ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Perfecte weergave van de Vivaldi-kijk-eens-hoe-hard-wij-voor-U-werken-illusie (klikken en goed kijken) – 't Scheldt

Perfecte weergave van de Vivaldi-kijk-eens-hoe-hard-wij-voor-U-werken-illusie (klikken en goed kijken)

3 reacties op “Perfecte weergave van de Vivaldi-kijk-eens-hoe-hard-wij-voor-U-werken-illusie (klikken en goed kijken)

  1. Deze cryptofascisten hun liedje zal geen eeuwigheid meer duren ,wie veel met retailers en kleinhandelaars in aanraking komt zoals ik wordt rechtstreeks met de de razernij en de hopeloosheid van de onterechte lock-downs geconfronteerd .verkiezingen durven de schaamtelozen niet aan ,dan maar de pandemie zoveel mogelijk uitmelken ,de angst blijven dicteren en ondertussen massa’s geld in de oncontroleerbare (familiale)
    molen laten verdwijnen !
    Op de vraag of ze de vaccins gaan verplichten zoals in Nederland (geen vaccin= nergens meer toegelaten op evenementen ) geven ze (de Croo en pyromaan VDB.) geen antwoord ,laffer volk bestaat niet !

  2. In de jaren 80 met de regering Martens de zoveelste met haar vervalsingen van de index en de verschillende indexsprongen (terwijl de bende uit de Wetstraat tijdens deze periode zichzelf met een forse opslag beloonde) dacht ik “slechter dan met deze bende kan het niet meer worden”. Hetzelfde dacht ik daarna met Dehaene die ons stroopte met nieuwe belastingen en taksen. Dan kwam Vertafstoot die al ons geroofde geld onder de regering Dehaene verbraste, alle kassen leegroofde, België aan een prikje verkocht om het dan duur terug te huren dacht ik nogmaals dat we qua wanbestuur, onkunde, en alle andere rotzakkerij nu écht het laatste hadden gezien; Maar neen… de huidige bende lafaards en nitwits overstijgt in álles, maar dan ook echt in álles, al de vorige bendes paljassen. Bijgevolg mag men zijn hart al beginnen vast te houden voor wanneer de volgende regering aantreedt. Dit eens zo welvarend land zál en móét kapot dank zij de uit de prullenmand bijeengeraapte bende idioten die thans de Wetstraat bevolkt. Ik vrees dat we binnen enkele jaren Ethiopië, Jemen en Haïti nog voor alles zullen benijden.

  3. Oei, betrapt, ze weten het ! Dus onze regimepers gazettepraat schrijvelaars en hoernalisten der audivisule media moeten dan maar desinformerende PoCo-Propaganda “duiding” afscheiden ter misleiding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *