ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Persconferentie in Suid-Afrikaans klaar en duidelijk: “Elke burger ontvang gratis minstens één bescherming in genormeerde stof” – 't Scheldt

Persconferentie in Suid-Afrikaans klaar en duidelijk: “Elke burger ontvang gratis minstens één bescherming in genormeerde stof”

4 reacties op “Persconferentie in Suid-Afrikaans klaar en duidelijk: “Elke burger ontvang gratis minstens één bescherming in genormeerde stof”

  1. Hierdie bastards is vol korrupte idiote sonder enige empatie vir die outjie ,En moet so gou moontlik verdwyn !!

  2. Je kan in feite beter je onderbroek over je kop trekken LOL ,een Melitta koffie filter of stofzuiger filter is nog beter dan wat je gaat krijgen ! Hoevelen gaan hier een vals ‘veiligheidsgevoel’ door krijgen ? https://www.facebook.com/100002493712354/videos/2924184714341290/
    dat werkt en met een echte medical filter met attest voor 99,99% virusvrij !! gratis gemaakt voor mijn dokter en mijn apotheker krijgt er ook eentje van mij . DIT IS NIET OM TE LACHEN , maar wat je van de federale gaat krijgen is dat wel ! Ik verkoop het niet maar kan je wel de info geven hoe het gemaakt kan worden en de specificaties van het materiaal .

  3. Correctie:
    Suid Afrikaans als taal bestaat niet… het moet immers ‘Afrikaans’ zijn dat overigens door 6 miljoen personen in Zuidelijk Afrika (Zuid Afrika en Namibië) wordt gesproken waarvan 2/3 door Bruinmensen of Kleurlingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *