ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Perspectief… – 't Scheldt

Perspectief…

Terwijl de Regimepers hard haar best doet om de namen van haar 10 zaadlozende BV’s te verzwijgen…

Terwijl de Regimepers hard haar best doet om de namen van haar 10 zaadlozende BV’s te verzwijgen, zouden we vergeten dat Europa vindt dat dieren dus maar onverdoofd mogen geslacht worden en religie boven dierenwelzijn staat. Dank politiek correcte wereld!

6 reacties op “Perspectief…

  1. Als dat er door komt, in de toekomst dan al wie voor het onverdoofd slachten is, onverdoofd opereren.
    Het ene plezier is het andere waard.

  2. De Poco hansworsten die Europa bewust naar de kl… helpen zijn nog grotere lafaards dan ik al dacht dat ze waren. Voor mij mogen ze dat links inciviek gebroed onmiddellijk onverdoofd castreren zodat ze zich niet meer kunnen voortplanten en er aldus ook een einde gesteld wordt aan het nepotisme. Gecastreerd hebben ze tevens een uitsteeksel minder zodat ze vlotter in de kont van de minderheden (islamieten en joden) kunnen kruipen.

  3. De Poco hansworsten die Europa bewust naar de kl… helpen zijn nog grotere lafaards dan ik al dacht dat ze waren. Voor mij mogen ze dat links inciviek gebroed onmiddellijk onverdoofd castreren zodat ze zich niet meer kunnen voortplanten en er aldus ook een einde gesteld wordt aan het nepotisme. Gecastreerd hebben ze tevens een uitsteeksel minder zodat ze vlotter in de kont van de minderheden (islamieten en joden) kunnen kruipen.

  4. De Europese Dictatuur buigt gedwee voor beide religies, die der halal en kosher spijswetten. Ik eet liever varkensgebraad in bruin bier saus van een verdoofd, beschaafd geslacht zwijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *