ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent School van kind van de koning, sluit. Alle andere kinderen en ouders in België: trekt Uw plan – 't Scheldt

School van kind van de koning, sluit. Alle andere kinderen en ouders in België: trekt Uw plan

De International School of Brussels, een dure privéschool waar sinds kort ook Prins Gabriël op onze kosten mag gaan studeren, sluit de deuren omdat ze menen zich in alarm-fase 4 van het schoolveilheidsplan te bevinden. En die fase zegt… verlaat Uw kot en doe Uw kot toe…

De International School of Brussels, een dure privéschool waar sinds kort ook Prins Gabriël op onze kosten mag gaan studeren, sluit de deuren omdat ze menen zich in alarm-fase 4 van het schoolveilheidsplan te bevinden. En die fase zegt… verlaat Uw kot en doe Uw kot toe.

Omdat gewone scholen in Vlaanderen of Wallonië niet goed genoeg zijn, betalen wij met z’n allen een slordige 40.000 euro per jaar zodat de zoon van Koning Filip en Koningin Mathilde tenmiste deftig onderwijs krijgt.

Hij krijgt er niet alleen onderwijs maar ook bescherming.

De school van Gabriël heeft beslist te sluiten om de kinderen te beschermen tegen het coronavirus.

Als U toevallig kinderen heeft zitten in eender welke andere school op het grondgebied België dan heeft U pech. Uw kind moet en zal naar school blijven gaan. Hadden Uw ouders zich maar moeten laten verkiezen tot Koning en Koningin. Wacht, dat kan hier niet.

***

Soms leest U het nieuws eerst op ‘tScheldt. Steun onze vrijwillig werkende journalisten en cartoonisten, zodat we ons werk kunnen verder zetten, met iets meer kantoormateriaal en computers dan we nu hebben, en zodat U beter geïnformeerd wordt dan door de Regimepers. Kies Uw abonnement:

3 reacties op “School van kind van de koning, sluit. Alle andere kinderen en ouders in België: trekt Uw plan

  1. Onze kinderen moeten dan ook geen overbetaalde hansworsten worden , maar mensen die tegen een stootje kunnen . Ze mogen van mij heel die middeleeeuwse poppenkast afschaffen ( er moet toch bespaard worden op kultuur ) , en die hansworsten kunnen niet klimaatspijbelen , geef ze dan wat extra congé .

  2. Wat gaan die daar leren ? bigamie ? of hoe richt ik ‘partouzes’ in met jonge grietjes en kom er altijd mee weg , of hoe neer te kijken op het Plebs dat toch verplicht voor ons moet zorgen en verder moet zwijgen . Onze leuze is al jarenlang op elke betoging tegen dit inteelt kabinet ‘leg een bom onder het vorstendom ‘ ben ik nu een anti royalist ? zeker weten !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *