ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Racisme verboden voor Bange Blanke Wittelingen – 't Scheldt

Racisme verboden voor Bange Blanke Wittelingen

Yep, ’t is zover: de zwarten verwerpen de Blanken. In de weekendbijlage Zeno van De Morgen zegt activiste-journaliste Sabrine Ingabire: ‘Ik date niet met witte mannen’

Yep, ’t is zover: de zwarten verwerpen de Blanken. In de weekendbijlage Zeno van De Morgen zegt activiste-journaliste Sabrine Ingabire: ‘Ik date niet met witte mannen’.

**

En: ‘Het is niet aan mij om jullie steeds op jullie gemak te stellen. Je zult fouten maken, mensen als ik zullen je daar op aanspreken en je zult dat moeten slikken’. Ook nog: ‘Alle witte mensen zijn racistisch’. En als uitsmijter: ‘Ik weet niet of de witte mensen in dit restaurant al gedekoloniseerd zijn’. Wauw..

Binnenlandredactrice bij NRC Handelsblad, columniste bij De Morgen, auteur van de roman ‘Le chemin vers le bonheur’ en .. jongerenadviseur bij de Vlaamse Jeugdraad (wel, wel). Teen en tander, hè, deze Sabrine. Zonder duidend bijschrift laat De Morgen haar ras-exclusiviteit dus passeren.

Dankbaar als we zijn voor Sabrine’s eerlijkheid kunnen we eindelijk ophouden met te doen alsof. Racisme is van alle tijden, alle volkeren bezondigen zich eraan, maar enkel Blanken zijn slechteriken. Kom als Vlaamse jongen niet naar de mollige hand van een Marokkaanse deerne dingen, want je wordt sowieso afgekeurd of je zult je tot moslim bekeren of je zult je vernederen op je trouwfeest. Vraag dat maar aan Guy Fransen, sportidool in spannend broekje bij Het Nieuwsblad, seriële mislukkeling en zelfverklaarde uitvinder van het cordon sanitaire. Deze Mister Naai-mij Lingerie (CD&V) vertelt u alles hierover na ettelijke edele drankjes. Vraag eens aan een Turk wat hij van een jood vindt of aan een Afrikaan wat hij van een Marokkaan vindt. Dit is echter sympathiek racisme, om te lachen, helemaal niet rechts of zo. Bovendien hebben ‘kanslozen’ ook wel wat vrijetijdsuitspattingen nodig.

Het raciaal-culturele lappendeken dat de multiculturele marginaliteitswijken binnen Europa uitmaakt is geen uniforme gezelligheidsclub, wel integendeel. Je moet echter durven afdalen in dergelijke milieus om te beseffen hoe vlot de inwoners daar met de Universele Rechten van de Mens, de kreupele rechtsstaat en de gelijkwaardigheid van ons allen hun reet afvegen. In Zeno verhaalt ‘onze’ Sabrine over haar puinjeugd, haar uithongeringspoging en haar suïcidale neigingen. Sabrine wordt moe als ze weer eens moet uitleggen waarom het woord ‘Blank’ niet oké is. Ze wenst ook niet geïnterviewd te worden door oude witte mannen. Op een tram in Brussel kan ze bij een bedreigende groep mannen meteen uitstappen in de wetenschap dat er veel zwarte mannen rondlopen om haar te beschermen. Euh.. En o, wat had ze gehuild na het afscheidsfeestje tijdens een schrijfkamp van uitgeverrij Das Mag toen ‘witte’ collega’s meezongen met ‘Ni**in Paris ‘ van rappers Jay Z en Kanye West. ‘The horror, the horror’, lispelde Marlon Brando al aan het eind van de film ‘Apocalypse Now’.

Tom Van Dyck en Michiel Devlieger introduceerden het begrip ‘bospoeper’ in de reeks ‘Van vlees en bloed’. Hoe zit het met het begrip ‘negerpoeper’? Er zijn er meer dan u denkt als we de verkreukte tolerantie-twitteraars ernstig zouden nemen. Als Sabrine geen witte mannen wil daten, dan wij ook geen kleurlingen. Niemand kan ons verplichten om van zwarten te houden, ze uit te nodigen, ze in te huwelijken of ze goedendag te zeggen wanneer ze voorsteken op de tram. Sabrine heeft de voorzet gegeven om van elkaar weg te drijven. Fantastisch dat het politiek nu niet meer zo apart aanvoelt om apart te leven. Dank aan Sabrine en dank aan De Morgen voor zulk vrijgeleide om Blank te blijven!

***

Koop U zelf een grimlach, een glimlach of een schaterlach. Beter nog koop U een symbolische karwats die in het wijwater van ‘tScheldt gedoopt werd en door ons in Uw naam gebezigd wordt op de zwarte billen van deze onuitstaanbare deugjournaliste. Kies je abonnement:

8 reacties op “Racisme verboden voor Bange Blanke Wittelingen

  1. Gelukkig zijn het dan wel ‘witten’ versus ‘witten’, stel u voor dat ‘witten’ een stel zwarte studenten zo te grazen zouden nemen, het kot was te klein….. Overigens vind ik studentendopen een barbaarse, infantiele, vernederende bedoening, machtsmisbruik en sadisme door kleine potentaten, die dan later uitgroeien tot nog grotere potentaten in het bedrijfsleven, de openbare diensten, de polletiek, de rechtbanken, de politie, enz…. Opdoeken die handel ! De toekomstige intelligentia (?) zou beter moeten weten, hufters (leidersfiguren) en makke schapen (volgers).

  2. Nee, alleen van feestende zwarte kinder en vrouwennverkrachters. Vergeet niet dat het KUL studenten zijn de kweekvijver die feestjes.
   En de cartoon is gebaseerd op een WhatsAPP foto van de grootste Child Focus sponsor hun peetvader Vangheluwe.

 1. I) USA, Louisville in Kentucky, een staat waar men vrijelijk met wapens op straat mag rondlopen….En ja hoor, een zwarte organisatie, de No fucking Around Cliek of zoiets, nog militanter en extremer dan de BML-gozers, paradeert in militaire slagorde door de straten, heel bedreigend (maar dat was net de bedoeling, zeggen ze) en met een toespraak die aan duidelijkheid niets te wensen overliet : BML heeft niets bereikt, er werd niet naar hen geluisterd ondanks de betogingen, plunderingen, vernielingen, brandstichtingen, enz. Tijd dus voor ‘hardere actie’ ? Aan de overzijde stonden blanke rechts-extremisten ook met grove wapens opgesteld…
  Alles goed verlopen, maar stel u voor dat een of andere hufter (zwart of blank) zijn wapen effectief gebruikte… Het resultaat was niet te overzien geweest…. Dan stond Björn S. er al, in battle-dress;-). Ja, dat belooft….
  ———————————————————————————————————————————————-
  II) Die troela van het militante clubje activisten, adviseur, auteur, redacteur, columniste etc…. mag geen rassenhaat stimuleren door haar provocerende activiteiten tegenover het blanke segment van de bevolking(en). Laat u niet vangen, beste burgers, boeren en buitenlui ! De twee-deling in de maatschappij wordt veroorzaakt door dàt soort raddraaiers, en ja die zijn soms ook zwart of bruin of donkergekleurd.
  Ze wil niks te maken hebben met de witman, en al zeker niet met de oude witte mannen. En vice-versa waarschijnlijk…. Maar kijk, voor elke troela van haar soort zijn er duizenden anderen, of ze nu Thais zijn, of Russisch, of Filippijns, of Cubaans, of Afrikaans, die wèl geïnteresseerd zijn in ‘witte mannen’, ja het mogen zelfs oudere witte mannen zijn…. Uiteraard spelen de financiële ondersteuning een zeer grote rol, et alors ? Net zoals zwarte Afrikanen, mannen dus, hun oog laten vallen op witte vrouwen, ook en meestal oudere, en dikwijls niet zo…..maar bon, als alles maar goed afloopt nietwaar (maar dikwijls is dat niet zo, ‘k kan er ook niks aan doen). Maar het wordt stilaan genant, zeg maar onverdraaglijk, de hetze van bep. ‘kleurlingen’ van allerlei slag tegen de blanken tout court, alsof we zelfs geen reden tot bestaan hebben. Alsof wij hic et nunc kunnen en mogen aansprakelijk gesteld worden voor slavernij, kolonialisme, racisme, uitbuiting, enz enz.
  Don’t bite in the hand that feed you, of iets van die strekking…. Drijf uw acties crescendo op, van standbeelden tot zwarte pieten, onderwijs, cultuur, mystery calls, weetikveel, leg het vuur aan de schenen van de witman tot hij wit uitslaat van woede, en u zult zien waar u eindigt….. Ad finitum, de volgende decennia zal de Afrik. bevolking zal minstens verdubbelen (ook onze schuld ??) met alle gevolgen vandien, miljoenen zullen zich naar Europa wenden volgens sociologen. Nou, als die allemaal dezelfde recalcitrante mentaliteit hebben als de extreme militanten van nu en straks pleit ik onomwonden tegen die tijd voor het volgende : gans de Méditerannée vol zeemijnen, de kust vol landmijnen, en daarachter zware kanonnen en mortieren….. En WIJ bepalen wie we binnenlaten, met een visum als arbeider, student, handelaar, en zelfs als asielzoeker (een echte dan….niet de gozers die hun eigen boten doen zinken zoals vandaag weer gebeurd is…). Afrika boycotten is dan ook een mogelijkheid (safari’s ? straks zijn alle dieren uitgestorven, gestroopt door en voor de Chinezen, of bushmeat voor de locals), en voor hun ertsen zullen we dan wel betalen, zo hoort het. Vandaag nog gezien, op de RTB : Nigeria (Lagos), de economische trots van Afrika, dankzij hun olie (hoelang nog Anuna, jij weet dat vast wel;-). Een door en door corrupt land (zoals allemaal ginds {de schuld van de witman !}, met een arme bevolking (200 miljoen al…) en een strontrijke klasse miljardairs en miljonairs, badend in een onvoorstelbare luxe (immobiliën duurder dan in Londen of Parijs !, Nigeria grootste verbruiker ter wereld van champagneflessen tot 300 euro de fles, enz enz). En WIJ zouden ons weer eens schuldig moeten voelen, en de ganse tsunami’s ‘nieuwkomers’ moeten pamperen en onderhouden… Forget it, juffrouw Ingabieren, ons geduld geraakt op, put het niet nog verder uit, er komen vodden van, geloof me. Als het in de V.S. regent druppelt het hier (en dan is Europa nog de V.S. niet, toch ?)

 2. Het is haar goed recht om “niet te daten met WITTE mannen” waarmee ze ongetwijfeld BLANKE mannen bedoelt en geen albino’s of sneeuwmannen. “Ik date niet met negerinnen” en dat is MIJN goed recht om me enkel fysiek aangetrokken te voelen tot vrouwen van eigen Europese origine. Wie “negerin” als vermeend “racistisch”(sic) waant, wegens geïndoctrineerd door PoCo-propaganda gazettenpraat schrijvelaars, die consultere eens het Dikke Van Dale woordenboek waar momenteel nog objectief-correct prijkt, zonder de allerminste onterecht politiek-correct gedegenereerde schroom ; “negerin = vrouwelijke neger” en raar genoeg in schuine letter druk wordt er bij vermeld : “door steeds meer mensen als beledigend ervaren”. Welke PoCo-pipo of pipa zou dat dan wel geteld en geconstateerd hebben ? http://www.vandale.be

 3. In mijn hoedanigheid van “albino”, verklaar ik plechtig te behoren tot het beperkte kringetje “WITTE mannen” die PoCo-pipo’s , VERWARDE mannen” wanen “BLANKE mannen” te wezen.

 4. Aan al die verwarde blanke geesten , geïnfecteerd door PoCo-propaganda , houd eens een wit blad papier naast uw arm en indien ge niet kleurenblind zijt ziet ge een verschil tussen “blank” en “wit”. Laat het u gezegd zijn door een ECHTE ‘witte man”

 5. Ik schaam me om mijn ‘wit” vel ,door objectief-correcten “blank” betiteld en tevens voor de Europese Architectuur die superieur wordt gewaand aan de stro hutjes in Afrika. Leve de Oikofobie, “weg met ons, witten” en ik bedoel daar geen albino’s of sneeuwmannen mee die ik ten allereerste WEL respecteer. Dat mijn voorouders zich in hun graf omdraaien zal mij hansworst wezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *