ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Rellen in de Verenigde Staten zijn niet wat ze zijn (deel 3) – 't Scheldt

Rellen in de Verenigde Staten zijn niet wat ze zijn (deel 3)

Zij die menen dat de plunderingen in Amerika het resultaat zijn van eeuwenlang ‘structureel racisme’, staan met de billen bloot als je de onderstaande video’s bekijkt. De plunderingen toeschrijven aan ‘racisme’ is goedkoop, intellectueel oneerlijk en eigenlijk op de keeper beschouwd gevaarlijk want het vermindert het soortelijk gewicht van het woord ‘racisme’…


Zij die menen dat de plunderingen in Amerika het resultaat zijn van eeuwenlang ‘structureel racisme’, staan met de billen bloot als je de onderstaande video’s bekijkt. De plunderingen toeschrijven aan ‘racisme’ is goedkoop, intellectueel oneerlijk en eigenlijk op de keeper beschouwd gevaarlijk want het vermindert het soortelijk gewicht van het woord ‘racisme’. 

**

VIDEO’s

De schade aan 5th Avenue na doortocht Black Lives Matter (het stelen van juwelen uit de winkels was voor de grap)

**

Migranten zijn zo boos vanwege het blanke racisme dat ze én naar een blank land willen migreren én de winkels van de blanken willen plunderen (Girona, Spanje)

**

Tiens, een Antifa organisator betaalt een zwarte betoger om te gaan plunderen

**

Een zwarte winkeleigenares vraagt zich vertwijfeld af waarom ze niet wit is, dan zou ze kunnen begrijpen waarom haar winkeltje werd geplunderd

**

Het beste medicijn tegen racisme blijken gestolen spullen te zijn

**

Het is gemakkelijk om de politie te beschuldigen van racisme, terwijl in werkelijkheid de politie geweld gebruikt tegen mensen die voor allerlei redenen op het verkeerde moment op de verkeerde plaats aanwezig zijn. Dit is Hong Kong.

**

In Idaho wordt niet geplunderd…. waarom zou dat zijn?

**

Reservestrijdkrachten in Amerika blijken er niet altijd op los te kloppen…

**

Totale chaos in New York

**

Steeds meer vuurwapengeweld tussen politie en plunderaars

**

Witte betogers vragen zwarte agenten te knielen voor Black Lives Matter. Gekker kan het niet worden.

**

Sterk momentje van de politie die een plunderaar aanhoudt die onmiddellijk begint te roepen ‘I can’t breath’. Respons: “That shit dont work here”.

**

De truck die volgens de VRT duizenden mensen dood reed…

**

Alsof de rellen allemaal zo spontaan zijn…. politie gaat dozen vol stenen oppikken die door betogers ‘s nachts waren klaargezet op kruispunten om overdag te kunnen gebruiken om winkelramen in te gooien.

**

Als je niet knielt voor Black Lives Matter ben je een witte racist. Knielen bitch!

**

Een witte jongen die al heel zijn leven slachtoffer is van ‘structureel racisme’ slaat een winkelruit in. De zwarten die hem tegenhouden zijn vermoedelijk fascisten dan of zoiets…

**

Alsof het allemaal om racisme gaat. Dit filmpje maakt duidelijk dat het om gekken gaat.

**

Heerlijk. Blanke agenten pakken een zwarte man op. Hij blijkt een FBI-agent in burger te zijn. Hij heeft overschot van gelijk om de agenten op hun nummer te zetten.

**

Drie meisjes die een muur op 5th avenue afwassen worden beschuldigd ‘white supremacists’ te zijn… dus zelfs muren afwassen is een daad van racisme tegenwoordig. Dan mag Zelfa Madhloum in België nog van geluk spreken.

***

1 abonnement op ‘tScheldt = 1 Dafalgan tegen vermeend racisme. Kies een abonnement:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *