Persoon aanmaken - 't Scheldt

Persoon aanmaken

Hoe werkt het?

In deze ‘Handleiding voor de mensheid’ kan je anoniem profielen aanmaken van mensen die je kent. Wees eerlijk, wees humoristisch, wees zacht voor de mensheid. Het profiel wordt eerst gecontroleerd door een moderator voor het gepubliceerd wordt.

Wens je de mensheid te waarschuwen voor boeven en schurken, laad zoveel mogelijk bewijzen op.

Voor één keer mag je de nar zijn die lachend de waarheid zegt. Wees niet boos als het profiel dat je aangemaakt hebt niet verschijnt. Dan was wat je schreef er waarschijnlijk zwaar over of niet humoristisch genoeg. Of het was overduidelijk een afrekening of het was duidelijk dat je reclame voor jezelf aan het maken was. Wil je discussiëren over het al dan niet geplaatst krijgen van een profiel dan kan dat via email. Let op….wij praten snel en gezwind met mensen die een ‘tScheldt abonnement hebben. Zij krijgen voorrang in al onze gesprekken en discussies.

We vragen je ook een profielfoto op te laden van het profiel dat je aanmaakt. Het kan zijn dat we deze foto niet publiceren, maar dan weten we wel exact over wie het gaat. Indien je geen foto hebt van het profiel dat je wenst aan te maken, kies dan één van de 4 voorbeeldfoto’s.

Wie foto’s en teksten oplaadt op ‘tScheldt doet dit uit vrije wil en verstrekt het ‘tScheldt alle nodige publicatierechten. De oplader gaat akkoord met de principes van de Creative Commons licenties. Teksten en beelden van de ‘Handleiding voor de Mensheid’ zijn beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen.

Persoon aanmaken

Maximaal 140 karakters
Probeer gebald te zijn. Vergeet vooral geen vleugje humor toe te voegen. Wees zacht als je zacht kan zijn, wees hard als je hard moet zijn.
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord kwijt? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link om een nieuw wachtwoord aan te maken via de e-mail.
We delen geen persoonlijke gegevens met derden.