ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Potdove kijkster kan niet wachten om Conner Rousseau opnieuw te zien debatteren – 't Scheldt

Potdove kijkster kan niet wachten om Conner Rousseau opnieuw te zien debatteren

Uniek interview in “Het Beleg van Antwerpen” na het debat tussen Conner Rousseau en Tom Van Grieken in Terzake…

Uniek interview in “Het Beleg van Antwerpen” na het debat tussen Conner Rousseau en Tom Van Grieken in Terzake.

**

BRAVE BURGERS – Wie eergisteren (dinsdag 27 mei 2020) het televisie-debat tussen Tom Van Grieken (Vlaams Belang) en Conner Rousseau (Sp.a) heeft gemist, kan die schade maar beter snel inhalen. Beide partijvoorzitters bekampten elkaar in Terzake en hoewel de publieke opinie zich voorzichtig in het voordeel van Van Grieken lijkt uit te spreken, is de kopman van de socialisten alvast een fan rijker. Onze reporter wisselde wat sms’jes uit met Francine (84), die de hele discussie volgde en sterk onder de indruk was. Pittig detail: Francine woont alleen en hoort voor geen meter.

“Wat een innemende, coherente en charismatische jongen”, laat Francine ons weten. “Nu, ik heb geen kloten verstaan van wat hij te vertellen had, maar hij zag er best wel leuk uit in dat grijze t-shirt. Die andere gast had precies ook wel een schoon, nieuw kostuumeke aan, maar zijn wenkbrauwen deden mij iets te veel denken aan onze Sjarel die ze hier een jaar geleden op straat hebben doodgereden. Die bulldozer die van rechts kwam had hij vreemd genoeg niet zien aankomen.”

***

Voor meer genot van het “Het Beleg van Antwerpen”, check HIER!

2 reacties op “Potdove kijkster kan niet wachten om Conner Rousseau opnieuw te zien debatteren

  1. Volgens de zichzelf toegemeten tittel van kwaliteitskrant vind De Standaard da t Conner SPA een steile opgang
    maakt,dat weten we nu ook weer. Dus maar liever wachten naar de uitslag van volgende verkiezingen.

    1. ‘Steil’ is relatief, ‘stijl’ ook trouwens, maar een 2e Steve Stunt wenst hij volgens eigen zeggen niet te worden, het zou trouwens falikant (lees : het Albertkanaal) aflopen. En volgens de peilingen een ‘steile’ opgang van 0,6 %, in dezelfde vijver als de Elfjes (de 11 %- gozers), zijnde de Bende van Vier (de tjeven, de sossen, de libero’s en de Groenlachers), maar kijk uit ! Een ‘nieuwe’ regering is in de maak, tegen uiterlijk september, yep. En indien niet (ego’s en vastgeroeste ideologieën of wat daarvoor doorgaat), krijgen we volgens deskundigen … nieuwe verkiezingen, dolletjes. Uiteraard met mondmaskers, gel, en de nodige 1,5 meter afstand. En nog belangrijker, ook in het verkeer : rechts houden ! Zelfs uiterst-rechts als men een beetje fanatiek wil zijn;-).En dan weer een nieuwe poging tot regeringsvorming, tot in 2014 ? De zaak is au fond zo rekbaar als de elastiek in m’n grootmoeders onderbroek, en dàt wil wel wat zeggen, believe me;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *