ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Politicus test zijn coca cola op corona in Oostenrijks parlement… de coca cola blijkt… positief – 't Scheldt

Politicus test zijn coca cola op corona in Oostenrijks parlement… de coca cola blijkt… positief

“Voorzitter, we hebben een probleem. We hebben een positief coronageval in het Parlement….. mijn…. heu… coca cola…”

Featured Video Play Icon

Tijdens een debat in het Oostenrijks parlement toonde een politicus van de “Vrijheidspartij” (FPÖ) aan dat zijn coca cola met een door de overheid aangekochte coronasneltest coronapositief was.

“Voorzitter”, zei hij, “we hebben een probleem. We hebben een positief coronageval in het Parlement….. mijn… heu… coca cola…”

***

Steun de tegendraadse stem in het debat. Neem een abonnement op ‘tScheldt. Kies je abonnement.

 

5 reacties op “Politicus test zijn coca cola op corona in Oostenrijks parlement… de coca cola blijkt… positief

  1. Nagels met koppen ,een waarheid als een huis !! Ik heb zijn hele betoog gevolgd over hoe het volk schaamteloos gepluimd wordt door de regering ,net als hier met foute aankopen voor veel miljoenen en ook belastinggeld door ramen en deuren buiten aan bevriende pharma industrie = corruptie op het hoogste niveau !

  2. En dan weten dat men in Engeland al aan het inenten is met het serum dat hier in Puurs werd vervaardigd en dat het leger overbetaalde slimmen uit de Wetstraat nog niet eens weet wanneer men hier zal kunnen beginnen inenten en of er voldoende vaccins er zullen zijn. Gelukkig hebben we hier (minstens) 8 zakkenvullers van “Volksgezondheid” en het blijkt dat ze nog het postje voor een andere vet betaalde nutteloze hebben gecreëerd om die ander 8 oenen te dirigeren. Als ze voor ‘The Simpsons’ soms nog een bananenland zoeken waarmee eens goed kan gelachen worden…. Belgium is the name. Ze kunnen Van Ranst misschien ook een rol geven. Hij lijkt wat op een tekenfilmfiguur.

    1. Tovaritch Van Ranst lijkt zeer goed op Il Duce Mussolini , ook een gelijkgezinde communist en notoir fascist ,van mij mag die op dezelfde wijze eindigen .

  3. De man in kwestie speelt gewoon met iets dat zijn petje te boven gaat. Cola bevat scherpe zuren. Die testen niet positief, ze vernietigen de testoppervlakte. Die verbrandt als het ware. En alleen daarom verkleurt die teststrook. Niet omdat er iets positiefs werd aangetroffen. In feite is dat een scheikundig proefje van kleuterschoolniveau, zoals de andere proefjes met cola. Jammer voor de gretige believers van coronaverzinsels…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *