ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Politiestaat België – 't Scheldt

Politiestaat België

Featured Video Play Icon

14 reacties op “Politiestaat België

 1. Niet alleen de politiestaat is een probleem, mijn oren worden momenteel geteisterd door een onverdraaglijke tinnitus. Kon dat mens nu niet wat minder hard krijsen nadat ze opgepakt werd?

 2. Eenzijdige tendentieuze berichtgeving. De politie zal zeker haar redenen gehad hebben om binnen te vallen. Waarschijnlijk verboden feestje of zo. Geen genade voor lockdown brekers.

 3. Mijn respect voor politie is helemaal weg. Voor je een ‘lock down’ feestje aanpakt zorg je eerst dat er geen criminaliteit meer is. Je bent een onmens als je de werkende mens aanpakt terwijl er zoveel criminaliteit is. Boetes in een shopping voor twee personen, maar in Brussel klappen krijgen van echte criminelen. Als er dadelijk een agent klappen van zijn leven krijgt voor mijn neus, ik wandel gewoon verder.

 4. allee jong…. GEEN GENADE??
  waar stopt dit?
  wat verschil met gestapo?
  we komen met 20 samen , een week later zijn er 10 ziek , 2 weken later iedereen terug aan het werk!
  geen 85 plussers of zieke mensen op feestjes, wat is daar nieuw aan?
  we volgen al een jaar de richtlijnen van de experts, er is nog geen zak veranderd!
  overheid moet zorgen dat we kunnen behandeld worden als we ziek worden , daar BETALEN we voor.
  MEER bedden, MEER verplegers, MINDER statistieken, als ze willen informeren , geef ons dan ALLE info en
  behandel ons niet als kleine kinderen.
  MINDER regeltjes die alleen de gewone mensen moeten naleven en de elites aan hun laars lappen!

 5. Favorieten van politiegeweld hier in de reacties bravo !Nu hopelijk nog enkele jaren de lockdown handhaven-redenen zullen ze wel verzinnen- verder iedereen een staatscamera in huis,en de gutmensch zijn geluk kan niet op.Wat leugen media en massa propaganda aan een mens kunnen doen ,De vrouw mag voor haar eigen deur niet roken zonder een pistool tegen haar hoofd,en wil je ze niet binnen laten een goed pak slaag flink van die mannen voor al de fans van dergelijk optreden hopelijk is dit de nieuwe norm .Livius is er blijkbaar voorstander van .

 6. Kortom: geen lockdownfeestjes, geen politie. De politie moest hier gewoon haar werk doen. Kon dat van justitie ook maar eens gezegd worden.

 7. Schrijnend contrast met de video in Anderlecht waar twee jonge dames ruim 20 afrikanen “te lijf gingen”. Vooral dat soort verschil in aanpak maakt me ziedend.
  En dat kleine gestapo heerschap die vraagt of ze ook de grond op wil …

  Herinner u nog de vrt beelden waarop de politie in het Brusselse op straat werd aangevallen toen ze iemand wilden arresteren. Toen ook maakte ik me boos, vooral op het beleid.

  Dit soort beelden echter neemt het respect, voor zover ik dat had, voor de politieoptredens volledig weg.

  Er is de wetenschap dat geweld gebruikt wordt wanneer men geen argumenten heeft. Of geen geldige reden.

  Proficiat aan de dappere klikkers, tiental jaren geleden gestarte kliklijn van de rva diende waarschijnlijk als proefproject. Mijn grootmoeders woorden razen door mijn hoofd: ” Ten tijde van de bezetting was het grootste gevaar de klikkende buren die nog een eitje te pellen hadden.” Vaak eitjes die al jaren oud waren.

 8. De politie, uw vriend, op die manier moet je geen vijanden hebben. Dat ze dat eens proberen met een man van om en bij de 30 jaar, 95 kg en goed voorzien van handen en voeten. Orde handhaven is dit niet.
  Voor de russen hetzelfde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *