ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Religieuze zotten geven coronageld aan Marc Van Ranst – 't Scheldt

Religieuze zotten geven coronageld aan Marc Van Ranst

De beweging “Al Mawada Vlaamse moslims tegen Corona” heeft 1000 euro overhandigd aan Marc Van Ranst, de als viroloog vermomde Vlaamse imam…

De beweging “Al Mawada Vlaamse moslims tegen Corona” heeft 1000 euro overhandigd aan Marc Van Ranst, de als viroloog vermomde Vlaamse imam.

De beweging “Al Mawada Vlaamse moslims tegen Corona” wordt voorgezeten door Said El Kaouakibi, broer van Sihame El Kaouakibidinges-het-zijn-zo-goed-als-altijd-witte-mannen.

De beweging is zo Vlaams dat ze adverteert in een taal die op geen enkele Vlaamse school onderwezen wordt.

Said El Kaouakibi staat gekend als een uitgesproken salafist, een soort moslim die wil dat de wereld geleid wordt op basis van een sprookjesboek gevuld met draconisch vuurspuwende profeten en appelsienenverzen die oproepen ongelovigen te vermoorden in ruil voor maagden uit de imaginaire wereld van Donatien Alphonse François de Sade.

Said El Kaouakibi is gewoon een religieuze zot. Eigenlijk kent Vlaanderen dat soort van zotten want de 14e, 15e, 16e, 17e, 18e, 19e eeuwse Katholieke Kerk liep er vol van. Blij waren we toen de Katholieke Kerk middels satire en Gezond Verstand implodeerde tot wat ze nu is, een museumbeweging. Angst hebben we, nu we merken dat het gat dat de Katholieke Kerk achterliet wordt ingenomen door de Islam, die net op dezelfde manier als haar Katholieke evenknie in het verleden, controle wil krijgen over de Vlaamse samenleving.

Omdat U ons niet gelooft dat het heel licht is in Saids hoofd volgt hier de karamellen-CV van Said op Facebook. Said, waar nochtans hersens in zouden moeten zitten omdat hij als mens geboren is, profileert zichzelf als “Ik ben enkel wat Hij (De Almachtige) vindt dat ik ben.”

Wij vinden Said, we herhalen, een religieuze zot.

***

U gaat dit niet lezen in de goed-gesubsidieerde Vlaamse Regimepers. AUB, steun ons… want er is nu meer dan ooit nood aan een tegendraadse satirische stem zoals deze van ‘tScheldt. Kies je abonnement:

 

6 reacties op “Religieuze zotten geven coronageld aan Marc Van Ranst

  1. De “zotten” zijn de talloze Vlamingen die op de traditionele partijen blijven stemmen, en daarmee deze parasieten toelaten in Vlaanderen. Een kleurling binnenlaten, is ze allemaal binnenlaten.

  2. Nochtans altijd een fan van Markies de Sade geweest , zijn boek -Justine of de onschuld der eerbaarheid- was hét summum in mijn puberale periode ,wat betreft die woestijn analfabeten daar heb ik het minder hoog op ,Tovarisch Van Ranst die “antikapitalist” met de dubbele moraal mogen ze van mij ondersteboven hangen zoals zijn lookalike Benito il Duce Mussolini.

  3. Wat betreft die 1.000 € die zijn hoogstwaarschijnlijk opgebracht door de dope fixers om op een nog beter blaadje te staan met de ‘polyvalente ‘ flikken van Antwerpen -Noord ,de “veilige haven”volgens de “progressieve ” VZW klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *