ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Politiek correcte opa moet ONMIDDELLIJK ministerpost inleveren! – 't Scheldt

Politiek correcte opa moet ONMIDDELLIJK ministerpost inleveren!

“We mogen niet dromen van een wereld zonder terrorisme…”. De quote van minister van Justitie Koen Geens over terrorisme bewijst dat deze CD&V politicus alle contact met de normale wereld verloren heeft. Zijn uitspraak van afgelopen weekend tijdens het VTM nieuws is een schoolvoorbeeld van defaitisme, lafheid, ongeïnspireerdheid, onbezieldheid en zielloosheid…

Featured Video Play Icon

“Wij mogen niet dromen van een wereld zonder terrorisme, dat zal nog wel een tijdje duren, denk ik”
(Koen Geens, minister van Justitie)

De quote van minister van Justitie Koen Geens over terrorisme bewijst dat deze CD&V politicus alle contact met de normale wereld verloren heeft. Zijn uitspraak van afgelopen weekend tijdens het VTM nieuws is een schoolvoorbeeld van defaitisme, lafheid, ongeïnspireerdheid, onbezieldheid, zielloosheid (en dat voor een christendemocraat) en fake-leiderschap. Maar bovenal het is de vergoelijking van een falend beleid.

Geen enkele politicus heeft het recht om te zeggen dat burgers niet meer mogen dromen. Het is het enige wat burgers nog hebben, dromen, nadat ze geconfronteerd worden met een overheid die er niet in slaagt de meest fundamentele taak die ze heeft naar behoren uit te voeren, met name de veiligheid van haar burgers te garanderen. Alleen binnen een veilige samenleving kunnen individuen zich harmonieus ontwikkelen. Elke politicus die stelt dat terrorisme moet geaccepteerd worden zou per definitie ontheven moeten worden uit zijn of haar functie. Elke politicus die stelt dat wij, als burgers, zelfs niet meer mogen dromen van een wereld zonder terrorisme verliest per definitie het recht om een leidinggevende functie in de samenleving waar te nemen.

Geens, stap op! De “revolutie van de redelijkheid” van de CD&V is een politieke gifpil om de Vlaamse burger in slaap te wiegen en een religieuze maatschappij te organiseren waarin geweld blijkbaar acceptabel is, waarin misdadigers ongestraft kunnen blijven verder doen, waarin moeders ongestraft kinderen kunnen vermoorden, waarin doodrijders ongestraft fietsers van de baan kunnen vegen, waarin multinationals geen belastingen moeten betalen, waarin strafpleiters het recht naar hun hand zetten doordat er meer gaten in de wet zijn dan in een gemiddelde gruyère, waarin het gerecht door zijn traagheid en onaangepastheid de beste bescherming biedt voor misdadigers, waarin misdadigers finaal meer rechten hebben dan burgers, waarin rechters zo wereldvreemd geworden zijn dat er speciaal voor hen ivoren torens werden gebouwd in de volksmond ‘rechtbanken’ geheten, waarin de drugshandel welig tiert, waarin ontploffende handgranaten in de straat no-issue zijn….shame on you!

Mijnheer Geens, geen enkel kind in Vlaanderen zou mogen horen dat het niet meer mag dromen van een veilige wereld! En dat zeker niet van een minister van Justitie.

5 reacties op “Politiek correcte opa moet ONMIDDELLIJK ministerpost inleveren!

 1. Geens is een superfascist en volksverrader ,voor hem dienen de oorlogswetten vanonder het stof gehaald !,
  hij heeft een moslim als schoonzoon en volgens mijn niet zo bescheiden mening dicteert die kansenparel het reilen en zeilen binnen de clan Geens ,zijn adoratie en Dhimmitude te overstaan van de “vredesreligie ” vallen des te meer op door zijn venijnige platitudes ten overstaan van kritische Vlaamse denkers en verlichte ketters .
  Voor zijn nul op rekwest strafbeleid alleen al zou hij moeten buitengegooid worden en bovendien 20 jaar onbezoldigde dwangarbeid opgelegd krijgen ,als zelfbenoemde “progressieve” justitie apostel lijkt hij wel een kloon van Judas en is de Goelag voor hem de ideale plaats.
  Hij is niet enkel een lafaard ,maar heeft ook bloed aan zijn klauwen door het feit dat minimaal gestrafte zware criminelen recidiveren en meer slachtoffers maken en na verhoor “mogen beschikken” het lot van de slachtoffers interesseert hem geen reet ,als hij morgen onder een trein “valt geef ik een tournee in mijn stamcafé ,santé !

  spreuk van de dag ; Niet alle eikels hangen aan een boom .

  1. Als je zulke prietpraat uitkraamt kan ik je maar op één punt gelijk geven : niet alle eikels hangen aan een boom.

 2. Gewoon allemaal softies en oplichters in de regering nu ! Om over de E.U. gasten nog maar te zwijgen!! Dat zijn DE geldwolven van de maatschappij. Gasten zoals Verhofstadt en De Gucht. Poenpakken OM niks te doen !! Met hun bijpostjes!

 3. Ja, als het van die seniele clown moet afhangen zal het nog lang duren voor er krachtdadig opgetreden wordt. Gans integendeel, want onder deze nar aan het hoofd van justitie viert de straffeloosheid hoogtij als nooit tevoren. Hopelijk komt er ooit een sterke man die hansworsten van zijn allooi buiten schopt. En Eddy, gelet op hun “fameuze” verkiezingsuitslag denk ik niet dat er veel kiezers op de partij van die pipo gestemd hebben. Feit is dat er met de kiezer al jaren geen rekening meer wordt gehouden en alle minkukels bijeen worden gegraaid om een onzalige regering te vormen die nooit verkozen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *