Sans-papiers eisen papieren van de overheid omdat er geen illegaal werk meer is – 't Scheldt

Sans-papiers eisen papieren van de overheid omdat er geen illegaal werk meer is

Op zijn buik staat geschreven dat hij al 18 jaar in Belgïe is zonder papieren. Nu, tijdens corona, vond hij het tijd om samen met andere sans-papiers papieren te eisen om in België te mogen blijven…

Op zijn buik staat geschreven dat hij al 18 jaar in Belgïe is zonder papieren. Nu, tijdens corona, vond hij het tijd om samen met andere sans-papiers papieren te eisen om in België te mogen blijven. Ze gingen vandaag betogen voor het ministerie van Asiel van Maggie De Block.

Gezien het track-record van Maggie De Block tijdens deze corona-crisis lijkt het ons perfect haalbaar dat Maggie deze illegalen zonder dralen aan de juiste papieren helpt.

De reden waarom de betogers nu papieren eisen, legt een systeem bloot dat onze politici niet onder controle hebben. De sans-papiers klagen de regering aan omdat zij nu geen illegale inkomsten hebben omdat door corona het illegale werk is opgedroogd. Vandaar dat ze nu papieren eisen zodat ze officieel een leefloon kunnen krijgen.

***

Beschouw een abonnement op ‘tScheldt als een aspirine tegen overheidsmigraine. Binnenkort krijgen al deze sans-papiers de juiste papieren. Niet aan twijfelen. We hopen dat U snel aan het werk kan om de leeflonen van deze mensen te betalen. Kies een abonnement:

 

2 reacties op “Sans-papiers eisen papieren van de overheid omdat er geen illegaal werk meer is

  1. Wie zegt dat deze “kansenparels” al geen OCMW inkomen hebben ? deze feiten mogen van de GEDAPO (gedachten-politie)
    -vermomd als crisiskabinet- niet aan de kleine racisten kenbaar gemaakt worden stel u voor er moest eens een opstand komen , maar de verlichte geesten weten het ook de reeds gehersenspoelde meute is van alles bang ,mosselen worden geen haaien !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *