ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Satirisch gezien gaan we hem missen… – 't Scheldt

Satirisch gezien gaan we hem missen…

13 reacties op “Satirisch gezien gaan we hem missen…

 1. We gaan hem NIET moeten missen want dank zij zijn geniale strategie gekoppeld aan eigengereide ongegeneerdheid gaat Trump winnen, al weze het in laatste instantie en gelukkig tot spijt van elk stuk PoCo-journaille canaille der desinformerende main stream media die het benijdt

 2. Niet dat ik hem ga missen, daarvoor was hij veel te gek. EEN SLIMME GEK, die de wereld terug in hun schoenen liet lopen, en niet ernaast zoals zo velen doen. En als er voor die gekken een protocol gemaakt wordt heeft hij laten zien aan de minister van landsverdediging van Noorwegen (op de top in Brussel) waar zijn plaats is, de beleefdheid gebied nu eenmaal dat al die gekken zich aan de regels van hun protocol houden. En het hoort ook dat de grootste gek de grootste en de beste plaats krijgt. Maar die gek heeft ook laten zien dat ze niet meer moeten profiteren, en dat het tijd wordt dat de rekening nu voor eens en voor altijd terug betaald wordt. Sidder en beef, want er komt een ander onbenul, die al schrik heeft om uit zijn kelder te komen. Wat gaat hij ten onder gaan als hij voor een keer eens moet spreken zonder te doddelen. of zonder masker. Dan zien we het ware gelaat van een mislukkeling, die zogenaamd het machtigste land leidt. de geschiedenis zal 4 jaar stilstaan, en de gekken zullen er naar gekeken hebben. Had dan eens een gek met echte ballen waar ge eens goed kon in knijpen. Laat hen toch snel terug komen, dan is het terug lachen geblazen, en sidder en beef, als je nu terug je 2% BNP moet betalen als bijdrage aan de NATO. OF ZWIJG.

 3. Met Creepy Biden krijgen we meer migratie en meer politieke correctheid en waarschijnlijk nog een oorlog er bovenop. RIP Wereld

 4. https://twitter.com/PainefulMemes/status/1323982086395600898?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1323982086395600898%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fsceptr.net%2F2020%2F11%2Fbidens-overwinning-wordt-waarschijnlijker-speculaties-over-fraude%2F

  At 3am, Trump was leading Wisconsin by 110k votes with 93% reporting (2.8 mil votes).

  Now they’re saying Biden is up by 20k with 95% reporting (3.2 million votes).

  The only way that 400k votes equals 2% is if there were 20 million votes.

  They’re stealing Wisconsin.

 5. Hij is wellicht zot en een gepatenteerde leugenaar, maar hij probeert tenminste om de buitenlandse parasieten en criminelen uit het land te houden. Wij daarentegen zitten opgescheept met vet betaalde onbekwame hansworsten en linkse incivieken die diezelfde parasieten en criminelen met horden binnen sleuren om dit zo goed als failliete land hélemaal leeg te laten roven.

 6. Zelfs als hij verliest moet Trump tóch winnen!! Hij kan precedenten aanhalen want een minuscuul wegrottend land aan de Noordzee dat “geregeerd” (enfin what is in a word) wordt door een hoop regeringen, een peloton vice-ministers, een klein legioen andere meeëters, 2 koningen en 2 koninginnen (we hadden er ooit 3) heeft het hem reeds voorgedaan. Dat landje kan Trump tevens leren hoe men een ooit rijk land binnen de kortste keren failliet kan krijgen en hoe men bij de intercommunales al de opgehaalde, opgedrongen of gewoonweg uitgevonden taksen in de zakken van de aandeelhouders en politieke mandatarissen laat rijpen i.p.v. er rioleringen mee aan te leggen.
  De allergrootste stommiteit die in dit apenland ooit gebeurd is is dat we ons onder druk van de Walen in 1830 van Nederland hebben afgescheurd. Hadden de idioten van toen dat niet gedaan, dan zouden we nu ook budgettaire overschotten hebben en zou elk huis aangesloten zijn op de riolen en zouden we bovendien niet geregeerd worden door volslagen incompetente imbecielen. Maar ja… helaas….

 7. Trump heeft toch als eerste VS president in Noord Korea geweest voor onderhandelingen, de vrede tussen Israel en de Arabische landen waren goed gestart. Laat ons hopen dat de volgende president deze weg zal volgen en niet zoals Obama, die Europa in de grootste migratie crisis uit de geschiedenis heeft geduwd. Obama was de slechtste president van de VS (voor Europa) uit de geschiedenis !!!

 8. missen, helemaal niet, nooit zal die gek nog uit onze herinnering verdwijnen, hij zal voor eeuwig in de geschiedenisanalen verblijven, naast Nero, een andere gekke keizer die boven op een berg harp stond te spelen en zichzelf te bezingen nadat hij Rome in brand gestoken had, ik heb zelfs het vermoeden dat trump een reincernatie van voornoemde zingende gek is…

 9. Ik vrees dat Biden een president zal worden van het slag van Charles Michel: een ruggengraatloze mossel die op zijn kop zal laten schijten door elke mogelijke minderheidsgroep en daar dan bovendien ook nog blij zal om zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *