ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Peeters en Beke op weg naar zuurverdiende politieke winteropvang – 't Scheldt

Peeters en Beke op weg naar zuurverdiende politieke winteropvang

Kris Peeters van CD&V verhuist van het Europees Parlement naar de Europese Investeringsbank (EIB) in Luxemburg, alwaar hij 23000 € netto per maand zal verdienen. Dit als Vice-Voorzitter. Voor Wouter Beke wordt nog koortsachtig gezocht naar een soortgelijke uitstap.

4 reacties op “Peeters en Beke op weg naar zuurverdiende politieke winteropvang

  1. Het eu parlement en al zijn aanverwante zusterinstellingen lijken wel een opvangtehuis voor politici die wegens falen in eigen land moeten vluchten. Totaal incompetent, niks bereikt, eigen land in chaos gestort gevlucht naar een goed betaald postje waar ze niks meer te maken hebben met die vervelende kiezers of democratie. Leterme met zijn stijve , sjoemelende deklucht, verfopstadt die zijn eigen dochter onverkozen binnenhaalde bij de eu, papa Louis Michel en zijn zoon die België verraadde en als beloning ook naar het eu parlement mocht verhuizen etc etc. Eens benieuwd waar ze Beke gaan parkeren. Samen in de wachtzaal naast de block ?

  2. zo gaat dat in de wereld politici (meestal prutsers en waar ge geen diploma nodig hebt) eerst hun land naar de kl**ten helpen en daarna grof poen scheppen bij de EU en dan nog onbelast .
    Het eerste wat ze doen is de gewone man laten betalen voor hun stommiteiten en zij het geld over de balk gooien en dan nog het geld van de anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *