ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Rellen blijven duren…. politie mag tanden niet laten zien of wordt beschuldigd van racisme: Sint-Niklaas – 't Scheldt

Rellen blijven duren…. politie mag tanden niet laten zien of wordt beschuldigd van racisme: Sint-Niklaas

Allochtone jongeren sturen een video rond om een politieman zwart te maken…. het goede aan de video is dat er blijkbaar nog agenten zijn die zonder angst durven optreden tegen een bende treiterende jongemannen die denken dat ze boven de wet staan…

Featured Video Play Icon

Allochtone jongeren sturen een video zonder context rond met de bedoeling de politie zwart te maken. Toch is het filmpje interessant omdat het laat zien dat de politie soms effectief doet wat iedereen hoopt dat de politie doet als ze geconfronteerd wordt met jongeren die er een sport van maken om hun omgeving te treiteren, de politie zwart te maken, en dan steevast hun onschuld uit te schreeuwen.

Volgens de informatie die ‘tScheldt kreeg zouden enkele allochtone jongeren in recreatiedomein De Ster in Sint-Niklaas een verdrinking hebben gesimuleerd en het domein hierdoor volledig op stelten hebben gezet (omdat er enkele dagen geleden werkelijk een kind bijna verdronk en moest gereanimeerd worden).

Toen de politie ter plaatse kwam en enkele heethoofden vroeg het park te verlaten werden hun bevelen niet opgevolgd. Dat leidde tot een moment waarop een agent een van de jongeren die doelbewust bleef dralen en treiteren, even stevig beet pakte om hem naar de uitgang te dwingen.

Het is belachelijk de politie voortdurend aan te vallen als zij eens ‘stevig’ moet ingrijpen. Zijn zij niet de ‘sterke arm der wet’? Bovendien, de samenleving gaf de politie het recht om geweld te gebruiken zodat de samenleving het zelf niet hoeft te doen.

***

Steun ‘tScheldt in haar pogingen om klaar te zien in wat doelbewust onklaar wordt gemaakt. Kies een abonnement:

abonnement”]

 

 

10 reacties op “Rellen blijven duren…. politie mag tanden niet laten zien of wordt beschuldigd van racisme: Sint-Niklaas

 1. Zou dit allemaal niet bewust gedaan worden om te laten zien dat dit soort volk baas is België en ze voor Elke zwemgelegenheid willen bereiken dat deze iedereen gesloten wordt

 2. Zolang permissiviteit politiek-correct desinformatief mismeesterd als vermeende “verdraagzaamheid”(sic) betiteld blijft zullen “jongeren” (ge weet wel !) “carte blanche” heu…”carte brune” BLIJVEN krijgen om hun fratsen te BLIJVEN doen, daarin gesteund door supporterende PoCo-propaganda “duiders” van de Linkse omroeptoeter L.R.T. en geitenwollensokken dragende gifGroene straathoekwerkers.

 3. Dat bruin crapuul laat uiteraard slechts fragmenten zien waar de politie (eindelijk) optreedt, en niet van hun eigen rottigheid. De smeerlapperij zit werkelijk in hun genen.

 4. De Ster in Sint-Niklaas…. daar was het ook al koekenbak meer dan 20 jaar geleden herinner ik me. En ook in Hofstade, enz. Probleem nr 1 is : het virus zit niet meer uitsluitend in de grootsteden, maar is uitgedeind naar kleinere steden en gemeenten zoals Diest, Ninove, Lokeren, Temse, Boom, Aalst, Zelzate, Ternat, Dilbeek, Moeskroen, ja waar niet eigenlijk…. De macht van het getal, zo simpel is het, en de linkse partijen doen er ongelooflijk hun voordeel mee (daar zullen we maar niet meer over beginnen….). Probleem nr 2 : de schijnbare en reeële straffeloosheid en de groeiende arrogantie die er het gevolg van is, geen enkel respect voor normen & waarden, voor orde en gezag, niet in het onderwijs, niet voor de hulp- en ordediensten, niet voor vrouwen, holebi’s, andersdenkenden, enz. Dit heeft 2 oorzaken : voor sommigen de radicalisering in hun ‘geloof’ (onbetwistbaar en wereldwijd) waarbij zij zich verheven voelen boven ‘al de rest’, en surtout het Westen in al zijn facetten (ervan profiteren via OCMW, asielaanvragen, schijnhuwelijken, enz enz dàt kan natuurlijk wel, ze lachen ons vierkant uit soms, en zelfs niet eens achter onze rug maar to the face (zullen we ook maar niet verder op ingaan, ook de politie, leerkrachten e.d. kunnen er vlot over meepraten…). De andere mede-oorzaak : politiek en justitie…. Gauchistische actiegroepen en partijen, actiecomité’s van soms dubieuze aard, activistische advokaten, dokters, polletiekers die hun kiesvee goed soigneren, straathoekwerkers, jeugdkriminologen, cultuurindoctrinatie, onderwijsmanipulatoren, Gutmenschen die sowieso den vreemdeling in hun hart dragen (zoals een Anuna die met haar ‘groene’ moeder tot 2 X toe speciaal naar Calais reed om daar kleren etc te gaan uitdelen aan ‘de vluchtelingen’, dat gespuis dat in tempore suspecto een waar kampement van wel 10.000 man opzette, truckers belaagde en mordicus naar Engeland wou en wil (laat ze gaan ! al beginnen de Engelsen stilaan nattigheid te voelen, voortschrijdend inzicht, en nu al eist dat Frankrijk ‘ze’ tegenhoudt langs ‘onze kant’, ja dag Jan (of John). Ook niet te onderschatten, justitie….Daar kunnen we allemaal wel een boompje over opzetten nietwaar. Jeugdrechters van het softe soort, dikwijls vrouwen afkomstig van de gauchistische ULB/VUB, een nog roder bolwerk dan de VRT… Voeg daarbij het lidmaatschap van de Loge(s), zonder daarover te moeten uitweiden, en we zijn er ongeveer. Gelezen in Humo dit of vorig jaar : een politie-inspecteur die uitgebreid zijn beklag deed over de gang van zaken…. Arrestatie van jonge recideverende allochtonen, waarna (vrouwelijke) rechters hun onmiddellijke vrijlating bevalen, meer nog ermee dreigden de politie aan te klagen enz…. De wereld op z’n kop, maar dat wisten we al een tijdje, toch ? Bijkomend probleem is : polletiekers kan men weg stemmen, rechters niet, benoemd voor het leven, of ze moeten het al héél bont maken (Jespers, iemand ?).
  Vraag is hoe heel die ‘jongerenproblematiek’ gaat aflopen. Nog altijd draait men rond de pot om de zaak te ‘benoemen’, alsof iedere burger niet weet waar het kalf of de kameel gebonden ligt…. Afwachten tot de volgende verkiezingen dan maar ? En vervolgens….tja, geen idee maar ik heb er allerminst een goed oog in. Zeker al niet met de toenemende agressieve aanpak door BLM-ers, Unia, Antifa, Anti-Zwarte Pietfront, enz.
  We zullen toch, moge God of Allah het verhoeden, niet weer een heruitgave krijgen van de jaren ’30 met de fameuze Kristallnacht (onder leiding van de beruchte Swa Rovski !) en de rest van de miserie…. Bij een burgeroorlog verliezen altijd en overal enkel de burgers…. Bij chaos, anarchie, wetteloosheid, maatschappelijke onrust ten top, komen de rioolratten naar boven, en die hebben soms vele kleuren en gedaanten…. Overigens blijken meer en meer burgers zich een wapen aan te schaffen, nog niet zo als in de V.S., maar toch…. Een wapen bezitten of een wapen gebruiken, de scheidingslijn kan soms dun zijn….
  O ja, ook in Nederland is het overal van dattum : verleden W.E. overrompeling aan de kust, ook door bep. jongeren met knallende motoren, razende auto’s, enz enz. Een gozer van 19 is doodgestoken : 2 ‘rappers’groepen uit A’dam en Rotterdam hadden afgesproken om het eens uit te vechten, zodoende…
  Dat soort rap’muziek’ (??) verheerlijkt geweld, wapens, verkrachting, en andere mooie idealen. Volgende keer in Knokke ? (krijgt kameraad Lippens een beroerte;-). Of eerst beginnen in Blankenberge, toppie !

 5. Ja maar hola ! In SINT-NIKLAAS, dàt op zich is al om de wenkbrauwen te fronsen… Zeker van dat Zwarte Piet er niet voor iets tussen zit ? Of een opgezette provocatie van UNIA, de opgezette Unie van… ja van wàt eigenlijk. Simpel : het dubieuze conglomeraat van Antifa, de multi-culti industrie, de Linkse Kerk met al haar geledingen (van kaviaar-socialisten tot kristelijke en protestantse Gutmenschen, de progressieve bobo’s, bakfietsadepten, activistische rechters/advokaten/dokters/’welzijns- en straathoekwerkers’/enfin het ganse zootje, numeriek een minderheid (cf. elke verkiezing..) maar o zo machtig (tot nader order..). Geen nood, ook een puist moet rijpen, ooit barst ze open, ontegensprekelijk, en dàn komt het uur van de waarheid, folks.

 6. De miserie met dat importcrapuul en de gekende straffeloosheid is al meer dan 40 jaar geleden begonnen. Mijn vader was in de jaren 70 in Mechelen goed bevriend met een substituut en een commissaris. Zelfs toen al vertrouwden ze mijn vader toe dat, wanneer ze (terecht) te streng optraden tegen het marokkaans crapuul, ze vanuit Brussel op de vingers werden getikt. Het zijn dus onze politieke lafaards die er voor gezorgd hebben dat de miserie met die rotzakjes zo kon blijven ontsporen en dat de toestand hans zódanig verrot is dat hij hopeloos geworden is. En met wereldvreemde (door links gaparachuteerde) rechters en een halve seniele aan het hoofd van justitie is verandering zeker niet voor de nabije toekomst. En Cali Gula haalt hier in fine de rapmuziek aan. Dit is het ultieme gedachtegoed van het laagste dat er op deze aardbol rondhangt en dat er dan nog onnozelaars zijn die met zo’n vuiligheid dwepen (en die wellicht een IQ hebben dat lager is dan hun leeftijd) is pas écht verontrustend.

 7. Natuurlijk mag de politie haar tanden niet laten zien. Onwettige reclame voor dit of dat soort tandpasta, het past niet tijdens de uitoefening van het ambt. Demonstratieve reclame voor deze of gene wapenknuppel, dàt zou al wat anders zijn, niet ?

 8. Waarom duet die agent dat die als “Dalila” genoemd meisje tegen zijn lijf gaat hangen ? Indien dat meisje “Maria” zou genoemd worden, zou hij dat dan ook accepteren ? “Alle Belgen gelijk voor de Wet” ? Zeker niet want de Overheid subsdieert wel een “Minderhedencentrum “maar autochtonofoob discriminatoir geen “Meerderhedencentrum” , “positieve discriminatie” per PoCo-camouflage mismeesterd tot “positieve actie”

 9. Tiens, telkens dat dit geïmporteerd crapuul voor mest zorgt blijft het steeds angstvallig verrassend stil uit het nazikamp van UNIA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *