Marc Van Ranst – 't Scheldt

Marc Van Ranst

"Er wordt niet genoeg gezwanst, vandaar Marc Van Ranst"
Marc Van Ranst 0,00/5 (0 Review )

10 maart 2020

Het zal iedereen ondertussen duidelijk zijn dat de job van viroloog en chouchou van de VRT een snertloon genereert. Marxist Van Ranst draagt sinds zijn eerste verschijning op de beeldbuis met commentaar over Corona, tot en met zijn recentste optreden steeds hetzelfde pulloverke.

Is dat bruin (!) kledingstuk – dat ondertussen stijf van het vuil staat – een zelfontworpen harnas tegen het Coronavirus of is de expert onder de experten zo’n non-conformist / smeerpoes dat hij niet wakker ligt van persoonlijke hygiëne of is hij zo extreem onderbetaald/gierig dat hij zich geen ander exemplaar kan/wil veroorloven? De linkselaars van Humo kunnen mogelijk een crowdfunding opzetten om te voorzien in een extra kledingstuk uit de Oxfamwinkel?

Kaviaarsnuiver

***

8 januari 2019

Humorist. Verscheen voor het eerst als stand up comedian ten tonele voorjaar 2009, toen hij als zelfverklaarde griepdeskundige de bevolking de stuipen op het lijf joeg door zijn voorspellingen rond de Mexicaanse griep “7 doden per dag is een realistische voorspelling” (GVA, 4 juli 2009). Hij wilde de regering 20 miljoen vaccins laten bestellen, voor 150 miljoen euro. Verstandiger mensen hielden hem tegen. Uiteindelijk vielen er welgeteld 11 doden in België, minder dan in een normaal “griepjaar”. Zonder vaccins. Zijn banden met leverancier van het vaccin, GSK, zijn nooit bewezen. Zijn kennis evenmin. Houdt zich sindsdien voornamelijk bezig met het bashen van N-VA-leden, want die krijgen geen griep en wil(d)en geen dure vaccins. Heeft op 31 december 2018 zijn record gebroken: 4 berichten over Theo Francken op zijn Twitter Account. Ook een manier om gezellig oudejaar te vieren. Wil investeren in een azijnfabriek.

Ingestuurd door een ‘tScheldt lezer

Ratings

  • Rate this
  • Summary
Current Average Ratings
Betrouwbaarheid
Avg: 0/6
Mooiheid
Avg: 0/5
Is dit een persoon die anderen moeten leren kennen om hun leven rijker en plezieriger te maken?
Avg: 0/5
Is dit een topper in zijn of haar vakgebied?
Avg: 0/5
Marc Van Ranst
Total Avg Rating: 0.00 out of 5 with based on 0 rating(s)
Betrouwbaarheid
Mooiheid
Is dit een persoon die anderen moeten leren kennen om hun leven rijker en plezieriger te maken?
Is dit een topper in zijn of haar vakgebied?
  • Betrouwbaarheid

  • Mooiheid

  • Is dit een persoon die anderen moeten leren kennen om hun leven rijker en plezieriger te maken?

  • Is dit een topper in zijn of haar vakgebied?

Please answer following questions

  • No reviews yet!