondt eens bekijken.

***

Foto: Sean Dhondt en zijn vrouw Allison Scott, die hij blijkbaar in alle opwinding Evelien noemt voor ze hem ‘rimt’.

***

Je last dit het eerst op ‘tScheldt. Steun onze natuurafdeling. Kies een abonnement:

 

26 reacties op “Sean Dhondt en Stan Van Samang verliezen naaktfoto’s: Advocaat Sean Dhondt tikt ‘tScheldt op de vingers voor feiten die nog moeten plaats vinden…

  1. “Sean The Dog” ???????? Eerder een poedel of een dashond dan een canis vulgaris ? Hopelijk toch geen Rubella = “Rodehond”

 1. De filmpjes en foto’s werden vrijdag reeds via Discord naar talloze mensen doorgezonden! Ook Peter van de Veire zou er tussen staan ! Blijkbaar gaat het hier om een actie van een vriendin van stan of Sean die de beelden gevonden zou hebben in een whatsapp groepje waar ongeveer 10 personen in zaten.
  De vriendin kon er niet mee lachen en zou op haar beurt die foto’s doorgestuurd hebben naar haar vriendinnen waardoor alles op het net terecht gekomen is! Vergoelijk deze praktijken, gun iedereen zijn privacy toch eens!!

 2. Ik bied een zwart-wit naaktfoto van mezelf aan, plat op mijn buik op een schapenwol vel; 70 jaar geleden genomen zoals toen mode was, in ruil voor naaktfoto van Tinne Oltmans of van Maggie De Block. Ik ben nu eenmaal dol op “artistiek”(sic) fotomateriaal.

 3. Dus die zieke mannelijke bv`s kijken naar elkaar terwijl ze hun gat laten zien of aan hun fl*** trekken? Gezellig boeltje daar, dat VTM clubke.
  Ge zult er maar de vrouw van zijn he 🙂

  1. Ja en dan wat dan ? Er vibrator kan toch met alkaline-batterijen lang dienstig zijn als er geen komkommer meer in de ijskast rest…

 4. Terecht dat jullie dit tenminste vermelden!! Ik vind het wel straf dat zo’n “hot news” doodgezwegen wordt door bijna alle Vlaamse media. Sorry, maar iédereen heeft die foto’s en filmpjes inmiddels gezien, en ze zijn écht ongepast. Maar iedereen blijft erover zwijgen. Het enige dat kranten vermelden is dat degenen die de foto’s doorsturen in de fout zijn, maar sorry: hoe DOM kan je zijn als BV dit soort filmpjes in Wh App groepen te zetten, zeker als je zelf iemand aan het bedriegen bent? Je weet dan toch ook dat de kans ZEER groot is dat er ooit iemand misnoegd geraakt en het naar anderen doorstuurd? Als ze positief in beeld komen wordt alles op social media gegooid en moet het zoveel mogelijk gedeeld worden, maar nu zijn ze iedereen aan het afdreigen terwijl ze uiteindelijk toch zélf het filmpje eerst gedeeld hebben… Tuurlijk moet het voor hen heel erg zijn, Sean, PvdV, Aster, Stan en co zijn hun ideale schoonzoon imago nu wel kwijt :S Maar doen alsof er niks gebeurd is maakt het echt nog veel erger!

  1. Beste Ina,

   Ik begrijp dat je geschokt bent door de beelden, met name omdat ze gepubliceerd worden naar een publiek dat ze eigenlijk niet wilt zien. Ik begrijp echter niet waarom je de beelden ongepast noemt wanneer je er wel op de hoogte van bent dat ze in de privésfeer naar mensen worden doorgestuurd die daarvoor openstonden. Dat is nu eenmaal een vorm van intimiteit, net als seks of knuffelen. Daar is niets ongepast aan.

   Wat wél ongepast is, is dat mensen die beelden uitlekken en anderen ze vervolgens doorsturen. Dat is een flagrante schending van de rechten van zij die worden afgebeeld en kan op geen enkele manier worden goedgepraat. Het feit dat ze al dan niet iemand bedriegen maakt dat misdrijf niet minder erg, want dat zogenaamde bedrog is helemaal niet wettelijk bepaald en je weet evenmin of het wel degelijk om bedrog gaat. Wie weet stonden de partners van deze mensen hiervoor open?

   Zeggen dat hierover moet worden bericht is één zaak, maar ik hoop dat u begrijpt dat de beelden delen absoluut geen optie is en dat u dat beter ook niet zou doen. Daarnaast is de insinuatie dat het hun eigen schuld is en dat ze dit hadden moeten voorzien ronduit ongepast en getuigt die van bijzonder weinig inlevingsvermogen.

   Vriendelijke groet,
   Tine

 5. Dat iedereen eens stop met zagen over die bv’s en als ze zoiets doen is dat menselijk. Het is maar mastruberen hé, iedereen zal of heeft het wel al eens gedaan zeker ongeacht welk geslacht Of leeftijd. We zijn 2020 en niet meer de middeleeuwen hé, is dan dan zo abnormaal of verkeerd? Ik snap hun fetisj niet maar zolang ze er zelf niemand mee lastig vallen is hieraan niets verkeerd. Maak je liever druk in al die pedofielen die hier rondlopen!Diegene dat direct met de vinger wijzen doen het meestal zelf, maar omdat het bv’s zijn worden ze nu aan de schandpaal gezet. Ik vind het regelrecht belachelijk van al de mensen met hun commentaren hierover. Diegene die schuld maakt is de vriendin die het op sociaal media heeft gezet… Hoe dom kon ze zijn, hun reputatie zal nu wel naar de kloten zijn. Zolang dat “dit” in hun “groepje”bleef was er geen spraken van ongepast. Ik hoop dat de media een beetje een hart heeft en dit nog niet meer viraal maakt… Hoe zou je je zelf voelen als je eens een“sexfilmpje” zou gemaakt hebben en je vriendin maakt het bekend voor heel Vlaanderen! Een beetje laf van die vriendin vind ik.

 6. Gans Vlaanderen heeft nu bijna de perverse filmpjes en de foto’s Van Stan van Samang, sean dhondt, Vandeveire , Ruben van Gucht en EvelynE Debacker (mnm)
  Er heerst een omerta bij journalisten om hier niks over te lekken..
  Niemand durft dit blijkbaar in de openbaarheid brengen. Er volgen er nog want datgroepje is blijkbaar met 10!? Hun dames weten vermoedelijk van niks hè

 7. Allez, hoe komt dat ik die nergens gezien heb? Duidelijk de verkeerde vrienden, want niemand stuurde mij dit door. Waar kan ik het vinden?

 8. Dat de journalisten van DPG hier niets over zegden is niet verwonderlijk.
  Zij zijn reeds eerder 2 x veroordeeld geweest wegens aanzetten tot prostitutie plus zij hebben via hun participatie bij Telenet ‘stront’ aan hun vingers, Telenet zend al jaaaaren porno uit wat bij wet nog steeds verboden is.
  Maar de minister van justitie en vrouwe justitia sluit haar ogen, wegens goede banden met de rechterlijke macht in dit corrupt land… net zoals bij Fortis … is dit land rot topt op het bot !!!!!

  1. Waar haal jij dat porno uitzenden bij wet verboden is? Dat klopt van geen kanten. Er is alleen een restrictie dat het achter een betaalmuur moet zitten met een aparte toegangscode. Dat is zo bij telenet. Over die journalisten spreek ik mij niet uit, maar je moet geen leugens zitten verspreiden om perse je punt te maken.

 9. de stang van samang, seans kont, flieter van de veire, lol, sorry, ik kom niet meer bij… iedereen masturbeert dus waarom de heisa, lol, en sokken zorgen voor goede voethygiëne

 10. Deze heren waren gewoon op zoek om van het groene gras aan de overkant te gaan proeven. En dat noemen ze slachtoffers? Hun bijna overspel is hiermee aan het licht gekomen. Allen zij zelf hebben deze filmpjes gemaakt, uit vrij wil. Grote zieligaards! Wie zijn gat vebrand moet op de blaren zitten.

 11. Heb gehoord; De 3 bekendste acteurs van dit moment: stan,sean, de VERRE hebben samen een rockgroep opgericht;
  The schieters: en hun 1e singel is een wereldhit:
  Ik trek aan men FLURK OP TV
  (Is dat waar)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *