ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Professor Frank… – 't Scheldt

Professor Frank…

7 reacties op “Professor Frank…

  1. Kijk, deze arrogante maar vooral irritante hoogdravende prof pakt graag uit met zijn prof-zijn, dat is geweten. Je bent bescheiden of je bent het niet, nietwaar? In zijn sponsorland Nederland wordt er eens smadelijk gelachen met deze sukkelkampioen, moet vaak door zijn studenten verbeterd worden en op vragen ‘wie gaat nog rendabel werken of zijn best doen in een marxistisch systeem’ moet hij – niettegenstaande zijn hooggeleerdheid- het antwoord schuldig blijven. Hij denkt bij de studenten te kunnen overkomen alsof hij geen staats-systeem-voorkeur heeft. Jammer genoeg wist ie niet dat de gemiddelde 20-jarige Nederlander nuchterder, levensbekwamer en iets mondiger is dan – bijvoorbeeld- een Belgische premier en vice-premier samen. Om wat tijd te verdrijven en eens te kunnen lachen met een prof zijn geestelijke beperkte vermogen is hij uiteraard al bij al graag gezien bij zijn studenten. Die Belgen toch…

  2. Dit rood sujet is erin geslaagd Vlaanderen meerdere mlen naar de vaantjes te helpen, eerst in de jaren 1990 (herinner u het Agusta corruptieschandaal), dan in de jaren 2000 door het bedrog van het “Zilverfonds”, en nu is hij de Vlaamse middenstand aan het uitroeien.
    Rood is moord. Altijd.

  3. Dag Frank, geef die centen dan toch liever aan de Limburgse Willy of de Leuvense Louis maar steekt dat toch niet in de stoof jong, want dat is “zwart” geld en dat gaat veel vuile rook geven…Aan die andere Limburgse sossewieter, Steve Stijvepiet moet ge niks geven want die is inmiddels al lang gecremeerd en dus opgedroogd na zijn mislukte kanaalduik.

    1. Crypto’s, zeg maar e-money. Proper, save, moeilijk te traceren, … & “groen pak de poen”- idee. Meer inlichtingen : eentje uit A’pen is na lang dwalen en vele omzwervingen eindelijk voor bewezen diensten neergestreken op een semi groene bank met prima poen voorwaarden.

  4. IK ben den echten Frank Vandenbroucke. Ik zou die eens willen bezig zien op een koersvelo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *