ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Rwandees leger in staat van paraatheid…grenzen voorlopig gesloten – 't Scheldt

Rwandees leger in staat van paraatheid…grenzen voorlopig gesloten

7 reacties op “Rwandees leger in staat van paraatheid…grenzen voorlopig gesloten

  1. Dat ze dan naar Wallonië of Brussel gaat. Daar is de kans op een extreem rechtse Vlaamse dictatuur onbestaande. En er zijn ook vzw s , ngo s en uitkeringen. Door de Vlamingen betaald.

  2. Ondankbaar ,opgeblazen egotripperij van een omhoog gevallen schepsel dat bijt in de hand die haar voedt , zo lopen er wel meer rond in dit onland ,meestal opgejut door professionele agitators ter linker zijde , het werkloze ringland profitariaat ,en hun immigratie apostelen .

  3. Zij heeft het gehadin Berchem, waarom keert ze dan niet terug zou Trump zeggen. Maar vooral wat moet dan een totale bevolking van Antwerpen intra muros zeggen, die verdreven werd door ploertige bendes van superpooiers en superrackteers onder leiding van zovele opeenvolgende buitenburgemeesters sinds einde WO2, tot op huidige dag met de superarrivist DJ BDW van de nieuwe arrivisten zonder verandering, en dit met een totaal oorlog der verbrande aarde tegen de leefbaarheid tot in het criminele toe met een puur criminele seksindustrie met bijhorende internationle vrouwenhandel, dat men niet wil opruimen, en een misdadig nachtleven waarvoor geen nachtklok mag ingesteld worden, om dan nog de lef te hebben de criminele en wereldunieke superboetes op leegstand op te leggen die men dus zelf heeft veroorzaakt door een volksverdrijving ofte genocide en waarvoor men zelfs de lastige dissidenten ambtshalve laat afschrijven, terwijl zijn N-VA ministers en een christelijke gourverneur, berucht prof inzake overheids machtsmisbruik, maar ook een CD&V minister De Crem die een festival fan is en dissidenten ook laat interneren, op geenenekele wijze willen tegen reageren door een commissaris te sturen om de macht van deze loklale krijgheren van de hoofdstand van het crimineel Europe over te nemen. PS Het toppunt van christelijk samvoeten.info – nachtleven is de essentie van een stad – zet die Merksemnaar gewoon af!

  4. Politiek-correct geïndoctrineerden wanen dat de notie “neger(in)” vermeend “racistisch”(sic) zou zijn. De dikke Van Dale stelt objectief-correct, zonder de allerminste onterechte politiek-correcte schroom ; “Neger : lid van één van de zwarte of donkerbruine rassen die oorspronkelijk uit Afrika afkomstig zijn” er staat in schuine letters bij ; “door sommigen als beledigend ervaren” Die “sommigen” zijn uiteraard politiek-correct gehersenspoelden door gazettenpraat schrijvelaars en hoernalisten der audio-visuele PoCo-media want er bestaat geen enkele wettelijke verplichten tot politiek-correcte obsessies. http://WWW.VANDALE.BE

  5. “Ik ben Blank en daar ben ik fier op” want zo bewijs ik het nodige dankbaar, eervol respect aan mijn (voor)ouders. Blanke missionarissen , missiezusters en blanke kolonisten brachten de Afrikaanse negers beschaving ; ziekenzorg met hospitalen, weginfrastructuur, stenen gebouwen etc…Politiek-correcte schaamte en gedegenereerde Oikofobie om mijn Blank zijn is mij volkomen vreemd ; ik ben immers geen politiek-correct ontaarde masochist. Let wel ik ben NIET politiek-correct “wit” ; ik ben immers geen albino !

  6. Ik daarentegen heb het stilaan gehad met het gezaag en geweeklaag van Halina Dermans en haar eeuwig gewentel in de rol van vermeend “slachtoffer”(sic) om toch maar in de media te kunnen komen.

  7. Nou, nou, omdat ik nogal veel rond de Evenaar verbleef ben ik niet zó mee met de Antwerpse actualiteit. Toen ik in Tanzania woonde, was het heel normaal dat jeugdigen me naliepen en riepen : .. bwana… muzungu (witte).. give me monney! Je ziet ginder of hier is hún attitude hetzelfde : de ‘witte’ wordt door gekleurden aanzien als een onnozel kieken dat geeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *