ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Peter Mertens (PVDA) kwistig met volkscommissariaten – 't Scheldt

Peter Mertens (PVDA) kwistig met volkscommissariaten

Hoe wanhopig kan een partijleider zijn? Zijn halve leven zit Peter Mertens van de neomarxistische Partij van de Arbeid af te geven op partijen die BV’s voor de kar spannen. Doet hij – dik een halve week voor de verkiezingen van zondag 26 mei 2019 – toch wel krek hetzelfde zeker!

Hoe wanhopig kan een partijleider zijn? Zijn halve leven zit Peter Mertens van de neomarxistische Partij van de Arbeid af te geven op partijen die BV’s voor de kar spannen. Doet hij – dik een halve week voor de verkiezingen van zondag 26 mei 2019 – toch wel krek hetzelfde zeker! Tientallen BV’s van allerlei pluimage en gezindte hebben zich spontaan ge-out als vurige aanbidders van het Noord-Koreaanse, Venezolaanse & Cubaanse model. Het lijkt er sterk op dat Grote Roerganger Mertens nog voor de kiesdrempel is gehaald, kwistig met volkscommissariaten heeft gestrooid.

De Antwerpse zanger, gitarist en componist Daan zal worden belast met het volkscommissariaat Algehele Drooglegging daar – zo lezen we in zijn programma – het excessief gebruik van spiritualiën de werkende massa’s verdooft en van het revolutionaire pad naar een glorievolle rooie dageraad doet afdwalen.

Het volkscommissariaat Leugens & Desinformatie wordt toevertrouwd aan oud-VRT journalist Johan Depoortere. Johan Depoortere maakte menige reportage over de puinhopen van het communisme al hield hij er ziende blind de moed in. Verwacht wordt dat Depoortere een aanzienlijk aantal oud- collega’s van het Huis van Wantrouwen BRT/BRTN/VRT/Eén in zijn kernkabinet zal opnemen. Drones cirkelen nu reeds boven de gebouwen van VTM in Vilvoorde, om de precisiebombardementen die de vrije nieuwsgaring monddood moeten maken voor te bereiden. Boven de redactielokalen van ’tScheldt kon een laag overvliegende bommenwerper van Chinese makelij worden gesignaleerd.

Het volkscommissariaat Lawijt & Cultuur gaat naar Stef Kamil Carlens. Carlens verwierf enige bekendheid onder de vlag Zita Swoon. Weinigen weten dat hij gul uit de Vlaamse subsidiepot heeft gevreten door zijn optredens in Afrika aan toenmalig cultuurminister en spiritist Bert Anciaux te verkopen als een zinvolle vorm van ontwikkelingshulp. Stef Kamil Carlens toerde in het West-Afrikaanse Burkina Faso – vandaag Boerkini Faso – en bekeerde zich tot het sjamanisme. Rijdt met een bakfiets, draagt lang haar en een soortement vrouwenkleren Haute Couture Kringloopwinkel.

Slongs Dievanongs, Antwerpse rapster met een Griekse achtergrond aast op het volkscommissariaat Buitenlandse Betrekkingen & Interseksualiteit. Haar verkiezingsslogan: ‘Poepen doet deugd!’

De acteurs Johan Heldenbergh en Ben Rottiers zullen de koek van het volkscommissariaat Theater & Volksopvoeding met elkaar delen. Heldenbergh zal zich bekommeren om de helaasheid der culturele dingen. Ben ‘Pol De Tremmerie’ Rottiers wordt van regeringswege aangeduid een arbeideristische remake van FC De Kampioenen in elkaar te flansen die 7 op 7 door de PVDA-staatstelevisie zal worden uitgezonden teneinde de belangstelling voor het amateurvoetbal en een gezonde dagschotel aan te wakkeren.

Op de ondersteunende sympathisantenlijst van PVDA ook tal van onafhankelijk denkende academici, klimaatprofeten, een cultuurgangmaakster (verplaatst die zich met een derny?) en – onvermijdelijk – een gezinsverpakking syndicale en door u betaalde vrijgestelden van Arco-ACW en FGTB-ABVV.

In Antwerpen zeggen ze: ’t is mor da ge ’t wit.

Tibeert

***

Hoe kan ik zoiets lekkers als ‘tScheldt steunen? Klik hier!

2 reacties op “Peter Mertens (PVDA) kwistig met volkscommissariaten

 1. De commies oftewel de linkse multiculturalisten zijn niet vies van het kapitalisme dat zij zo graag veroordelen ,neem nu
  Slons ,een dope sletje dat in haar kruipkot getooid in haar Jamaicaanse outfit met een joint in haar mond haar eerste interviews gaf aan de rooie staatszender Vort ,kijk hoe progressief ik ben .
  Ze heeft ook manna gekregen van de rooie maffiavakbonden voor haar opruiend gekwek bij stakingen allerhande en werd zo een celebrity waartegen ze – in het begin althans – zich tegen verzette , nu ja verzette is bij haar een ander woord voor graaien ,ver van wegblijven van dat soort “wereldverbeteraars” die nu al kilometers naast hun schoenen lopen van pretentie
  de volgende verkiezingsshows zitten vol met dergelijke nitwits en zijn schadelijk voor ernstige lieden .

 2. beste,

  …wat betreft de foto die u publiceert …. heeft u het racistische petje boven op het hoofdje van Slongs gezien ?
  Daar staat – boven de term ‘zologie’ (Antwerps voor ‘dierentuin’ ) een tekening van een Afrikaanse medemens met opgeblazen lippen, dikke neus en bavianenlach… klacht indienen ? ik word hier niet goed van !

  Hoogachtend,

  Bert Den Bleiter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *