ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent PS wint trofee Belgische Zigeunerpartij – 't Scheldt

PS wint trofee Belgische Zigeunerpartij

De woonwagengemeenschap zindert nog na van vreugde omdat de begeerde prijs voor de beste zigeunerpartij is toegekend aan die aardige geestgenoten van Waalse socialisten. Vorig jaar had die kloeke rode partij al de titel ‘Taliban van Wallonistan’ in de wacht gesleept, een eerder prestigieuze erkenning voor de inzet op het vlak van islamisering….

De woonwagengemeenschap zindert nog na van vreugde omdat de begeerde prijs voor de beste zigeunerpartij is toegekend aan die aardige geestgenoten van Waalse socialisten. Vorig jaar had die kloeke rode partij al de titel ‘Taliban van Wallonistan’ in de wacht gesleept, een eerder prestigieuze erkenning voor de inzet op het vlak van islamisering.

*

Al meer dan 500 jaar gonst het in Europa van de geruchten dat zigeuners kinderrovers zijn. Dat zijn ze uiteraard niet. Het zijn gewoon dieven (althans volgens een Luikse PS politicus).

Gesponsord door de Verenigde Emiraten levert deze prijs zakken vol waardering op binnen de internationale moslimkaravaan. In naam van de partijtop kon een apetrotse Laurette Onkelinx haar tranen nauwelijks bedwingen toen een geïmporteerde imam de plechtige uitreiking ritueel volbracht. Op de foto valt Laurette wat moeilijk te herkennen maar dat kan door die sluier komen. Zo vroeg in het nieuwe jaar scoort de PS alweer met de Trofee Belgische Zigeunerpartij als beloning nadat een akelige Luikse schepen uit de partij was gebonjourd. De onverlaat kon er niet tegen dat hij op vakantie werd beroofd door groezelige zigeunerwijfjes en postte dat ‘deze parasietensoort van diefstal leeft’. Tja, dat is er gewoon om vragen, hè. Benoît Hons verwarde voor de zoveelste keer het dader/slachtoffer-profiel.

Het vergt heus geen woonwagenbewoner om voor zulke man de toekomst te voorspellen. PS-voorzitter Paul Magnette verspreidde prompt een persmededeling waarin staat dat de Waalse socialisten zich verwant voelen me de geplogenheden bij woonwagenbewoners. Voor alle duidelijkheid: dit gaat niet over mensen met een tweede verblijf in een recreatiepark. Neen, het parasiteren vormt hier de rode draad binnen hun verwantschap, aldus een dankbare voorzitter. Het moeten nog straffere dieven zijn die deze trofee kunnen afpakken. Nu enkel nog een federale regeringsdeelname en 2020 brengt ons allen dé revolutie van het status quo. ‘Down down, deeper and down..’

***

Steun ‘tScheldt met Uw geld! Wij komen niet verkleed als hulpeloze vrouwen bij U aan de deur, om U onder het mom van een glas water te misleiden en Uw geld en sieraden te stelen. Wij vragen Uw geld gewoon op de man af… Kies een abonnement:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *