ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Pure onzin – 't Scheldt

Pure onzin

Het was zo voorspelbaar dat de muziek van Michael Jackson op de brandstapel van het nieuwe puritanisme zou eindigen. De BBC, de Noorse omroep en uiteraard de VRT: van complete verbanning tot duiding bij sommige nummers waarbij je niet weet wat hier het ergste is. Zelfs IS-strijders vinden dit er ver over.

Het was zo voorspelbaar dat de muziek van Michael Jackson op de brandstapel van het nieuwe puritanisme zou eindigen. De BBC, de Noorse omroep en uiteraard de VRT: van complete verbanning tot duiding bij sommige nummers waarbij je niet weet wat hier het ergste is. Zelfs IS-strijders vinden dit er ver over. Wie gaat hen nu eens beletten om van ‘Beat it’ te genieten? Die preutse Westerlingen die hun o zo bezongen vrijheden nu vervloeken? Dat zijn laffe watjes wier gratuite zelfverloochening moet doorgaan voor goede bedoelingen. Jordan Gatling vond goed bedoeld zijn Gatling gun uit opdat in de toekomst de mensen zouden terugdeinzen om dit wrede wapen te hanteren. Niet dus.

Was de geile heilige Michael te blank geworden in de ogen van bepaalde puristen? Wie zijn roots opgeeft belandt in de rats. De zwarte komiek Kevin Hart mocht het Oscargala niet presenteren na een bijna vergeten gendergrap. Woody Allen wordt al jaren achtervolgd door rancuneuze ex-familiehaaien en krijgt zijn films niet meer gefinancierd. Het zuivere ras is tegenwoordig vervangen door de zuivere gedachte. Op Amerikaanse universiteiten eisen de ‘sneeuwvlokjes’ hun ‘safe places’ waar ze niet kunnen worden blootgesteld aan nare ideeën waaraan een vieze realiteitsklodder kleeft. Wie de geschiedenis van het pausdom even doorneemt weet hoe een foute kerkvorst na zijn dood soms werd opgegraven voor een excommunicatie met natuurlijk een paar fraaie postmortale folteringen. No way dat die gast in de hemel kon blijven. Ook vandaag wil men zijn hemel verdienen door een ander dan zichzelf te verketteren. Er zullen nog flink wat levende én dode halfgoden sneuvelen. Fase 2 is zelfcensuur. Dan volgt de verpulverende stilte. Kunst weg? Koud kunstje.

Jef Van As

***

<a class=”word-lid-midden” href=”/lidmaatschap”>Steun ‘tScheldt!</a>

2 reacties op “ Pure onzin

  1. Michelleke beter gekend als de kinderlokker die van bruine Wiener Sänger Knaap getransformeerd werd tot platgedrukt melkbrik heeft het zichzelf toch maar allemaal aangedaan , in die familie zitten er nog een paar met meer dan één vijs los of hoe geld en roem je de das kunnen om doen ,wat ik mij herinner zijn niet zijn beats maar de baby die hij met het hoofdje omlaag uit het raam hing ,en ook zijn pedo neigingen ,hij was dan ook verbouwereerd toen zijn muizen slurfje grondig werd onderzocht onder een vergrootglas na de beschuldigingen bij de kindjes ook hun uitgang als ingang te hebben gebruikt ,mede met het oog nog wat onverteerde chocolade aan te treffen op het (nog steeds ?) bruine pikje.
    De postmortale onderzoeken werden door speculatieve veronderstellingen tot een circus aka sprookjesboek omgevormd , de hoeveelheden cannabinol ,speed , coke, angel dust, uppers en downers werden tot gigantische proporties verheven , blijkbaar kon het ventje met dit explosief mengsel in zijn bloed zonder raket feilloos de maan bereiken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *