ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Plots beseft de Katholieke Kerk dat ze nog een rol had kunnen spelen…helaas…te laat – 't Scheldt

Plots beseft de Katholieke Kerk dat ze nog een rol had kunnen spelen…helaas…te laat

Een opgemerkte speech van een oude priester. Hij krijgt op het einde de tranen in de ogen omdat hij beseft dat het laatste levensuur van de Kerk zoals hij die kende geslagen heeft. Het eindspel is ingezet. En de Kerk heeft zich de kaas van het brood laten eten.

Featured Video Play Icon

Een opgemerkte speech van een oude priester. Hij krijgt op het einde de tranen in de ogen omdat hij beseft dat het laatste levensuur van de Kerk zoals hij die kende geslagen heeft. Het eindspel is ingezet. En de Kerk heeft zich de kaas van het brood laten eten.

Hij zegt:

“Gaan we toegeven aan het drama?”

“Waar zouden wij nu zijn als we in 40-45 niet waren opgestaan tegen het Nazisme?”

“Wij zijn vandaag in even erge situatie als in 1940!”

“Dit keer is het niet het Nazisme! Het is erger! Het is een andere vorm van facisme dat besloten heeft om Europe in te lijven!”

“Er zijn twee soorten facisme. Het facisme van het geld. En het facisme van de Islam.”

“De kinderen die hier op de eerste rij zitten in de Kerk worden morgen gevraagd om het Islamisme te omarmen. Frankrijk is morgen een staat van Muzelmannen!”

“In Brussel is de meest gebruikte naam voor pasgeboren jongens Mohammed. In Brussel!”

“En de Kerk, oei, oei, oei, die keek ernaar en stond erbij!”

“We moeten morgen beginnen met een plan, met een strategie, een strategie van verandering. Het is vijf voor twaalf.”

“Waar is de wil om te strijden?”

 

4 reacties op “Plots beseft de Katholieke Kerk dat ze nog een rol had kunnen spelen…helaas…te laat

  1. Het christendom had ook geen fraaie kantjes ,de weeshuizen van nonnen en broeders waren in de 50er jaren een broeihaard van ongekende barbarij tegenover wezen , geen enkele controle op die huizen van ontucht op kinderen ,vele slachtoffers die later in de psychiatrie zijn beland omdat ze nooit geloofd werden , dit zijn geen fabels , ik was erbij ,vandaar mijn afkeer van elke soort van religie de islam nog het meest

    1. Het Christendom krijgt van alles de schuld maar men gaat voorbij aan het menselijk handelen. Protestanten tegen de Katholieken in Europa draaide om macht en privileges. Door de hele geschiedenis hebben mensen misbruik gemaakt van religie om hun gruweldaden te rechtvaardigen. De oorzaak van alle ellende in de wereld was volgens velen het Christendom en het moest aan banden gelegd worden. Na de tweede wereld oorlog werd het credo ‘nooit meer oorlog’ want het Marxisme zou de mensheid bevrijden van de Christelijke onderdrukking. De Christelijke traditie maakte plaats voor de allerheilige Marxistische traditie. De Staat (overheid) die het Christendom (het geweten) aan banden legde geeft nu alle mogelijkheden aan de zogenoemde “minderheidsreligies” en hun –ismes om naar hartenlust mens en maatschappij te vernietigen. Met het ‘fascisme van het geld’ gebeurd het wereld wijd en zonder veel tegenstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *